سلام. نیاز به کمک شدید شما عزیزان دارم. من ورودی 86 کاردانی کامپیوتر هستم که گویا باید 84 واحد در مجموع پاس کنیم. تا اینجا 32 واحد بیشتر پاس نکردم و 5 ترم هم گذاشته. یعنی بر اساس قانون دانشگاه آزاد 1 ترم دیگه جا دارم. در نظر دارم حداقل تعداد واحدهای پاس شده رو به 50 برسونم. به این ترتیب در مدت زمان مجاز اگر به فرض همین حدود 50 واحد پاس کنم باز 34 واحد میمونه. حالا اینجاست که کمک شما رو نیاز دارم. من سربازی معاف هستم و مشکل خدمت ندارم. حالا آیا دانشگاه آزاد به من اجازه تحصیل در 2 ترم دیگه رو هم میده؟ یعنی جای 3 سال آیا میتونم 4 سال تحصیل کنم و 84 واحد رو تموم کنم؟ با در نظر گرفتن این موضوع که معاف هستم. واقعا ممنون میشم اگر جواب بدید. یک سوال دومی هم داشتم. به فرض من 50 واحد تا پایان سال 89 پاس کنم. اونوقت ادامه واحد ها رو در ترم اول سال 1390 (یعنی از اسفند 89 تا تیر 90) و ترم دوم 1390 (یعنی مهر تا اسفند 90) پاس کنم و 84 تا تموم بشه. اونوقت میتونم در کنکور کاردانی به کارشناسی که در تابستان سال 1391 برگزار می شود شرکت کنم؟ یعنی ثبت نام برای این کنکور به چه ترتیب هست؟ میتونم وسط سال که 84 واحدم تموم شد ثبت نام کنم یا باید دفترچه رو قبلش بگیرم؟ اگر قبلش هست میتونم بگیرم و بعدا که واحدهام کامل شد شرکت کنم؟ با تشکر زیاد از شما.