تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در کروماکی

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل در کروماکی

سلام میخواستم بدونم چطور میشه بهترین کروماکی رو انجام داد مثلا من این تصویرو که کروماکی میکنم اون موها که سیخ شدن تو کروماکی میره چکار باید بکنم تا نرن؟

اینی که باهاش کار میکنم بهم میگه مشکل از کروماکی کردن تو هست حالا واقعا مشکل از کروماکی کردن منه؟
    من با افترافکت پلاگین Keylight انجام میدم ولی موهاش میرن میام موهارو بیارم کروماکی بد میشه من بهش میگم که مشکل از نور پردازی باید باشه حالا شما میگین چیکار کنم میشه با پلاگینی چیزی کروماکی کرد که موها نره؟

یه سوال دیگه ما یه کلیپو با دوربین z1 گرفتیم ولی از کیفیت راضی نیستیم با 1394 هم کپچر کردیم اصلا این z1 دوربین خوبیه؟1394 چی خوبه؟ یا کپچر بهترو قویتر از اینم هست؟

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام
    با کسب رخصت از اساتید
    دلبر! در این باره که نورپردازی و پرده مشکل داره که اصلا صحبتی نمیکنم. (افتضضضضضضضضضضضضضضاحه)
    دوم اینکه مدل موهای طرف خیلی خیلی خیلی سخته (برا من که یه جورایی غیر ممکنه) تو کروماکی بیاریش. شما با پریمایر افکت rgb diffrence key رو از توی قسمت keys تست کن شاید! نتیجه بگیری (فکر نمیکنم)
    و در آخر برای ساخت کلیپ دوربین sony fx-1 به نظر من بهترین گزینس. (md 10000 هم بدی نیست. اما سعی کن همون سونی)
    این نظر من بود.
    دوستان؟

3. این کاربر از PaRkOr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان من که از نور پردازی چیزی نمیدونم باید چه کار کنم اموزشی واسه نورپردازی هست؟

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوباره سلام دای جون
    خیلی از تدوین کارها و یه جورایی این کاره ها رو من دیدم که میگن پرده سبز باید کاملا مات باشه. من به نوبه ی خودم میگم که بد نیست مقدار خیلی خیلی کمی براق باشه. البته به صورت یکنواخت. شما هم اگه بتونی از پارچه مخمل ماموت استفاده کنی کارت خیلی بهتر میشه. در مورد نورپردازی هم باید دوتا پروژکتور رو با زاویه ی 45 درجه نسبت به پرده سمت چپ و راست بزاری. بعد با یه منبع نور تلطیف کننده سایه ها رو (در صورت بوجود اومدن سایه) از بین ببری. من خودم برا پروژکتور از پروژکتور سینمایی استفاده می کنم و برا نور تلطیف کننده از لامپ رشته ای 100 وات. خیلی هم خوب بهم جواب میده.
    یا هوووووو

6. این کاربر از PaRkOr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PaRkOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

راستی اینو هم بگم که هرچی رزولوشن و کیفیت دوربینت بهتر باشه، کروماکیت هم بالطبع بهتر در میاد.

8. این کاربر از PaRkOr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه بتونین ویدئوتونو بزارین تا بتونم کمکتون کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •