سلام به همه ی 3دی کارها...
سلام من یه اموزش خوب می خوام که بتونم یه چیزی رو با مکس بسازم...
یعنی اینکه یه کسی که هیچ چیزی از مکس بلد نیست بتونه با اون اموزش یه چیزی بسازه...
ممنون
سلام به همه ی 3دی کارها...
سلام من یه اموزش خوب می خوام که بتونم یه چیزی رو با مکس بسازم...
یعنی اینکه یه کسی که هیچ چیزی از مکس بلد نیست بتونه با اون اموزش یه چیزی بسازه...
ممنون
يه آموزش فوق العاده ساده و با زبان روان و در عين حال با اين آموزش کلي از مدلينگ ياد ميگيري:
نتيجه کار هم ميشه مثل شکل زير:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
خیلی خوبه...
ممنون ازت ...
ولی چرا انگلیسی؟اموزش فارسی نداری؟
من خودم مدل می سازم برای بازی جی تی ای ولی با این برنامه نه با زمودلر...تو امضام هم هست...یه تاپیک هم تو ساخت و ویرایش هست..
اگه کسی بازم اموزش داره بذاره...
یعنی این انجمن به این بزرگی و کاربرای حرفه ای یه اموزش خوب ندارند؟
عجیبه...
خوب شما تو مباحث آموزشی دنبال آموزش بگردین
حتما پیدا میکنید :
اینجا آموزش های تصویری :
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینجا آموزش های pdf :
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آموزش های زبان اصلی :
فقط اینا تقریبا همشون زبان اصلی هستن
شما اگه فقط تصویرشونو نگاه کنی تمام آموزشو میتونی انجام بدی
و لازم نیست بدونی طرف چی میگه !
سلام..
ممنون ولی من اینها رو دیدم ...
یه اموزش می خوام مثلا شما تری دی مکس رو از چه اموزشی یاد گرفتی ؟
مجموعه آموزشی های حرفه ای رو بخرید،تو فروشگاه سایت موجود هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)