سلام.
میخواستم بدونم در بین تمامی موبایل های 5 مگاپیکسل و لمسی،با کیفیت ترین عکس برداری مربوط به کدوم گوشی هست؟ (محدودیت قیمت و برند وجود ندارد)
ممنون
سلام.
میخواستم بدونم در بین تمامی موبایل های 5 مگاپیکسل و لمسی،با کیفیت ترین عکس برداری مربوط به کدوم گوشی هست؟ (محدودیت قیمت و برند وجود ندارد)
ممنون
جت
امنيا 2
و...
شما بهتره بقيه مواردي كه برات مهمه رو مشخص كني
اگه محدوديت قيمت نداري پيكسون 12 ميتوني بگيري كه دوربينش 12 مگاپيكسله
N82 dorbine 5e khobi dare vali Age mahdodiyate gheymat nadari ye dorbine joda az mobile begir 50 m ke axaye khobi ham migire :-)
5 مگا پيكسليها كلا نميشه گفت كدومش از هر لحاظ قويتره ...
دقیقا نمی شه گفت کدام بهتره ولی اگه لمسی می خوای بگیری
ان 97 رو انتخاب کن
بهترین 5 مگاپیکسلی بدون شک ان82 نوکیا هست.اما توی 8 مگاپیکسلی ها زیاد تفاوت نیست اما فکر کنم رنوآر بهترین باشه.
شما دوربین جتو دیدی که میگی ان82 بهتریه ؟
اگه بحث سایر امکاناتم باشه امنیا 2 از همه نظر از ان82 بهتره
حرف شما 2 سال پیش درست بود نه الان
قرار نیست که من تمام گوشیها رو ببینم.تا اونجا که من دیدم ان82 از لحاظ قیمت و دوربین و سایر امکانات از خیلی گوشیهای هم قیمت خودش سر هست.
کسی اگه پول بابت دوربین میده باید با کمترین قیمت گوشی مورد نظرش رو بگیره خب امنیا 2 خیلی گرونه و باهاش میشه دو تا ان82 خرید.
اگه به دوربین باشه دوربین ساتیو از همه بهتره و امکاناتش هم بیشتره اما قیمتش خیلی بالاست.
همون سیستم عامل سیمبین به صد تا جاوا می ارزه.خودم هم ان82 ندارم که بخوام ازش تعریف کنم اما بچه ها میدونن توی این مدت حداقل 20 تا گوشی عوض کردم و طرفدار هیچ برندی نیستم.
الان که خوب پست اول رو دیدم اصلا حواسم به لمسی نبود.
Last edited by zimka_14162; 08-01-2010 at 00:24.
اينجا بحث از بهترين 5 مگا پيكسلي هست
دوباره ميگم
در بين 5 مگا پيكسليها نميشه گفت كدوم بهترينه
البته قبلا ان82 بود
ولي امروز خيلي 5 مگا پيكسلي داريم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)