سلام . این مواردی که عرض کردید نظر شخصی خودتون هست یا منبع معتبری این موارد رو اشاره کرده ؟
چون من چندین رنکینگ مختلف سایت Cnet رو که نگاه می کردم، اختلاف زیادی بین LNB650 و UNB7000 وجود داره .
اینم لینکاش :
Best HDTVs overall
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این رنکینگ، LED سری 7000 در رده دهم ( 10 ) و LCD B650 در رده هجدهم ( 18 ) هستش .
Best HDTVs - 43 - 49 inches
کد:
تو این رنکینگ هم LED سری 7000 در رده ششم ( 6 ) و LCD B650 در رده دوازدهم ( 12 ) این رنکینگ هست .
یا برای مثال لینک های سایت CNET Asia که بیشتر برای امثال ما کاربردی تره . ( به دلیل وجود اختلاف فاحش در کیفیت ساخت مدل های اروپایی و آمریکایی نسبت به مدل های آسیایی )
Top 10 Integrated Digital TVs
کد:
مشخصه باز هم LED سری 7000 در رده دوم ( 2 ) و LCD سری B650 اصلا تو این رنکینگ جایی نداره ! جالبه که LCD سری B750 که در سایت Global CNET رنکینگ بالاتری نسبت به LED B7000 داره تو این رنکینگ پنجم ( 5 ) هست .
True full-HD display stars
کد:
این جا هم LED B7000 در رده سوم ( 3 ) و LCD B650 در این رنکینگ وجود نداره و LCD B750 در رده پنجم رده بندی شده .
ضمنا این مواردی که شما در مورد Picture Quality این دو مدل اشاره کردید، تو رویو های این مدل ها پیدا نکردم ! یعنی تو کل سایت های معتبر در مورد مقایسه LED و LCD های سامسونگ تا حالا همچین مقایسه ای ندیده بودم !
چون شما کلا LED های سامسونگ رو طوری تخریب کردید که،جزو 50 HDTV برتر دنیا هم نمیشه جاشون داد !
در کل به نظر شما فقط و فقط دو عامل
" دکور و مصرف برق " باعث شده تو رنکینگ های بالا، LED ها روی هم رفته وضعیت بهتری نسبت به اون مدل LCD ها داشته باشند ؟