تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: آب و بنزین مصرف سوخت را تا 50% کم می کند!؟

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض آب و بنزین مصرف سوخت را تا 50% کم می کند!؟

سلام
    چند روز پیش یکی از دوستان تو یه فروم یه تاپیک زده بودن که سوزاندن آب بجای بنزین یعنی یه دستگاهی وصل میشه تو خودرو که این کار رو میکنه!
    من خودم نمیدونم چجوری هست ، کار به نظریه علمی یا تخصصی ندارم میخوام بدونم از دوستان کسی میدونه که چقدر این دستگاه در حال حاظر جواب داده یا نه؟
    آدرس سایت رو هم اگه بخواین تو پیغام خصوصی میدم.
    قیمت هم گفتن 110 تومان.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش یکی از دوستان تو یه فروم یه تاپیک زده بودن که سوزاندن آب بجای بنزین یعنی یه دستگاهی وصل میشه تو خودرو که این کار رو میکنه!
    من خودم نمیدونم چجوری هست ، کار به نظریه علمی یا تخصصی ندارم میخوام بدونم از دوستان کسی میدونه که چقدر این دستگاه در حال حاظر جواب داده یا نه؟
    آدرس سایت رو هم اگه بخواین تو پیغام خصوصی میدم.
    قیمت هم گفتن 110 تومان.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    مگه آب میسوزه !؟؟!

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

آب كه مشتعل نيست بخواد بسوزه!!!

4. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا پیوندای هیدروژنی اب بخواد شکسته بشه ...

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آب بنزین رو مخلوط کنی بازم بنزینش میسوزه ولی دیگه همه محلولی که وارد موتور میشه نمیسوزه، چون یه قسمتیش آبه و فکر میکنم این هم باعث میشه عملکرد ماشین به خاطر احتراق بد افت کنه و هم اینکه به موتور صدمات شدیدی بزنه، مثل این میمونه بنزین کامل نسوزه دیگه. در هر صورت گرونی بنزین این دردسرا رو هم داره دیگه ولی موتور بنزین می‌خواد.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض آب چگونه به سوخت تبدیل میشود؟

آب كه مشتعل نيست بخواد بسوزه!!!
    تا پیوندای هیدروژنی اب بخواد شکسته بشه ...
    آب بنزین رو مخلوط کنی بازم بنزینش میسوزه ولی دیگه همه محلولی که وارد موتور میشه نمیسوزه، چون یه قسمتیش آبه و فکر میکنم این هم باعث میشه عملکرد ماشین به خاطر احتراق بد افت کنه و هم اینکه به موتور صدمات شدیدی بزنه، مثل این میمونه بنزین کامل نسوزه دیگه. در هر صورت گرونی بنزین این دردسرا رو هم داره دیگه ولی موتور بنزین می‌خواد.
    سلام
    این مطلب رو تو سایت نوشته نظرتون چیه:

احتراق بنزین باعث حرکت ماشین میشود. برای احتراق ۳ عامل باید وجود داشته باشد، ماده محترقه (بنزین)، اکسیژن (مخلوط در هوا) و حرارت (جرقه شمع در سیلندر).

آب، از ملکول‌های اکسیژن و هیدروژن درست شده (H2O). هیدروژن خود یکی‌ از محترق ‌ترین گاز‌ها در طبیعت هست. هنگام سوختن، هیدروژن با اکسیژن ترکیب شده و آب تولید میشود.
    برای استفاده از هیدروژن موجود در آب، باید آب تجزیه شود تا ملکول‌های آن آزاد شوند.

هیدراسل آب را به ملکول‌های (HHO) اکسیژن و هیدروژن تجزیه میکند.

اکسیژن تولید شده باعث سوخت کامل بنزین ميشود، باز دهی‌ بنزین را بالا میبرد و از تولید گاز‌های مسموم کننده جلوگیری می‌کند. بالا بردن راندمان سوخت بنزین و اضافه کردن هیدروژن، مصرف بنزین را تا ۵۰ در صد کم میکند.
    وقت آن رسیده که شما هم از آب بجای بنزین استفاده کنید

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

شما دارید یه چیزی بین موتور هیدروژنی که سوختش هیدروژن هست و بنزین نمیخوره و موتور بنزینی میگید....فکر نمیکنم با 110 تومان این کار انجام شه...

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

دوست عزیز تو زمین خدا تا دلت بخواد ، تو هوا هست و نیازی به اکسیژن آب وجود نداره . افزایش مطرف اکسیژن در مرحله ی احتراق طبق این واکنش باعث سوخت بیشتر بنزین هم میشه !

2C8H18 + 25 O2 -------» 18 H2O + 16 CO2

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون برای نظرات دوستان، باور کنید نه من این محصول رو از نزدیک دیدم نه تولید کننده این محصول دوست یا آشنای من نیست که من بخوام تبلیغ کنم یا بخوام مشتری بگیرم فقط خواستم نظر دوستان رو بدونم که دوستان هم نظر خودشونو گفتن ممنون.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان این همون سیستم تزریق آب هست که قبل از همه روی موتورهای جت و توربینی نصب میشد اولا این سیستم روی یه ماشین معمولی و یه مورتو استاندارد زیاد جواب خوبی نمیده بلکه روی موتورهای با پرفورمنس بالا جواب میده و در بر اساس خنک کردن موتور و جلوگیری خودسوزی مخلوط گازی هستش
    در مورد شکستن پیوندهای بین اتمهای هیدروژن و اکسیژن به این سادگی های نیست .
    پس تاثیری که آب میذاره اونی نیست که گفته شده بلکه ممکنه کمی تو بهسوزی کمک کنه اون هم نه اینکه از اکسیژن آب استفادهب شه بلکه با خنک کردن مخلوط گازی از ناک موتور کاسته میشه .البته سیستم پاشش الکل هم همین کار رو میکنه .
    در مورد این که اکسیژن توی هوا هست و زیاد هم هست قبول ولی اون مقداری که توی سیلندر وجودر داره هیچوقت اونقدر نیست که بتونه کل سوخت رو بسوزونه و اگه سیستم نیترو اکسید رو بشناسید اصول کارش همون تزریق اکسیژن اضافی توی سیلندر هستش (بعدا اگه فرصتی بود توضیح میدم)
    در کل هر موتور یه استادندارد مصرفی داره که با اون بهترین پرفورمنس رو ارایه میده که که از اون حد پایینتر مصرف بدون کاهش پرفورمنس امکان پذیر نیست شما مثلا میتونید کاری کنی که موترو سوخت کمتری در یافت کنه ولی مطمئن باشید همون انئدازه هم از توان موتور کاسته میشه .
    البته دوستان به جای این همه راهکارهای عجیب و غریب بهتر نیست کمی تو شیوه رانندگی خودمون دقت کنیم
    شما میتونید با تنظیم سرعتتون برای خارج از شهر روی 90 الی 100 کیلومتر در ساعت و طنظیم کردن باد لاستیکها استفاده کمتر از کولر ماشین و در داخل شهر هم با انتخاب مسیرهای کم ترافیک و شروع به حراکت آرامتر به جای تیک آف های سنگین با دور موتور بالا و حتی استفاده از تاکسی تلفنی به جای اتومبیل شخصی خیلی تو مصرف سوخت و هم چنین اصتهلاک ماشین جلوگیری کنید.

12. 10 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •