تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: شیر کردن اینترنت بین pc و لبتاپ

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض شیر کردن اینترنت بین pc و لبتاپ

با سلام
    من میخوام از pc که اینترنت ADSL داره به لپتاپ اینترنت بدم. مودمم دو تا خروجی usb و lan داره
    اول میخواستم بدونم آیا میتونم با usb به کامپیوتر و با lan به لپتاپ اینترنت بدم؟
    بعد اینکه آیا همون ip هایی که تو pc دادم رو عینا باید برای لپتاپ وارد کنم؟
    مثلا تنظیمات در pc به صورت زیره. برای لپتاپ هم همین اعداد رو باید وارد کنم؟

اگه تنظیمات دیگه ای هم داره خواهشاً بگید

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزيز بهتره مودمت رو به PC از ظريق پورت lan وصل كني و بعد از طريق usb به لپتاب كه البته اكه لپتاب رو با usb وصل كردي بايد درايور مودمت رو رو لپتاب نصب كني و تو تنظيمات لپتاب IP رو 192.168.1.3 وارد كني بعد از داخل PC كانكشنت اگر روي حالت brige باشه رو share كني ولي در اين حالت اگر ميخواي از اينترنت لپتاب استفاده كني بايد PC هم روشن باشه كه من پيشنهاد ميكنم براي تو تنظيمات مودمت و اون رو در حالت PPOP قرار بدي تا ديگه نياز نباشه PC هم روشن بزاري براي تنظيم كردن مودمت 192.168.1.254 اين چيزي كه خودت تو gateway زدي رو تو internet explorer بزن و براي راهنمايي بيشتر ميتوني به ساپورت سرويست زنگ بزني تا بهتر راهنماييت كنن

3. 2 کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز بهتره مودمت رو به PC از ظريق پورت lan وصل كني و بعد از طريق usb به لپتاب كه البته اكه لپتاب رو با usb وصل كردي بايد درايور مودمت رو رو لپتاب نصب كني و تو تنظيمات لپتاب IP رو 192.168.1.3 وارد كني بعد از داخل PC كانكشنت اگر روي حالت brige باشه رو share كني ولي در اين حالت اگر ميخواي از اينترنت لپتاب استفاده كني بايد PC هم روشن باشه كه من پيشنهاد ميكنم براي تو تنظيمات مودمت و اون رو در حالت PPOP قرار بدي تا ديگه نياز نباشه PC هم روشن بزاري براي تنظيم كردن مودمت 192.168.1.254 اين چيزي كه خودت تو gateway زدي رو تو internet explorer بزن و براي راهنمايي بيشتر ميتوني به ساپورت سرويست زنگ بزني تا بهتر راهنماييت كنن
    ولی من میخوام که pc با usb وصل بشه و لپتاپ با lan
    مگه فرقی هم داره؟
    آیا منظورتون اینه که در شکل زیر bridge رو به PPPoE/PPPoA تغییر بدم؟

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

منظورش همينه فرقي هم نمي كنه خيالت راهت اشتباه تايپي بود

6. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

فرق اينكه ميگم PC رو به Lan و لپتاب رو به USB اينكه سرعت Lan بيشتر از USB هستش مخصوصا موقعي كه كارت شبكه مستقل ( غير آنبرد داشته باشي) حالا مشكلت تو اين مورد چيه؟
    در مورد اون تصويري كه گذاشتي اگر دوست نداري موقعي كه با اينترنت لپتاپ كار ميكني PC روشن باشه Config مودمت رو PPPOE كن ولي اگه با اين مورد مشكل نداري بزا رو همين حالت Bridge Mode باشه فقط كانكشنت رو از PC شير كن

8. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چون لپتاپ نمیخوام کنار pc باشه و سیم usb به اون اندازه ندارم

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام
    من میخوام از pc که اینترنت ADSL داره به لپتاپ اینترنت بدم. مودمم دو تا خروجی usb و lan داره
    اول میخواستم بدونم آیا میتونم با usb به کامپیوتر و با lan به لپتاپ اینترنت بدم؟
    بعد اینکه آیا همون ip هایی که تو pc دادم رو عینا باید برای لپتاپ وارد کنم؟
    مثلا تنظیمات در pc به صورت زیره. برای لپتاپ هم همین اعداد رو باید وارد کنم؟

اگه تنظیمات دیگه ای هم داره خواهشاً بگید
    بله می تونین همزمان از دو پورت استفاده کنین به شرطی که bridge را به pppoe تغییر بدین، فرقی هم نمی کنه کدوم با usb وصل بشه، فقط باید دقت کنین که هر کدوم را با هر پورتی وصل کردین تنظیماتش را توی local area connection مربوط به اون پورت انجام بدین. در مورد ip ها هم اگه توی setup مودم گزینه dhcp را فعال کنین دیگه نیازی به تنظیم ip در هیچ دستگاهی نیست و باید همه را روی automatic بزارین. ولی اگه dhcp فعال نباشه ، با توجه به ip هایی که دادین کافیه خط اول را 192.168.1.3 وارد کنین و بقیه را عینا تکرار کنین.

11. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

چون لپتاپ نمیخوام کنار pc باشه و سیم usb به اون اندازه ندارم
    دوست عزيز براي اينكه بتوني از كابل USB با متراژ بالا استفاده كني ميتوني از كابلهاي افزايش طول يا sheild cable استفاده كني

13. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

من قبلا در این مورد یه سوال کردم و طبق اکثر مواقع در p30world کسی زحمت جواب دادنش رو نکشید
    من میخوام adsl ای که دارم رو با موبایل و لپتاپ بصورت وایرلس share کنم
    یه اکسس پوینت وایرلس دارم که دیگه ازش استفاده نمیکنم و میخوام ازش برای شیر کردن اینترنت استفاده کنم
    کسی راهنمایی میکنه چطوری
    وقتی adsl رو با usb به کامپیوتر و اکسس پویینت رو به لن کامپیوتر وصل میکنم بعد با مویایل بهش کانکت میشم میگه no getaway !
    روشش رو توضیح میدین؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من قبلا در این مورد یه سوال کردم و طبق اکثر مواقع در p30world کسی زحمت جواب دادنش رو نکشید
    من میخوام adsl ای که دارم رو با موبایل و لپتاپ بصورت وایرلس share کنم
    یه اکسس پوینت وایرلس دارم که دیگه ازش استفاده نمیکنم و میخوام ازش برای شیر کردن اینترنت استفاده کنم
    کسی راهنمایی میکنه چطوری
    وقتی adsl رو با usb به کامپیوتر و اکسس پویینت رو به لن کامپیوتر وصل میکنم بعد با مویایل بهش کانکت میشم میگه no getaway !
    روشش رو توضیح میدین؟
    اگه کسی جواب سوالتونو بدونه بهتون جواب می ده (که البته اختیاری و داوطلبانه هست!)
    من نمی دونم مدل access point شما چیه و روتر داره یا نه ولی احتمالا باید access point را با پورت lan به مودمتون بزنین وکانکشن مودمتون هم pppoe باشه. بعدش هم باید توی کانفیگ مودمتون گزینه dhcp را فعال کنین تا به همه دستگاهها ip اتوماتیک بده یا اینکه تنظیمات tcp/ip را برای همه دستگاهها انجام بدین.

16. 3 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •