سلام
من دنبال یه مانیتور خوب برای چشم می خواستم چون زیاد پشت کامپیوتر میشینم
دو مدل مدنظر خودم هست ولی نمیدونم چه طوری هستند
P23700
P22700
یا
P23500
P22500
اگه بهتر از این ها هم هست بگید
خیلی ممون
سلام
من دنبال یه مانیتور خوب برای چشم می خواستم چون زیاد پشت کامپیوتر میشینم
دو مدل مدنظر خودم هست ولی نمیدونم چه طوری هستند
P23700
P22700
یا
P23500
P22500
اگه بهتر از این ها هم هست بگید
خیلی ممون
این مدلایی که انتخاب کردی در محدوده خودشون خوبن ! بودجه شما !؟ بازی هم میکینی ؟!
این 2 تا با بودجه زیر 300 از همه رقیبا شون بهترن.
سلام .
البته ، Cathode Ray Tube ها کمتر از Liquid Crystal Display ها به چشم آسیب میرسونن !
ولی CRT تکنولوژیش خیلی قدیمی هست ! ...
بودجش رو هم بگی ، بهتر میشه !
منکه تاحالا فکر میکردم برعکسه.مطمئنی؟
این مسئله کاملا غلطه به خاطر اینکه توی مانیتور های CRT تصاویر از طریق تابش های کاتدی روی یک آند فلزی به دست میاد که باعث پرتاب الکترون ها به صفحه مانیتور میشه و باعث میشه که تصویر تشکیل بشه و البته الکترون ها از صفحه هم عبور میکنند و به چشم ما میرسن و آسیب میزنن ولی در LCD تصویر به صورت رمز های کامپیوتری 0 و 1 نمایش داده میشن و در نتیجه پرتوزایی هم ندارن
من که یه سامسونگ مدل 2053bw دارم اصلا از کیفیت تصویر راضی نیستم و به نظرم CRT خیلی بهتر بود ! از وقتی اینو گرفتم خیلی به چشمم بیشتر فشار میاد !!! هرکاری میکنی تصویر اونجور که باید نمیشه !
من بودجم بین 250-300 هست
من تا اونجایی که میدونم LCD ها خیلی کمتر از CRT ها به چشم ضرر دارن چون الکترون پرتاب نمکنین مثل CRT ها
رقیبهای این دو مدل چیه ؟این 2 تا با بودجه زیر 300 از همه رقیبا شون بهترن.
بهتر از اینها چه مدلی میشه قیمتش بگید اگه میدونید
شما این دو مدل رو پیشنهاد میکنید مورد تائیید هست؟
مدل های بهتر از این چه مدلی میشه؟این مدلایی که انتخاب کردی در محدوده خودشون خوبن ! بودجه شما !؟ بازی هم میکینی ؟!
بازی هم میکنم ولی زیاد نه البته فیلم هم نگاه میکنم
Last edited by vahidsport; 05-01-2010 at 23:33.
مانیتور led یرا چشم بهتره یا lcd ?
مدلای بهتر از اینا دیگه کلا تو یه محدوده دیگه قرار میگیرن با قیمتای بیشتر ! بازی کم هم بکنی باز یه کارت نسبتا خوب میخوای برای این مانیتورای فول اچ دی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)