سلام
من مطالب صفحه اول رو خودم و چند نرم افزار no autoron رو اجرا کردو و سیستم من خطایی نداد و مشکل من حل نشد !
مشکل من اینه که یه ویروسی تو لبتاپ م هست که رجیستر ادیت ( Regedit ) و task manager رو غیرفعال کرده ! بعضی وقت ها hiden میکنه فایل هام و یه فایل هم نام اون میسازه که حجمش 1.3mb است و وقتی روش میزنم تو یه ویندوز جدید باز میشه ( صفحه جدید ) فکر میکنم هاردم رو زیاد مشغول کرده و سرعتم اومده پایین ! آنتی ویروسام رو غیرفعال کرده ! اساسی حالم رو گرفته بعضی وقت ها هم فایروال رو غیرفعال کرده و میگه یه پیغام میده که آخرین نسخه آنتی ویروسی رو به رایگان بگیر ( فایل دانلود malware هم فکر کنم اسم دانلودی که میگه بگیر ! چه کنم !!وقتی گزینه show hhidden files را فعال میکنم دوباره غیر فعال میشه
safe mode هم غیرفعال کرده !؟؟؟؟؟
برنامه smitfraudfix هم اجرا نمیشه چون وارد safe mode نمیتونم بشم هر ئقت گزینه safe mode میزنم سریع کامپیوتر ریست میشه و باز همون صفحه میاد ( یه بار تو محیط ویندوز نرمال امتحان کردم ولی چون register غیرفعال هست نتونست ویروس ها رو پاک کنه و ارورر داد )
آنتی ویروس ها هم به غیر از nod32 نمیزاره اجرا کنند تازه نود هم بعد 1-2 روز از کار میفته ( و البته فکر کنم شناسایی میکنه ولی نمیتونست از بین ببرتش )
البته چون ویندوز رو لازم دارم و چند برنامه گران روش دارم نمیتونم پاکش کنم ( یه بار کردم ولی باز بودش ویروسه )
یه هارد اکسترنال 500 gb سیلیکون پاور هم دارم ! فکز کنم از اون انتقال داده شده !!
خوتهشنا کمک کنید خیلی حیاتی هست !