با سلام
الان دو سه روزه که توی اینترنت ،وقتی که فقط مشغول کارای خیلی سبک ، یعنی وبگردی هستم و یا اصلا حتی زمانیکه مرورگرم ر هم باز نکردم و هیچ کاری انجام نمیدم و آپدیت خودکار ویندوز هم غیر فعاله و ویندوزم رو هم به تازگی عوض کردم و اولین کارم قبل از رفتن به اینترنت نصب spyware doctor ،و آپدیت اون بوده
و از xp sp3 استفاده می کنم
میبینم که با سرعت نور در حال دانلود کردن هستم :
اولین بار که متوجه شدم بلافاصله x-net stat pro رو نصب کردم
مشخص شد که ارتباط بین یک svchost.exe و یک آدرسی هست که با استفاده از ابزارهای همون نت استت و
گوگل اکثرشون به مایکروسافت منتسب میشدن و فقط و فقط بواسطه ی
extended kill/make rule-->kill and add rule to autokill,plus bunish via host file
می تونم برای مدتی ( و تاکید می کنم برای مدتی ) جلوی این ارتباط رو بگیرم،و بسته به شانس،ممکنه تا مدت طولانی دوباره اینطور نشه و یا اینکه بلافاصله یه ارتباط دیگه با یه آدس دیگه برقرار بشه
حتی از برنامه های مسنجر هم استفاده نمیکنم،این ویندوز هم قبلا امتحانشو پس داده
تنها چیزی که هست از تاپیک زیر،یه سی دی دانلود کردم که ...(همونجا نوشتم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی دیشب دقیقا موقعی که همین دانلود الکی بی اجازه داشت انجام میشد،دوباره با آویرا rootkit scan کردم + active processes scan در ضمن هم که فعاله ..apyware doctore intelli guard
دوستان خواهشا اگه میدونند از چی باید استفاده کنم دریغ نفرمایند،خیلی مسئله ی حادیه،حتما باید نت استت رو اجرا کنم و هر چند دقیقه حواسم باشه که این ارتباط برقرار نشه ،وگرنه کل ترافیکم رو قورت میده
.gif)