سلام دوستان
میخواستم بدونم ایا این گوشی W980 خوب هست یا نه و ایا توی این رننج قیمت گوشی بهتری هست ؟ که از نظر زیبایی هم خوب باشه .
ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم ایا این گوشی W980 خوب هست یا نه و ایا توی این رننج قیمت گوشی بهتری هست ؟ که از نظر زیبایی هم خوب باشه .
ممنون
با سلام، دوست عزیز برات سیستم عامل مهمه؟ دوربین یا تاچ بودن؟ و همچنین وای فای؟ اگه بگی میتونیم بهتر راهنماییت کنیم.
آره بد نی ......بچم داره........
سلام عزیز، 5530XpressMusic از برند نوکیا، با سیستم عامل Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5، فای وای هم داره.
سلام عزیز، 5530XpressMusic از برند نوکیا، با سیستم عامل Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5، فای وای هم داره.
5230 نوکیا هم خوبه !
سیستم عامل مهم نیست . دوربین هم تقریبا 3.2 باشه بد نیست . وای فای کیه ؟ زیبایی هم خیلی مهمه :با سلام، دوست عزیز برات سیستم عامل مهمه؟ دوربین یا تاچ بودن؟ و همچنین وای فای؟ اگه بگی میتونیم بهتر راهنماییت کنیم.
سلام عزیز، 5530XpressMusic از برند نوکیا، با سیستم عامل Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5، فای وای هم داره.شما چه فکری کردی اینو با W980 مقایسه کردی ؟5230 نوکیا هم خوبه !![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 03-01-2010 at 22:37.
عزیز میخوایی گوشی تاچ باشه گوشی یا غیر تاچ؟ وای فای یعنی با مودم وایرلس به اینترنت وصل میشه من خودم خیلی از فای فای استفاده میکنم اما اگه به وایرلس دسترسی نداشته باشی اصلا نیاز نیست.
تاچ نمیدونم یعنی چی !عزیز میخوایی گوشی تاچ باشه گوشی یا غیر تاچ؟ وای فای یعنی با مودم وایرلس به اینترنت وصل میشه من خودم خیلی از فای فای استفاده میکنم اما اگه به وایرلس دسترسی نداشته باشی اصلا نیاز نیست.
خوگشل باشه !
وای فای هم نیازی نیست . یکی ا بچه هاست میخواد بگیره نیاز نداره
منظور از تاچ یعنی لمسی یا غیر لمسی بودن گوشی، تو این قیمت 5530XpressMusic از نوکیا کاملا لمسی هست یعنی بدون کیبورد با دوربین 3 مگاپیکسل، خوشکل هم هست.
و g900 هم از سونی اریکسون است که هم لمسی هستش و هم کیبورد داره، دوربینش هم 5 مگاپیکسله، در ضمن از 5530XpressMusic هم ارزونتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)