سلام من يه نظر سنجي گذاشتم تو پي سي ببينم نظر شما در مورد بهترين بازيكن اين ده كيه
من خودم به رونالدينهو راي دادم
سلام من يه نظر سنجي گذاشتم تو پي سي ببينم نظر شما در مورد بهترين بازيكن اين ده كيه
من خودم به رونالدينهو راي دادم
به نظر من جای چند تایی بازیکن از جمله دنیس برگکمپ و تیری آنری خالیه
اره جاي خيلي ها خاليه ولي اينا بهترين بودن
آخه وقتی مسی هست دیگه اینا که جایی ندارن. (شوخی)
ولی در کل فقط مسی : دی
یعنی واقعا هیچ گزینه ی دیگه ای نبود بجای "فيگو" و "رونالدو(برزيلي)" بذاری ؟!
رای ما حاج کریس ه رونالدو ...
زماني كه رونالدوي برزيلي بود مسي بايد براش لنگ مينداخت حالا با چهار تا دريبل ميخاد بشه بهترين بازيكن تاريخ فوتبال خيلي از مسي كريس رونالدو در طول تاريخ بهتر بودن واينا بايد حالا حالا كار كنن
خیلی جا خالی داره.
چطور آنری جلو اینا جایی نداره.
خیلی های دیگه هم نیستن.
زمانی که رونالدو رو اوج بود همه بازیکنایه دیگه باید جلوش لنگ مینداختن همه کارایی که مسی الان میکنه رونالدو 10 سال پیش میکرد. در ضمن فراموش نکنید که بهترین گل زن تاریخ جام جهانی همین رونالدو هستش نه مسی. اگه رونالدو وقتی تو اینتر بود به اون شدت مصدوم نمیشد وچند سال از فوتبال دور نبود هنوزم جزو گنده های فوتبال بود. این بابا فقط بدشانس بود. بعدشم زیدان چندتا بازیکن میشناسید که همیشه رو اوج باشه؟ اندازه گاو زور داشته باشه؟ تکنیکش بی رقیب باشه؟ شوتاش محکم باشه؟ تنها مشکلش سرعتش بود ولی این خوبی رو داشت که به راحتی توپ رو لو نمیداد. با همه اینا فقط ((لویز نازاریا دی لیما))
قربون زینوی خودمون................با دینو ایمان هم که هست.............دیگه چی کم داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)