سلام دوستان،
نظرتون در مورد گوشی های black berry چی است؟ آیا در ایران هم خوب جواب میده؟ ظاهرا میگن که بهترین کیفیت صفحه نمایش را دارد
با سپاس
سلام دوستان،
نظرتون در مورد گوشی های black berry چی است؟ آیا در ایران هم خوب جواب میده؟ ظاهرا میگن که بهترین کیفیت صفحه نمایش را دارد
با سپاس
گوشی های خوبین ولی مهمترین چیز اصلی این گوشیها سیستمعاملشون هست که خیلی طرفدار داره توی اروپا و امریکا!
ولی مطمعن باش بهترین صفحه رو نخواهد داشت!!بهترین صفحه ها برای iphone و گوشیهای AMOLED هست!
تو ایران هم همشون کار نمیکنند و باید آنلاک هم بگیرید
شما بهترین و مطمئین ترین جائی که تو تهران بشه این گوشی ها رو خرید سراغ دارید؟ در ضمن سیستم عامل این گوشی چه فرقی با سیستم عامل گوشی های دیگه دارد؟
با تشکر
سیستم عاملشون blackberry os هستش که تنوع نرم افزاریشون به پای مکنتاش یا سیمبیان نمیرسه.
من تو علاءالدین دیدم که دارن.
اما به این قیمت بالایی که دارن نمیارزن.
می تونی اینجا ببینی :
در کل بجاش یه ایفون 3جی 8 گیگ (حدود 600 تومن) بخری خیلی خیلی بهتره./کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم خرید إblack berry علیرغم خوب بودنش تو ایران یه اشتباهه ... البته اگه پول داری برات مهم نیس ضرر کنی میتونی امتحان کنی
بنظر من که مذخرفه ! من 2 تا Blackberry 8100 دارم مفتش گرونهنرم افزار که اصلا نداره. فایل های Java هم که بخوای باهاش اجرا کنی باید به Internet وصل بشی که GPRS Irancell ساپورت ـش نمیکنه. از نظر بازی هم که هیچی نگیم بهتره
فقط یه ظاهر داره. تازه فایل های ویدئویی و صوتی هم به زوری اجرا میکنه.
سلام
منم یه 8100 دارم برخلاف دوستم من ازش راضیم
هم برنامه نسب میکنم هم بازی - ( بازی جدیدم Silent Hill 2 )
کار با این گوشی ها قلق داره...
سلام
منم یه 8100 دارم برخلاف دوستم من ازش راضیم
هم برنامه نسب میکنم هم بازی - ( بازی جدیدم Silent Hill 2 )
کار با این گوشی ها قلق داره...
سلام دوست عزیز،
میشه لطفا بیشتر توضیح بدین در خصوص این گوشی ها. این موضوع که دوستمون میگه برای نصب برنامه باید به اینترنت وصل بود صحیح است ؟ آیا این گوشی ها محدودیت خاصی دارند؟ با گوشی به اینترنت وصل شدید؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)