نه من فقط میخوام حقیقت رو بدونم،آخه میدونید اینقدر اطلاعات اشتباه شنیدم مار گزیده شدم
یه دف شما ناراحت نشید
از دوستان بازم میخوام اگر منبع معتبری هست که معرفی کنن ممنون میشم
نه چرا ناراحت بشم؟
عزیز جان بحث مار گزیدگی نیست اصلا
من به زانتیا 1800 کار ندارم
چیزی که هست اگه به سایت های خارجی هم مراجعه کنید میبینید که قدرت این موتور رو چیزی حدود 110 اسب بخار اعلام کردن
و این موتور روی پژو 406 هم تا جایی که میدونم نصب میشده
شما اگه به لیست موتور هایی که پژو و سیتروئن در انواع مختلف ماشین هاشون یک نگاهی بندازین XU7JP4/L4 رو درشون میبینید
نه تنها این موتور بلکه موتور های دیگه ای هم بین پژو و سیتروئن مشترک هست
چون میشه گفت الان این 2 شرکت دیگه یکی هستن و خیلی وقت هست که یکی شدن
این عکس موتور ELX هست :
اگه عکس موتور زانتیا های 1800 رو پیدا کنید حتما شباهتشون رو از نظر ظاهری میبینید

مثلا موتور خیلی از ماشین های KIA و Hyundai با هم یکی هست
این رو برای اطلاعات عمومی خودتون میگم
ای خدا!!!!!
اینم لیست کد موتور های سیتروئن و پژو فقط و فقط برای اینکه خیال شما راحت بشه :
در قسمت Citroen Xantia به لیست موتور ها دقت کنید و زانتیا 1.8 16v .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز منظور من ازین که میگم اطلاع ندارم یعنی خودم که موتورشو باز نکردم ببینم بعلللهههه ماله زانتیاست یا نه.اطلاعات فنیم کافی هست .
در ضمن وقتی که دوتا موتور بهم خیلی شبیه باشن امکانش هست که با کمی تغییر سر سیلندر یا بعضی از چیزایه دیگشون رو رویه هم سوار کرد .
بازم میگم منظور از حرفه من اینه که شما خیال نکن که موتور زانتیا 1800 که رو زانتیا سوار میشد رو کاملا ورداشتن گذاشتن رو این.
چون موتورشون خیلی شبیه بوده ولی سر سیلندر و ... زانتیا بهینه تر و بهتر بوده سوار کردن رو این.
من به کار و صداقت و علم کسایی که این موضوع رو بمن گفتن ایمان دارم.
اگه باعث ناراحتیتون شدم عذر خواهی میکنم
.gif)
منم به علم خودم ایمان دارم .gif)
من یه خورده خوابم میاد برای همینه یکم بد خلقی میکنم وگرنه شما با من دعوا هم کنین من هیچی نمیگم
چون به خوش اخلاقی معروفم .gif)
همونطور که توی نوشته های بالا هم توضیح دادم این اطلاعاتی که به شما دادن از روی بی اطلاعاتی اون افراد هست
همونطور که در سایت ایرانخودرو هم میبینید و در لینکی که در مورد موتور های گروه پژو سیتروئن قرار دادم کد هر 2 موتور یکیه؟
به نظر شما این چه معنی میتونه داشته باشه؟؟
به غیر از اینه که یعنی هر 2 موتور یکی هستن و فقط شباهت ظاهری نیست؟!
الان اگه به موتور زانتیا های 2000 هم نگاه کنین همین شباهت رو داره که بعضی ها به اشتباه میگفتن که موتور زانتیا های 2000 هست که کاملا اشتباه میکردن!
حتی من مطلبی رو که در مورد سهمیه بندی خودرو ها در یکی از روزنامه ها بود خوندم اونجا به حجم موتور 2000 سی سی پارس ELX اشاره کردن که نشان از بی اطلاعی این افراد داشت