تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: ضد حال سینمای خانگی samsung Tz-225 و درخواست راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

2 ضد حال سینمای خانگی samsung Tz-225 و درخواست راهنمایی

از همه دوستان معذرت می خوام که به جا سوال,رمان می خونند
    سلام.
    چند روزی دنباله یه ال سی دی بودیم که بالاخره samsung 40b570 رو خریدیم.پدر بنده اصرار می کرد که سینمای خانگی مدل tz-225 که به عنوان هدیه روشه(البته اینا خودشون می گن ولی 300 هزار پولشو می گیرن)رو برنداریم و به جاش از این مارشال ها یا سونیا بخریم که بهترینش 200هزار تومان بود ولی من رو حساب تحقیقاتی که تو اینترنت کردم تو این رنج قیمت بالاترین مشخصات رو داشت.آخر همونو خریدیم.اما صداش خیلی باس داره.یعنی صدای زیرش در حد صفره .اصلا اون چیزی نبود که انتظارشو داشتم.تمام settingهاشم کم و زیاد کردم ولی آخرش انگار نه انگار.حالا پدر بنده ما رو دست انداخته و میگه اینم از کیفیت سامسونگتون.میگه باید یکی از همون مارشال ها یا سونیا ها می گرفتم.حالا اگه میشه راهنماییم کنین:

1.برای بهتر شدن صداش چکار کنم؟(به خدا هرچی داشت زیر و رو کردم اما نشد.اکولیزر دستی هم نداره)
    2.تفاوت های این مدل(tz-225) با مدل خوب های مارشال یا سونیا چیه؟

بازم ببخشید که طولانی شد.

2. این کاربر از Betowen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از همه دوستان معذرت می خوام که به جا سوال,رمان می خونند
    سلام.
    چند روزی دنباله یه ال سی دی بودیم که بالاخره samsung 40b570 رو خریدیم.پدر بنده اصرار می کرد که سینمای خانگی مدل tz-225 که به عنوان هدیه روشه(البته اینا خودشون می گن ولی 300 هزار پولشو می گیرن)رو برنداریم و به جاش از این مارشال ها یا سونیا بخریم که بهترینش 200هزار تومان بود ولی من رو حساب تحقیقاتی که تو اینترنت کردم تو این رنج قیمت بالاترین مشخصات رو داشت.آخر همونو خریدیم.اما صداش خیلی باس داره.یعنی صدای زیرش در حد صفره .اصلا اون چیزی نبود که انتظارشو داشتم.تمام settingهاشم کم و زیاد کردم ولی آخرش انگار نه انگار.حالا پدر بنده ما رو دست انداخته و میگه اینم از کیفیت سامسونگتون.میگه باید یکی از همون مارشال ها یا سونیا ها می گرفتم.حالا اگه میشه راهنماییم کنین:

1.برای بهتر شدن صداش چکار کنم؟(به خدا هرچی داشت زیر و رو کردم اما نشد.اکولیزر دستی هم نداره)
    2.تفاوت های این مدل(tz-225) با مدل خوب های مارشال یا سونیا چیه؟

بازم ببخشید که طولانی شد.

منم این مدل رو دارم و کیفیتش بنظرم اصلا خوب نیست . بارها هم گفتم اما دوستان دیگری که دارند می گن خوبه !
    منم مشکل بیس زیاد از حد رو دارم و صداش اصلا شفاف نیست بهمین خاطر ساب رو روی -6 گذاشتم که انقدر الکی نکوبه ! و تا حدی از شر بیس بیش از حد راحت شدم
    روی کنترل اون پایینا دکمه ای هست به اسم sound edit اون رو بزنید کنترل بلندگوها و ساب رو خواهید دید .

اکولایزر هم فکر کنم داشته باشه . یکجایی دیدم این اکولایزر رو یا توی ستاپش بود یا ... شایدم اصلا اکولایزر تلوزیون یادمه . نمی دونم حالا نگاه می کنم اگر چیزی دیدم میام می گم بهتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا یعنی هیچ کددم از اساتید نیستن که یه راهنمایی کوچولو کنند؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

عزیزم من سونی 450 هزارتومنی خریدم آشغال بود چه برسه به سامسونگ 300 هزراتوممنی
    بار ها و بار ها خودمو جر دادم گفتم اینارو نخرید ولی کسی گوش نداد صداش عینه رادیو am میمونه نیست؟
    در هر صورت من الان پایونیر گرفتم راضیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم دقيقا B570 دارم با همين سينما. و دقيقا منم خيلي اصرار كردم براي خريدش. ولي وقتي ميزارمش رو سينما اصلا صداش در نمياد. من فكر مي كردم حتي اگه بخوام برايي مهموني ها هم ميشه ازش استفاده كرد ولي اوضاش درامه. البته در مورد سوني هم شنيدم.
    چند تا از دوستام گفتن LG بهترينه ولي من خودم دقيق نميدونم.
    شارپ ندارم ولي تعريف كيفيتشو شنيدم. خيلي هم خوشگله

Features
    Power out put: Total RMS 500w
    HDMI (out put type 1080i)
    Progressive scan with component video out put
    DIVX compatible / MPEG-4
    USB host
    5,1 surround sound speaker
    DVD video, DVD-RW / R,S VC D, CD, CD-R/RW, MP3 play back
    Easy Set-up with Color Coded Speaker Terminals
    Universal Remote Control
    FM stereo digital tuner with 40 Station random preset memory

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصلا نبايد توي اين رنج قيمت انتظار معجزه داشت، دوست عزيز مطمئن باش مارشال هم مي گرفتي راضيت نمي كرد پس افسوس نخور. توي برندهاي توي بازار پايونير خوبه كه خوب هزينش هم بالاتره. سعي كن در همين حد 300 تومن ازش انتظار داشته باشي نه بيشتر من خودم هم اين مدل رو دارم و حرف شما رو تاييد مي كنم. اما خوب ديگه در نبود يا كمبود ماركهاي معتبر صوتي توي بازار ايران بايد با همين ها ساخت.(اگرم باشه قيمتهاش نجومي به گروه خون كارمند جماعت نمي خوره)
    اصلا كساني كه حرفه اي اين كار هستند اينجور سيستمهاي صوتي رو بيشتر يك اسباب بازي شيك مي دونند نه بيشتر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصلا نبايد توي اين رنج قيمت انتظار معجزه داشت، دوست عزيز مطمئن باش مارشال هم مي گرفتي راضيت نمي كرد پس افسوس نخور. توي برندهاي توي بازار پايونير خوبه كه خوب هزينش هم بالاتره. سعي كن در همين حد 300 تومن ازش انتظار داشته باشي نه بيشتر من خودم هم اين مدل رو دارم و حرف شما رو تاييد مي كنم. اما خوب ديگه در نبود يا كمبود ماركهاي معتبر صوتي توي بازار ايران بايد با همين ها ساخت.(اگرم باشه قيمتهاش نجومي به گروه خون كارمند جماعت نمي خوره)
    اصلا كساني كه حرفه اي اين كار هستند اينجور سيستمهاي صوتي رو بيشتر يك اسباب بازي شيك مي دونند نه بيشتر.
    اخه بد بختي اين ساسونگه شيك هم نيست. خيلي زاقارت تشريف داره.
    حتي من سوني رو هم شنيدم آنچناني نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

آره عزیزم اون خوده من و دو تا از دوستان دیگه بودند که گفتند سونی آشغاله که واقعا هم هست

10. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسی دوستان.اما من از این دارم می سوزم که صدای اسپیکرهای کامپیوترم که 20تومان پول بالاش دادم با مارک pascal صداش خیلی بهتره.
    من دنبال راه حلم نه تایید حرفام.
    لااقل حتی stting خاصی هم نداره که بهتر شه؟آخه حتی اکولایزر دستی(manual)هم نداره.
    در مورد سوال دومی هم اگه میشه توضیح بدین(از همه نظر:ورودی.خروجی.امکانات.صدا ....)
    بازم ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اخه بد بختي اين ساسونگه شيك هم نيست. خيلي زاقارت تشريف داره.
    حتي من سوني رو هم شنيدم آنچناني نيست.
    آره عزیزم اون خوده من و دو تا از دوستان دیگه بودند که گفتند سونی آشغاله که واقعا هم هست
    در تایید فرمایش هر دو دوست عزیز
    باید بگم پسرخاله م سینما و تلوزیونش هردو سونی هست . البته پلیر سینماش لااقل از tz225 خوشگلتره اما کیفیتش اگر بدتر نباشه بهتر هم نیست . خودش همیشه می گه " سینما بودنش که سینماس اما "سینما فرهنگ" نیست ." سینما سنترال" میدون انقلابه "

از فیلیپس و پایونیر تعریف می شه در مورد سینما

ضمنا مارشال بهرحال جنس چینیه اگرچه کلاس A چینی باشه . تنها حسنش اینه که شما برای فقط پلیر 50-60 تا خرج کردی . فوقش با باندها مثلا 150-200 تا خرجت شده دیگه توقعت هم در همین حد باید باشه . اما وقتی 350 -400 پول سینما می دی و کیفیت خاصی هم نداره اونوقت اعصابت خرد میشه

13. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •