برای صدای دالبی همونطور که صدا 3D است باید 4 اسپیکر در 4 گوشه اتاق باشه تا صدارو درکش کنی. درسته؟
من خودم در مورد led & lcd & plasma panel خیلی تحقیق کردم ولی به این نتیجه رسیدم که led رو بی خیال شم چون سامسونگ که هنوز با led ایده آل خیلی فاصله داره
(مثلا led سامسونگ پشتش سریع داغ می کنه. اینی که میگم مستند هستا . من خودم داییم led داره تست کردمش.) led سونی هم که اگه خوب باشه پول باباشو می گیره (و شارپ رو هم دقیقا دنبالش نرفتم چون از led پشیمون شدم.)
در کل به این نتیجه رسیدم که هنوز led خیلی تا به بلوغ رسیدنش فاصله داره.
پلاسما رو هم به خاطر مصرف برق و رنگ غیر طبیعی و تیره و ... بی خیال شدم
پس به این نتیجه رسیدم که lcd بگیرم و
lh500 ال جی 42 رو خریدم .
عالیه و توصیه اش می کنم.
این بحث داغ کردم پنل های LED سامسونگ رو به شخصه اولین باره که می شونم ! من هم سری B6000 و هم سری B7000 رو باهاشون کاملا آشنا هستم ... اتفاقا خیلی خنک تر از مدل های LCD مشابه هستند .. LED TV ها نسبت مدل LCD TV ها توان مصرفی کمتری دارند، مصلمه که باید حرارت کمتری هم از خودشون متصاعد کنند .
سلام یه سوال داشتم:
آیا usb ال ای دی سامسونگ مدل 40b7000 به قدرت ال سی دی مدل 40b690 هست؟
و اینکه کیفیت تصویر کدوم مدل بهتره؟
(من میتونم هر دورو بخرم قیمت رو در نظر نگیرید اما نمیخوام بیخودی پولمو خرج کنم لطفا دقیق برام توضیح بدین)
ممنونم پیشاپیش
.gif)
از نظر پخش فرمت های صوتی و تصویری USB دقیقا شبیه هم هستند ..
در مورد کیفیت تصویر و روی هم رفته کیفیت این دو مدل، بهتره رنکینگ بهترین HD TV های دو وب سایت CNET Global و CNET Asia رو ملاحضه کنید :
Best HDTVs (33 - 42 inches)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Top 10 Integrated Digital TVs
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا 40B650 همون 40B690 موجود در ایران هست .
نظراتی که در اینگونه تاپیک ها ارائه میشه گاها سلیقه ای هست .. پیشنهاد می کنم با دقت ریویوها رو مطالعه کنید و در نهایت با توجه به انتظاراتتون از دستگاه مورد نظر، بهترین تصمیم رو بگیرید .