سلام
يه سيستم توپ برات خواب ديدم!
بعد اين كه اين سيستم خيلي خوبه من هم دارم فقط كارت گرافيكش فرق داره يه مدل مال من بالا تره و پاورش هم قوي تره چون بعدا مي خوام اور كلاك و كراسفايرش كنم
اينم از سيستم براي تو:
CPU : Intel Core i7-920
VGA : ATi Sapphire HD5770
RAM : TeamGroup 6GB Triple Channel 1333
M.B : Asus Rampage II GENE
HDD : SamSung SpinPoint F3 500GB
ODD : LITONE 24X SATA
Case : Green Orbit
Power : Green GP-685B
قيمت ها:
CPU : 280
Main : 250
VGA : 210
RAM : 140
HDD : 50
ODD : 34
Power : 110
Case : 58
قيمت كل: 1132
مزيت ها:
مزيت سي پي يو:
اينتل آي سوون 920 اين هست كه در صورت داشتن سيستم خنك كننده قوي از قابليت اوركلاك بالايي بر خوردار هست
مزيت كارت گرافيك:
سري 5000 اي تي آي از دايركت ايكس 11 پشتي باني مي كنه كه در جزييات بازي ها و برنامه هاي گرافيكي تاثير زيادي داره
مزيت رم :
رم هاي تريپل چنل يا سه تايي كه مخصوص سي پي يو هاي آي سوون ساخته شده اند سرعت كار را 25 در صد افضايش مي دهند و در صورت خريد رم هاي دابل چنل يا دو تايي براي سي پي يو هاي آي سوون 60 درصد از قدرت يكي از رم ها كم ميشه
در ضمن رم هاي تيم گروپ با قيمت خوبي به فروش مي رسند و در عين حال از قابليت اور كلاك بالايي بر خوردار اند
مزيت مادر بورد:
اين مادر بورد در سايز ميني اي تي ايكس ساخته مي شود و در عين حال بر عكس مادر برد هايي كه در سايز كوچك ساخته مي شوند و قابليت هاي پايين تري دارند اين مادر بورد با اين حال از مادر برد هاي اي تي ايكس چيزي كم ندارد
مزيت كيس:
كيس گرين اوربيت داراي دو تحويه هوا از جلو و از بالا دارد و فن بالاي كيس داراي ال اي دي قرمز است كه جذابيت خاصي دارد و مهم ترين مزيت اين كيس اين است كه داراي يك سيني در پشت جاي مادر بورد هست كه سيم ها رو از توي اون رد مي كنيد و هيچ سيم اضافي بيرون نمي مونه و فضاي كيس بسيار مرتب ميشه
سوالي بود در خدمتيم