![]()
سلام بچه ها.
كسي مي دونه چطور ميشه يك سي دي بوتيبل سفارشي درست كرد. آيا نرم افزاري هست كه بتونه اين كار رو انجام بده؟![]()
![]()
سلام بچه ها.
كسي مي دونه چطور ميشه يك سي دي بوتيبل سفارشي درست كرد. آيا نرم افزاري هست كه بتونه اين كار رو انجام بده؟![]()
دقیق تر بفرمایید احتمالا بتوانم توضیح دهم .
ممكنه توضيح بدي؟نوشته شده توسط infinity
شما با كپي كردن 3 فايل boot.ini ، ntldr و ntdetect.com (كه در درايو ويندوز بحالت مخفي سيستمي قرار دارند) در ديسكت يا CD ميتونيد اونها رو bootable كنيد.
آشنايي كامل با نحوه ساختن CD Bootable:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
منم همین سوال داشتم . می خوام چه جوری میشه سیدی بوتیبل با محیط فارسی مثلا طرف که سیدی رو میزاره از داس با یه محیط گرافیکی برخورد کنه و مثلا بیاد پارتیشن مجیک یا ... رو انتخاب و کاراشو با اون برنمه انجام بده من همچین سیدی رو دیدم
و ازشون پرسیدم گفتن بچ فایل داسو از این جور حرفا که من چیزی سرم نشد اگهم میشه یه توضیح کامل بدین فقط اون نرو رو نگید چون اون اصلا فایده نداره ...
ممنون
اگر می شه به سوال من هم یکی که خبره هست جواب بده
چه جوری می شه یک image رو که وقتی روی Cd رایت می کنم bootable نیست به صورت bootable در بیارم ؟
توضیح : من یک image از ویندوز xp اوریجینا ل دارم ولی وقتی روی cd رایت میکنم bootable نیست ، می خوام یه کاری کنم که وقتی روی cd رایت می کنم وقتی داخل سیستم می زارم سیستم به وسیله cd بالا بیاد ( مثل یک سی دی ویندوز بوتیبل )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط mehdidll
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط br0991
![]()
فرید جان این لینکی که تو دادی من از 10 سال پیش می دونستمنوشته شده توسط FARID_R
سوال من این نیست که چه جوری ویندوز نصب کنم ، سوال من این هست که چی کار کنم سی دی من bootable بشه
اگر ته CD بسته نيست ، 3 فايل boot.ini ، ntldr و ntdetect.com رو در ادامه ي ويندوز رايت كن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)