تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: اينتل يا AMD

داره خودمونی میشه Farazb29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14 اينتل يا AMD

سلام خدمت اساتيد گرامي
    من قصد خريد سيستم جديد رو دارم.دو پردازنده intel q8300 و AMD x2 925 نظرم رو جلب كرده.البته سيستم AMD از لحاظ سخت افزار بالاتره و مسلما بهتر جواب مي ده ولي براي من عمر و دوام و همچنين كيفيت ساخت هم اهميت داره و وقتي به قيمت هاي اين پردازنده ها نگاه مي كنيم پردازنده هاي اينتل با كيفيت و عمر بيشتري به نظر مي ايند. چون AMD از لحاظ سوختن و داغ كردن اصلا پرونده خوبي نداره.مي گن در پردازنده هاي جديد مشكل رو رفع كرده ولي به هر حال همون شركت قبليه! خواستم نظر شما اساتيد محترم رو هم بدونم ممنون مي شم اگه نظرتون رو بگيد

2. این کاربر از Farazb29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد گرامي
    من قصد خريد سيستم جديد رو دارم.دو پردازنده intel q8300 و AMD x2 925 نظرم رو جلب كرده.البته سيستم AMD از لحاظ سخت افزار بالاتره و مسلما بهتر جواب مي ده ولي براي من عمر و دوام و همچنين كيفيت ساخت هم اهميت داره و وقتي به قيمت هاي اين پردازنده ها نگاه مي كنيم پردازنده هاي اينتل با كيفيت و عمر بيشتري به نظر مي ايند. چون AMD از لحاظ سوختن و داغ كردن اصلا پرونده خوبي نداره.مي گن در پردازنده هاي جديد مشكل رو رفع كرده ولي به هر حال همون شركت قبليه! خواستم نظر شما اساتيد محترم رو هم بدونم ممنون مي شم اگه نظرتون رو بگيد
    سلام بودجه برای خرید+موارد کاربرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد سابقه:
    با این جمله که: "مي گن در پردازنده هاي جديد مشكل رو رفع كرده ولي به هر حال همون شركت قبليه!"
    موافق نیستم. اینتل هم در گذشته سوتی هایی داده. مثلا پردازنده های PentiumD اینتل هم خیلی داغ می کردند. و اینتل هم همون شرکت قبلیه! با این تحلیل ای ام دی رو که شما فقط بر اساس سابقه کارش حذف کردی... اینتل رو هم من فقط بر اساس سابقه اش حذف می کنم... شما باید منتظر بمونی تا شرکت ثالثی در زمینه ساخت پردازنده پیدا بشه بعد ازش خرید کنی.
    خلاصه اینکه: ملاک، حال فعلی شرکت هاست.

در مورد قیمت ها:
    با توجه به اینکه سهم بیشتر بازار در دست اینتل هست، و با توجه به اینکه AMD توی یک سری کلاس ها (مثلا Core i7) نمی تونه با اینتل رقابت کنه، و به دلایل تجاری و بازاریابی و... برای رقابت با اینتل قیمت هاشو پایین تر از اینتل قرار داده. یعنی این اختلاف قیمت ها اصلا نشانه تفاوت کیفیت نیستند. بلکه فقط استراتژی های تجاری هستند برای کسب سود بیشتر.

در مورد عمر:
    عمر پردازنده ها خیلی بیشتر از عمر تکنولوژی استفاده شده در آنهاست. به عبارت دیگه: یه پردازنده مثلا 10 سال عمر می کنه، ولی 5 سال دیگه اونقدر نرم افزارها پیشرفت می کنند که دیگه این پردازنده ی امروز، از عهده انجام وظایف محوله بر نمیاد. در واقع عملا 5-7 سال دیگه شما باید این سیستم رو بندازی توی سطل!!! چه در آن زمان پردازنده اش سالم باشد و چه نباشد! اصلا این پردازنده، 5 سال دیگه حداکثر 20-10 هزار تومان ارزش خواهد داشت. یعنی حتی اگر هم اون موقع خراب بشه و بخوای تعویضش کنی، حداکثر 20 تومان ضرر می کنی. (اون هم 20 تومانِ اون زمان) پس بهتره الان به جای عمر بالاتر، به سرعت بالاتر فک کنی و لذتش رو ببری!

5. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد گرامي
    یه زمانی AMD سی پی یو هاش داغ میکردن دلیل نمیشه که تا اخر دنیا AMD بد باشه دوستان یادشون نیست زمانی که گیمر ها و کسانی که کار خیلی سنگین گرافیکی داشتن میرفتن سمت AMD

میشه به ما هم توضیح بدی چه جوری میشه از قیافه فهمید که یه سی پی یو خوبه یا بد؟!

AMD ساخت مالزی و اینتل ساخت چین هستش

تازشم سی پی یو گارانتی داره باید با یه گارانتی خوب بگیری مثل الماس یا اواژنگ اگه اواژنگ باشه عالیه

درکل اگه با اسراییلی بودن مشکلی نداری برو سمت اینتل

داره خودمونی میشه tiia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    دوستان لطف می کنند بگندکه چطوری می تونیم یک cpu amd را با اینتل مقایسه کرد. کلا سیستم فنی اونا تفاوت داره . اینتل بیشتر روی فرکانس تأکید می کنه و amd بیشتر روی bus .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام
    دوستان لطف می کنند بگندکه چطوری می تونیم یک cpu amd را با اینتل مقایسه کرد. کلا سیستم فنی اونا تفاوت داره . اینتل بیشتر روی فرکانس تأکید می کنه و amd بیشتر روی bus .

کلی نمودار تست فنی تو اینترنت ریخته سی پی یو هارو رو سیستم میبندن و اونا رو تست میکنن
    کافیه اسم سی پی یو رو بنویسید بعدش یه benchmark یا review بندازید اونوقت همه چیز دستگیرتون میشه

کی یه همچین حرفی روزده؟این حرفها مال 4 سال پیشه دیگ هقدیمی شده اینکه اینتل سرعتیه amd قدرتی حرف غلطیه مهم این نیست که شیوه کار هر سی پی یو چه جوریه مهم نتایج تست تو دنیای واقعیه

9. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

اینتل سرعتیه amd قدرتی حرف غلطیه مهم این نیست که شیوه کار هر سی پی یو چه جوریه مهم نتایج تست تو دنیای واقعیه
    سلام
    تفاوت سرعت و قدرت را به من میگید چیه!؟

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به همين شكل كليه cpu هاي موجود در ليست رو ميشه باهم مقايسه كرد.به عبارت نوشته شده در زير هر تست دقت كنيد تا متوجه شويد در هر كدام از تست ها معيار برتري كوتاهي يا بلندي نمودار است.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

سلام
    این مقایسه چه جوریه؟
    چه جوری تست میشن؟مگه مین هاشون مهم نیستن؟روی یه مین یکسان که نمیشه ببندنشون؟
    من که اصلا متوجه نمیشم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

معمولا روی مادربردهای متفاوتولی با مشخصات یکسان تست میکنن

سلام
    تفاوت سرعت و قدرت را به من میگید چیه!؟

یه سی پی یو میتونه 6 گیگاهرتز سرعت داشته باشه ولی هر دستور رو تو یه سیکل اجرا نکنه یعنی با یه سیکل دستور العمل کمتری از یه سی پی یو با سرعت پایینتر انجام بده

دوستان اگه میخان بیان تو این تاپیک که از کسی غلط گیری کنن بیزحمت دمشونو بذارن رو کولشون برگردن اینجا جای راهنمایی کردنه

14. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xxa

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •