تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اتصال به اينترنت در ساعت خاص

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض اتصال به اينترنت در ساعت خاص

سلام دوستان
    براي موضوعي كه برايش تاپيك زدم البته شايد خود داونلود منيجر ها بهترين گزينه باشند ولي بنا به دلايل نامشخص اين كار به درستي صورت نمي گيرد !!
    قصد من در اين است =
    من از يك isp براي مدتي اينترنت دي اس ال گرفتم شبانه رايگان است و من قصد دارم ساعت مثلا 3 نيمه شب به طور اتوماتيك كانكشن شبانه در قسمت Network Connections فعال و داونلود منيجر شروع به داونلود كند
    براي مدتي اين وظيفه را به خود داونلود منيجر سپردم مثلا iidm ولي نمي دانم چرا گاهي اين برنامه موفق به ايجاد كانكت نمي شود ! مثلا شايد خطوط اشغال شده يا...
    در صورتي كه خودم بيدار باشم طبعا سيستم را ري استارت و يا به طريقي مشكل را برطرف مي كنم
    اما سئوالم اينجاست كه آيا دوستان نرم افزاري سراغ دارند كه اين كار يعني كانكت و رفع عيوب احتمالي كانكت را به بهترين وجه انجام دهد؟
    متاسفانه تعداد دفعات موفق توسط idm گاها به پنجاه پنجاه مي رسد ! يعني بسياري از شبها را از دست مي دهم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    براي موضوعي كه برايش تاپيك زدم البته شايد خود داونلود منيجر ها بهترين گزينه باشند ولي بنا به دلايل نامشخص اين كار به درستي صورت نمي گيرد !!
    قصد من در اين است =
    من از يك isp براي مدتي اينترنت دي اس ال گرفتم شبانه رايگان است و من قصد دارم ساعت مثلا 3 نيمه شب به طور اتوماتيك كانكشن شبانه در قسمت Network Connections فعال و داونلود منيجر شروع به داونلود كند
    براي مدتي اين وظيفه را به خود داونلود منيجر سپردم مثلا iidm ولي نمي دانم چرا گاهي اين برنامه موفق به ايجاد كانكت نمي شود ! مثلا شايد خطوط اشغال شده يا...
    در صورتي كه خودم بيدار باشم طبعا سيستم را ري استارت و يا به طريقي مشكل را برطرف مي كنم
    اما سئوالم اينجاست كه آيا دوستان نرم افزاري سراغ دارند كه اين كار يعني كانكت و رفع عيوب احتمالي كانكت را به بهترين وجه انجام دهد؟
    متاسفانه تعداد دفعات موفق توسط idm گاها به پنجاه پنجاه مي رسد ! يعني بسياري از شبها را از دست مي دهم!
    من خودم از برنامه ی reconnect استفاده میکنم و برای کانک شدن بسیار برنامه خوبیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از .C.I.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون
    ولي اين برنامه زياد قدرت مند نيست چيز ديگه اي كسي سراغ داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.از برنامه ADSLAutoconnect استفاده کن من خودم از این برنامه استفاده می کنم .برنامه قوی ای هست.اگه بخوای برات آپلود میکنم؟

6. این کاربر از arash w8100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به این تاپتیک هم سری بزن 100% مشکلت حل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از arash w8100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.از برنامه ADSLAutoconnect استفاده کن من خودم از این برنامه استفاده می کنم .برنامه قوی ای هست.اگه بخوای برات آپلود میکنم؟
    دوست عزيز بي نهايت ممنونم
    كارم رو راه انداختي
    باز هم سپاسگذارم
    Last edited by mahramasrar2; 01-01-2010 at 14:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •