به نظر شما دوستان بهترين برند كارت گرافيك براي امور رندري (تري دي مكس وترانزيشنهاي برنامه هاي ميكس و...) كدومه با تشكر
به نظر شما دوستان بهترين برند كارت گرافيك براي امور رندري (تري دي مكس وترانزيشنهاي برنامه هاي ميكس و...) كدومه با تشكر
از Nvidia به نظر من XFX و EVGA و BFG و Leadtek خوبن و از ATi سافاير و MSI و HIS .
asus از همشون به نظرم بهتره.البته برند ها خیلی فرق نمیکنن مگر اینکه کار خاصی روش انجام داده باشن
تفاوت در برندها فقط در کولر هاشونه و تفاوت زیادی ندارند و بعضی برندها مورد تایید شرکتهای NVIDIA و ATI هستند و هر برندی که ارزون تر بود بخرید
برای کاربرد شما هیچکدوم از برندهایی که دوستان معرفی کردن متاسفانه بدرد شما نمی خوره
از برندهای تولید کننده کارتهای QUADRO از شرکت انویدیا دو برند در حال حاضر در بازار وجود داره یکی ELSA و دیگری LEADTECH
دوکارت به شما معرفی می کنم از انویدیا بدین شرح
ELSA QUADRO FX570 300000
ELSA QUADRO FX1700 620000
ELSA QUADRO FX3800 884000
اما از برند AMD هم کارتهای FIRE PRO برای کاربرد شما فوق العاده مفید هستند که من یک نمونه اش را می شناسم با نام :
SAPHIRE FIRE PRO V7700 764000
با سلام و تشكر
اينها قيمتهاشونه ديگهELSA QUADRO FX570 300000
ELSA QUADRO FX1700 620000
ELSA QUADRO FX3800 884000
SAPHIRE FIRE PRO V7700 764000
بله قیمت هاشون هست.
همونطور که دوستان گفتند در محصولات Workstation دامنه انتخاب برندها وسیع نیست و برای محصولات NVIDIA فقط به سه برند محدود میشه (PNY, ELSA, Leadtek) و محصولات ATI هم توسط خود ATI و Sapphire پوشش داده میشن.
در بین این محصولات هم تفاوت برندها محسوس نیست و تفاوتشون بیشتر از اینکه در کیفیت محصولات باشه در تمرکز روی بازارهای مختلف است (PNY در اروپا و آمریکای شمالی، Leadtek در آسیا و ELSA در ژاپن و کشورهای شرق آسیا) ... شما در ایران فقط به قیمت محصولات توجه کنید و بعد از انتخاب محصول مناسب هر کدام قیمت پایین تری داشت تهیه کنید.
+
مشخصات بقیه سیستم رو همراه با میزان هزینه رو بنویسید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)