تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم نیمه حرفه ای

پروفشنال MATRIX reloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فعلا تو http://www.elmik.ir

14 راهنمایی برای خرید سیستم نیمه حرفه ای

با سلام
    بعد از چندین ساعت تحقیق تو این انجمن و سایت های دیگه ، لیست زیر رو برای خرید در نظر گرفتم:

البته فعلا سبد خریدم تکمیل و نهایی نشده و برای نهایی کردن خریدم برای ماه آینده به کمک و راهنمایی اساتید سخت افزار انجمن نیاز دارم:

1. فعلا مادربورد رو انتخاب نکردم و از دوستان برای انتخاب مادربوردی سازگار با سیستم بالا در رنج 150 تا 200 هزار تومن با قابلیت بالا کمک می خوام

2. در مورد قطعات انتخابیم نظرتون رو بگید. البته اولین گزینه در هر قطعه مدنظر برای خرید هست که گزینه های دیگه هم واسه بررسی بیشتر اضافه کردم. ضمنا ممکنه قصد اور کلاک هم داشته باشم.

3. کار اصلی من توسعه وب و برنامه نویسی هست که در کنارش برای استراحت کمی هم gaming می کنم.
    4. اگر قیمت کیس های پیشنهادی من بالای 200 بود آیا کیس مشابهی با قیمت ارزانتر مثلا 150 تا 170 هست؟
    5.ضمنا هارد دیسک هم یک مدل 1 ترابایت desktop external با قیمت و سرعت و کارایی مناسب معرفی کنید.
    6. دوستان عزیز اگر زحمتی نباشه لیست من رو با دانش و اطلاعات خودشون تکمیل کنند تا من بتونم بالاخره یه سیستم مچ با کارایی بالا حجع کنم و البته هزینه هاشون متناسب با کاراییشون باشن.

خیلی خیلی متشکرم دوستان
    Last edited by MATRIX reloaded; 31-12-2009 at 03:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پسر مگه میخوای شاتل هوا کنی
    پاور بانوجه به قیمت البته NZXT خوبه
    مادربرد هم asus m4a78te با قیمت 150 اینها خوبه
    دی وی دی هم میتونی بگیری بلوری هم میتونی بگیری بلوری 70-80 تومنه دی وی دی رایتر هم میتونی lite on بگیری 30 تومن
    هارد هم F3 سامسونگ بگیر خیالت تخت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

هارد 500 گیگ بود با قیمت 60 اینها نهایتش!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی هارد 500 گیگ اکسترنال دسکتاپ 60 تومن هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه بیشتره ولی اصلا صرف نمیکنه
    بهترین برند و بصرفه ترین سیگیت هست که یک ترا رو میده نود تومن
    البته دیگه چهارترا هم داره میاد روی ارزونی
    اگه اون بیاد شما میتونی همین یک ترا رو شصت تومن بخری

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نمی خواید نظری درباره لیستم بگید؟
    قیمت کیس؟؟
    پس پیشنهاد شما همون پاور 600 nZeX هست؟

البته دیگه چهارترا هم داره میاد روی ارزونی
    اگه اون بیاد شما میتونی همین یک ترا رو شصت تومن بخری
    پس با این حساب 2 ترابایتی هم باید زیر 100 بشه
    تا عید ممکنه قیمت ها سقوط کنن؟
    Last edited by MATRIX reloaded; 31-12-2009 at 04:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

شوخی : بابا تو که پول داری !!!! دیگه هرکی ندونه من میدونم وب مسترها چقدر در میارن
    کیس 150 تومنی میبندی نمیخوای کمتر ببندی اونوقت برای قطعات میخوای زور بزنی کمتر بگیری
    نمیشه که برادر من حالا سر صبح هم انتظار داری من یه چیزی بهت بگم تو دوست داشته باشی ولی حقیقت اینه که
    تا عید امکانش هست و نیست هیچی معلوم نیست ولی به احتمال زیاد تا ردیبهشت صبر کنی دوترا رو میتونی دور و بر مثلا 120 بگیری هیچی معلوم نیست
    الان 500 گیگ رو 120 تومن میدن ( البیته پاسپورتی وسترن دیجیتال که سرعتش هم کمتره ولی بدون آداپتوره )
    خلاصه کنم دنیای هاردها دنیای پیچیده ایه!!!
    بقیه قطعات رو بزار بهت بگم !
    اگه از خرید یه سری چیزا بزنی ( مثلا یکیش همین کیسته که مطمئن باش خوشگلیش مال دو روزه ! ) بزنی میتونه بری یه چیز بهتر بگیری
    همین قطعات خوبه ولی اگه کیستو کنار بزاری و مثلا اون پاور ( تانک زرهی ) رو کنار بزاری این سی پی یو رو میتونی بگیری که به مراتب خیلی بهتر از AMD هست کلا پلت فرم کار رو هم باید عوض کنی بری توی رده اینتل I5 اینتل 750 بگیری که مادربوردش هم از 180 اینها شروع میشه و به نظرم بهترین انتخابه ضمن این که قطعات خوبی هم برداشتی روی اون سوار میشه و بهترین کیس زیر دستت میاد
    تازه یه یچزی هم بگم یه کیس گرین کم قیمت فرقی با بقیه نداره من 4 تا کیس عوض کردم دارم اینو بهت میگم . فقط پاور رو خوب بگیر همین که کیس لق نمیزد و از جنس حلبی نبود ( اشغال نبود ) بهترین هست بقیه موارد رو بزار کنار !
    سی پی یو I5 حدود 230 قیمتش هست باید بری چک و چونه بزنی که ارزش داره به نظر من
    حالا خود دانی
    اگر هم خواستی یه بنچمارک از این سی پی یو و سی پی یو AMD برات میزارم
    ولی بهت بگم خریدش عاقلانه تره بودجه من کشش نداره صد تومن اضافه کنم وگرنه میرفتم سراغ اینتل ولی شما میخوای بازی کنی به نظرم کیسهای خوشگلتو بزاری کنار و پولتو خرج سی پی یو کنی عاقلانه تره
    بازم تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی
    البته دوستان دیگری هستند که صاحب نظرن. نظر این دوستان رو هم بشنو .ولی من بودم این انتخاب رو میکردم.

8. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته من خودم زیاد دوست ندارم پول زیادی به کیس بدم ولی کیس های گران قیمت مزایای خودشو داره
    1.جادار
    2. تهویه خوب

اگر با کیس های ارزان هم می شه چنین مواردی رو داشت مثال بزنید!
    من فقط می خوام سیستم قوی ای بخرم و قیافه کیس زیاد مهم نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد cpu هم اگر corei7 920 رو مثال می زدی یه چیزی ولی این سی پی یو core i5 750 خیلی هم از phenom 2 x4 965 قوی تر نیست

Last edited by MATRIX reloaded; 31-12-2009 at 05:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

تهویه خوب شرط عقله ولی کدوم عقل مسلمی میگه برای تهویه خوب باید بالای 100 پیاده بشی ؟
    کیسهای گرین و پرفکت هم کارت رو راه میندازم نترس 10 تومن خرج کن 3 تا فن 12 بنداز توش !! بعد بگو بده !!!
    قیافه برای حرفه ای ها اصلا ملاک نیست ! من خودم دنبال یک کیس میگردم که دکمه پاورش ریز نباشه ( زیر یک سانت دیدی ؟؟ )
    و همچنین روی پنلش هیچی نباشه صاف صاف اگه کربنی هم باشه که خوبه مثلا تیپ موبایل ایفون دوست دارم
    قیافه یه چیز بچگونه ایه به نشر من
    حالا شما با یه کیس 50 -60 تومنی هم کارت راه میفته این نظر منه و توش رو میتونی فن ببندی
    برای جا هم من نمیدونم منظورت چیه مگه میخوای چیکار کنی ؟ من یه چیزی رو بهت بگم
    هرکیسی خریدم بلا استثنا درش باز بوده ! دیگه خود بخوان حدیث این مفصل!
    همشون داغ میکنن مگه یه راه حل باشه یه سیستم کولینگ درست سحابی راه بندازی که گمون نکنم برای کیس باشه .برای سی پی یو هست ولی برای کیس نیست.
    خوب ما بریم. فعلا ظهر میام سر میزنم احتمالا دوستان نظری بهتر از من داشته باشند.

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •