با سلام
بعد از چندین ساعت تحقیق تو این انجمن و سایت های دیگه ، لیست زیر رو برای خرید در نظر گرفتم:
البته فعلا سبد خریدم تکمیل و نهایی نشده و برای نهایی کردن خریدم برای ماه آینده به کمک و راهنمایی اساتید سخت افزار انجمن نیاز دارم:
1. فعلا مادربورد رو انتخاب نکردم و از دوستان برای انتخاب مادربوردی سازگار با سیستم بالا در رنج 150 تا 200 هزار تومن با قابلیت بالا کمک می خوام
2. در مورد قطعات انتخابیم نظرتون رو بگید. البته اولین گزینه در هر قطعه مدنظر برای خرید هست که گزینه های دیگه هم واسه بررسی بیشتر اضافه کردم. ضمنا ممکنه قصد اور کلاک هم داشته باشم.
3. کار اصلی من توسعه وب و برنامه نویسی هست که در کنارش برای استراحت کمی هم gaming می کنم.
4. اگر قیمت کیس های پیشنهادی من بالای 200 بود آیا کیس مشابهی با قیمت ارزانتر مثلا 150 تا 170 هست؟
5.ضمنا هارد دیسک هم یک مدل 1 ترابایت desktop external با قیمت و سرعت و کارایی مناسب معرفی کنید.
6. دوستان عزیز اگر زحمتی نباشه لیست من رو با دانش و اطلاعات خودشون تکمیل کنند تا من بتونم بالاخره یه سیستم مچ با کارایی بالا حجع کنم و البته هزینه هاشون متناسب با کاراییشون باشن.
خیلی خیلی متشکرم دوستان