سلام
سیستمم این مشکلو داره حتی ویندوز هم عوض کردم و درایو ها رو هم فرمت کردم اما درست نشد ؟
چی کار کنم ؟
سلام
سیستمم این مشکلو داره حتی ویندوز هم عوض کردم و درایو ها رو هم فرمت کردم اما درست نشد ؟
چی کار کنم ؟
سیستم شما ویروسیه شما بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردید به هیچ وجه هیچ کدام از درایوها و my document رو باز نکنید
و همون موقع یه آنتی ویروس آپدیت شده نصب کرده و درایوهای دیگر را اسکن کنید تا ویروس پاک شود ویروس هنوز توی درایوهای
دیگه هست
خب برای نصب انتی ویروس باید وارد درایو ها بشم (راه دیگه ای هم هست ؟ ) منظورتون اینه که از طریق cd نصب کنم؟
بعد از نصب ویندوز Flash_Disinfected رو اجرا کن.
موفق باشید.
راه دیگه هم هست.
با سرچ ویندوز میتونی اسم آنتی ویروستو سرچ کنی و همون جا بازش کنی یا از cd نصب کنی.
سلام،================================================== =============
باز شدن درایوها با دابل کلیک در یک پنجره جدید یا باز شدن پنجره search
برای حل این مشکل ابتدا باید مطمئن شوید تیک گزینه Open Each Folder In Its Own Window زده شده است . برای این کار به مسیر زیر بروید .
Tools >> Folder Options و سپس تب General
حال اگر مشکل از این قسمت نبود از روشهای زیر استفاده کنید .
روش اول :
ابتدا به منوی start رفته و گزینه run را بزنید و سپس عبارت regsvr32 /i shell32.dll را در ان کپی کنید و سپس کلید اینتر را بزنید .
روش دوم :
به منوی start رفته و گزینه Run را بزنید و سپس عبارت regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید .
به هر دو مسیر زیر بروید
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
و
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
در پنل سمت راست ، مقادیر پیش فرض عبارات بالا رو پیدا کنید. سپس روی انها دابل کلیک کرده و در قسمت Value data عبارت none را قرار دهید و سپس روی دکمه Ok رو کلیک کنید.
روش سوم :
به منوی start رفته و روی run کلیک کنید و عبارت زیر را داخل ان کپی کرده و کلید اینتر را فشار دهید .
کد:
reg add hkcr\drive\shell /ve /d none /f
================================================== =============
آقا کامپیوتر ما هم از ذیشب همچین ییهو اینجوری شده
کارای بالا رو انجام دادم ولی اثری نداشت
و خیر سرمون هم ناد32 داریم اونم از نوع آپدیتش
چیکار کنم؟
http://www.4shared.com/file/111148379/66f072c9/Flash_Disinfector.html
موفق باشيد.
این آنتی ویروس کم حجم (446 کیلو بایت) دانلود و اجرا کنید به سادگی مشکلتون حل میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حدود یک ماهی هست که این ویروس رو دارم دیشب سیستم رو بردم بیرون دادم درست کردن ولی 24 ساعت نشد دوباره ویرروسی شد ! تو رو خدا یکی کمک کنه دیگه روم نمیشه به بابام بگم سیستمم رو ببره![]()
آنتي ويروستون رو خوب آپديت نگه داريد هميشه! از چه آنتي ويروس استفاده ميكنيد!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)