من بعد از یک ماه موندم بین این 2 مدل هر کس یکی از این 2 مدل رو داره یا تصویر غیر ازدر مغازه رو دیده راهنمایی کنه ویه سوال دیگه اینکه ارزش داره سینمای خانگی 40 بی 690 رو بگیرم یا نه؟
من بعد از یک ماه موندم بین این 2 مدل هر کس یکی از این 2 مدل رو داره یا تصویر غیر ازدر مغازه رو دیده راهنمایی کنه ویه سوال دیگه اینکه ارزش داره سینمای خانگی 40 بی 690 رو بگیرم یا نه؟
یکم انتخاب سختیه
از یک طرف b690 بنظر من بهترین lcd زیر 2 میلیون و یکی از بهترین lcd های موجود توی بازاره
از یک طرف w550 هم تلوزیون خوبیه و بهرحال سونیه
من که تصویر جفتشون رو دیدم می تونم بگم به نظر من تصویر این دوتلوزیون در تصاویر sd البته تفاوت فاحشی نداره و شاید در برخی نقاط b690 بهتر هم باشه . اما بهرحال w550 سونی هست و سونی هم هوادار های خودشو داره و توی جامعه ما سونی یعنی کیفیت بهتر تصویر . ولی منکه تجربه دیدن w550 و x350 سونی رو دارم فکر می کنم سونی احتمالا یعنی کیفیت اسمبل و ساخت .
در هرحال بنظر من تصویر این دو تلوزیون - در تصاویر sd که من تجربشو داشتم . hd رو نمی دونم - بهم باج نمی دهند
دیگه می مونه که شما بخوای بین برند سونی و امکانات b690 منظورم usb عالیش . کدوم رو انتخاب کنی .
بعقیده من چون خیلی تفاوت عجیب و غریبی در تصویر باهم ندارند . اونی رو بخر که دلت بیشتر پیششه
یعنی اگر سونی دوست داری برو سونی رو بخر و اگر سامسونگ برو ...
هرکدوم رو بخری چیز زیادی از دست ندادی
* اگرچه من با usb سامسونگ زندگی می کنم و از امکان شبکه شدنش با کامپیوتر ( نمی دونم سونی داره یا نه ) بشدت خوشم اومده و بنظرم خیلی کاربردیه و از این امکان هم خیلی استفاده می کنم ( البته توی این 2-3 روزی که شبکه کردمشون ) . من بودم b690 می خریدم اما شما من نیستی پس یکم بیشتر فکر کن
* سینمای همراه b690 برای من کاربردی نداشته . این بستگی به خودتون داره . برای من درحد یک dvd پلیر کار کرده . سینماس دیگه . مثل همه سینماها چندتا فرمت تصویری پخش می کنه و عکس و mp3 . البته بین سینماها سینمای خیلی خوبی هم محسوب نمیشه . اینجا هم من جای تو بودم ( که نیستم ) سینماش رو نمی خریدم . بعدا اگر حس می کردم سینما هم لازمه می رفتم یه سینمای 400-500 تومنی خوب می خریدم ( سینمای همراه سامسونگ 320 تومنه حدودا ) . الان که تلوزیون با کامپیوتر شبکه هست . من 50% فیلمهام رو از روی هارد اجرا می کنم . بخصوص فیلمهایی که با ----- از ماهواره ضبط کردم ( فرمت ts )
ازرهنمودهای شما کمال تشکر رو دارم من به تازگی عضو این سایت شدم و دیشب تو این سایت خیلی ها از پلاسمایG10 تعریف کردند ولی من خودم نظرم رو w550 سونی یا B690 سامسونگ است.برای من این مهمه که فول اچ دی باشه برای کانالهای اچ دی ماهواره .
این هم مشخصات w550 سونی:
تلویزیونLCD براویا Full HD سری W550A اندازه 40 اینچ
حرکت فریم سریع 100 هرتز
Full HD 1080
موتور براویا 3
رنگ زنده
تصویر هوشمند
سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
عملکرد سازگار با براویا
HDMI x 4
مدل
اندازه صفحه LCD
40 اینچ (102 سانتی متر) ، 16:9
سیستم تلویزیون
آنالوگ :B/G, D/K, M, I
سیستم رنگ
NTSC 3.58, NTSC 4.43 (AV only), PAL, PAL60 (AV only), SECAM
سیگنال ویدیویی
480i, 576i, 480p, 576p, 1080i, 720p, 1080/24p (HDMI™), 1080p (HDMI™ / Component)
تصویر
وضوح تصویر
Full HD 1920 x 1080
پردازشگر تصویر
موتور براویا 3
مدول نور زمینه
CCFL
فناوری حرکت فریم سریع
حرکت فریم سریع 100 هرتز
فناوری تولید رنگهای زنده
بله
حالت سینمای خانگی
بله
سینمای واقعی 24P
بله
تصویر هوشمند
بله
سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
بله
زاویه دید
178 درجه
فرمت صفحه
تمام صفحه / معمولی/ زوم عریض/ زوم
حالت تصویر
Vivid / Standard / Custom / Cinema / Photo-Vivid / Photo-Standard / Photo-Original / Photo-Custom / Sports / Game / Graphics
صدا
حالت صدا
Dynamic / Standard / Clear Voice
حالت فراگیر
Cinema / Music / Sports / Game
زوم صدا
بله
صدای فراگیر
صدای فراگیر S-Force
سیستم استریو
NICAM, A2
قدرت خروجی صدا
20 وات (10W x 2)
تر مینال ها
ورودی صوتی / HDMI
4(2 پهلو / 2 عقب)
رابط USB2.0
1(پهلو )
ورودی صوتی / کامپوننت
2(عقب)
ورودی صوتی /کامپوزیت
3 : 1 عقب(استفاده مشترک از خروجی ویدیو ) / عقب 1(استفاده مشترک از ورودی کامپوننت ) / 1 پهلو
ورودی HD15 PC/صوتی
1(عقب )
خروجی کامپوزیت مانیتور / خروجی صدا
1(عقب )
خروجی صدا
2 : 1 عقب / 1 عقب (استفاده مشترک از ورودی صوتی آنالوگ )
خروجی هدفون
1(پهلو )
ویژگیهای دیگر
عملکرد سازگار با براویا
بله
حالت فریم تصویر
بله
XMB™
بله
ساعت
بله
تایمر خواب
بله
تایمر روشن/خاموش شدن با امکان تنظیم زمانی
بله
تصویر و تصویر(PAP)
بله(یک تیونر )
PIP(تصویر در تصویر )
بله (ورودی PC )
زبان اطلاعات روی صفحه
انگلیسی ،چینی،عربی فارسی ،ویتنامی،تایلندی،فرانسوی، روسی
قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست
-/بله
ویژگی های ECO
مدیریت مصرف برق PC
بله
حسگر نور محیط
بله
حالت های صرفه جویی در مصرف برق
بله
حالت Idle TV Standby
بله
مواد بسته بندی
مواد قابل بازیافت
مواد چاپی
مواد قابل بازیافت
موارد کلی
برق مورد نیاز
AC 110-240V, 50Hz/60Hz
مصرف برق
175 وات (در حالت کارکرد )
مصرف برق در حالت آماده Standby
کمتر از 0.2 وات (حالت Standby معمولی )
ابعاد (عرض *طول *پهنا) با پایه
303 * 686 * 987 میلی متر
ابعاد (عرض *طول *پهنا) بدون پایه
93 * 638 * 987 میلی متر
وزن با پایه
19.5 کیلوگرم
وزن بدون پایه
16.8 کیلوگرم
لوازم جانبی عرضه شده
کنترل از راه دور
RM-GA015
باتری ها
2 * AA
سلام دوست من
رهنمود کدومه . منم مثل خودتم و فقط نظرم رو گفتم
برای انتخاب بین g10 و b690 بهتره یکم لااقل 10-20 صفحه آخر تاپیک مقایسه b690 و g10 رو بخونی
بهرحال هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند . اگر گیم بازی می کنی بهتره g10 بگیری اما اگر گیمر نیستی واقعا سخته کارت . تصویر g10 تصویر خوبیه و امکانات b690 هم در قیاس با اغلب تلوزیونهای توی بازار عالیه
اما بین w550 و b690
روی کاغذ اغلب مشخصات این دو تلوزیون یکی هست . اختلافات جزئی وجود داره
من خودم تلوزیون پسرخاله م همین w550 هست . چندباری سعی کردیم باهم مقایسه شون کنیم . نتیجه ای که ما گرفتیم این بود که رنگهای b690 زنده تر و با کنتراست بهتری تولید می شن
بلحاظ زاویه دید هردو 175 درجه هستند
رنگهای هردو بعد از مقداری که از مرکز به طرفین می روید افت پیدا می کنند و این قضیه بنظر من در b690 ملموس تر هست . یعنی افت رنگها بیشتر از w550 هست .
بنظر من هیچکدوم اینها ، برتری فاحشی به اون یکی ندارند
به همین خاطره که می گم دلت با هرکدوم هست همون رو بخر و لذت ببر
اگر می خوای lcd بگیری بنظر من b690 تلوزیون خوبیه که یک usb داره در حد خدا و می تونی براحتی با کامپیوترت شبکه ش کنی و فیلم و عکس و موزیک رو بدون نیاز به جابجایی usb در حالیکه پای تلوزیون نشستی از روی هاردت اجرا کنی .
اینم لیست فرمتهایی که تلوزیون b690 می تونه براحتی اجرا کنه
محتوای مخفی: فرمتهای ساپورت شده توسط b690
محتوای مخفی: فرمتهای ساپورت شده توسط b690
من گیم زیاد بازی نمیکنم فقط فیفا 10 بازی میکنم که با مانیتور 22 سامسونگ راحتم سپس منظور از شبکه کردن مگه این نیست که مثل مانیتور از پشت کیس یه پورت وصل کنیم به ال سی دی اونوقت مگه هر چی تو کامپیوتر هست رو نشون نمیده (البته این مساله رو میدونم که اونوقت باید کیس دم تلوزیون باشه) ضمنا برای من که بچه پایین شهرم و خونمون متوسطه نیازی هست سینمای خانگی بگیرم
ببین دو مدل اتصال هست
یکی اینکه شما به تلوزیون وصل می شی با کابل ( فکر نمی کنم فاصله مطرح باشه زیاد . نمی دونم ) بعدش هرچی توی کامپیوتر play کنی توی تلوزیون دیده میشه . در حقیقت تلوزیون میشه مانیتور اما اینجوری شما یا باید کامپیوترت بغل تلوزیون باشه ( مثل لپ تاپ ) یا اگر می خوای فیلم رو عوض کنی یا بزنی جلو یا بری توی یک فولدر دیگه باید پاشی بری پای کامپیوترت . این حالت رو فکر کنم اغلب تلوزیونهای امروزی ( سونی . سامسونگ . حتی پاناسونیک و ... ) می تونن داشته باشن
اینی که من می گم
شبکه کردن هست
الان کامپیوتر من با تلوزیون حدودا 8 الی 10 متر فاصله داره ( تا 100 متر و حتی بیشترشم مثکه میشه ) بعدش من با سیم از کارت شبکه تلوزیون به کارت شبکه مینبوردم وصل هستم . حسنش چیه ؟
الان من روبروی تلوزیون می تونم بشینم و فیلم و عکس و موزیک رو از روی هارد ( توسط تلوزیون ) play کنم . اینجوری برای تعویض مثلا موزیک یا رفتن به فولدر دیگه و خلاصه هر حرکت دیگه ای نیاز نیست برم پشت کامپیوتر و همه چیز توسط خود تلوزیون انجام میشه ( البته pc باید روشن باشه ها )
این تاپیک رو ببینی بد نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سینما هم دوست من به بچه پایین و بالا بودن ربطی نداره . اینحرفا چیه
برای من استفاده نداشته اصلا . کلا من خوشم نمیاد صدای فیلم از جای دیگه ای پخش بشه و ترجیح می دم از خود تلوزیون صداش رو بشنوم . ولی خب بعضیها دقیقا برعکس من دوست دارند از باندهای سینما بشنون . اگر موضوع باند رو فراموش کنی ، سینما برای من فقط پلیر بوده نه بیشتر
و از اونجایی که تلوزیون خودش پلیر بسیار خوبی هست اغلب نیازی بهش نبوده
شما هم یا dvd پلیر داری همین الان یا اگرم نداری و قصدم نداری خیلی هزینه کنی . توصیه من اینکه که 50-60 تومن بدی از برند مارشال یک پلیر بگیری که حتی usb و خروجی HDMI هم داره
بعدا اگر حس کردی به سینما هم احتیاج هست . خب فقط 50-60 تومن ضرر کردی . می ری سینما هم می خری خب
البته ضرر هم نیست . پلیر رو می بری توی اتاق خودت خب
بهرحال بنظر من سینما ضروری نیست . شما تلوزیونت رو تحقیق کن و بخر بعدش اگر احتیاج به سینما هم داشتی می خری . بهترشم می خری . اینی که روی خود B690 هست و منم دارم ( TZ225 ) همچین آش دهنسوزی هم نیست .
اگه دنبال کیفیت تصویر هستی b690 انتخاب مناسب تری هست .
w550
upscaling فوق العاده ضعیفی داره جزییات زیادی رو در تصاویر با سورس hd و sd از دست میده .
از لحاظ بازتولید رنگ مشکی بین این دو پنل آنچنان تفاوتی نیست
اشباع رنگ ها در 690 بیشتر و دقت رنگ ها دقیق تر هست
690 ساپورت گسترده تری در فرمت های پلی شده از usb داره
از لحاظ برایتنس 690 کمی براق تر به نظر میرسه
Last edited by Ami R 940; 30-12-2009 at 21:02.
از همه متشکرم از اینکه ما این همه جوون داریم که بدون هیچ چشمداشتی به هم کمک میکنند خدا رو شاکرم(به قول امیر خان قلعه نویی)راستی این مدلg10 پلاسما که میگن فول اچ دیه ؟ الان گزینه هام تغییر کرد b690 و g10 در ضمن با این شعر هم کلی کیف کردم:
در این غوغای مردم کش در این شهر به خون خفتن
خوشا در چنگ شب مردن ولی از مرگ شب گفتن
اون قلعه نوعی رو خوب اومدی
پس رسیدی به g10 و b690 . بذار یه شوخی بکنم و قبلشم عذر می خوام اما تازه اول بدبختیته
انتخاب بین این دو سخته بخصوص که شما گیمر نیستی . انتخاب بین lh500 و b690 کار راحتتری بود
ما اینجا یه تاپیک داریم با کلی پست جور واجور در مورد این دو تلوزیون و آخرشم نتیجه دقیقی گرفته نشده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم هم بین این دوتا گیر کرده بودم . اگر تصویر دریافتی ما full hd باشه ، فکر کنم g10 نسبت به b690 برتری داره اما من فکر می کنم تا 7-8 سال آینده هم 90% تصاویر و فیلمهایی که ما باهاشون کار داریم SD هستند . من یک زمانی فکر می کردم اگر برگردم به گذشته حتما G10 می خرم اما الان بعد از تغییراتی که داشتم و بعد از آشنایی با امکانات b690 مثل USB قدرتمندش و بخصوص این اواخر که با استفاده از LAN کامپیوتر و تلوزیون رو شبکه کردم ، دیگه مطمئن نیستم که اگر برگردم به گذشته بازهم G10 بگیرم .
فکر می کنم اگر G10 می گرفتم همه اش چشمم دنبال امکانات B690 می بود .
و یادت باشه پخش تصویر SD ( یعنی همین تلوزیونهای خودمون و کانالهای روتین ماهواره و اغلب فیلمهایی که می بینی ) در B690 بهتر آپسکیل می شه .
اگر فکر می کنی اهل استفاده از امکانات جانبی نیستی . G10 بگیر
اما اگر فکر می کنی امکاناتش به کارت میاد ( که به عقیده من میاد ) B690 بگیر
مثلا همین الان من یک فیلم HD رو از طریق LAN توسط تلوزیون اجرا کردم و هالی به هولیدقیقا مثل یک HD پلیر عمل می کنه
LANدیگه چیه میشه تخصصی توضیح بدید ضمنا دیشب به تاپیک تفاوت G10 و B690 سر زدم خیلی از مطالبشو خوندم کلا بحثهای خوبی رد و بدل شده بود من بیشتر نظرم رو 40 اینچ B690 بدون سینمای خانگییه ولی عجله ای ندارم تا 2 ال 3 ماه اینده تا حداقل یه مقدار قیمتش افت کنه.یه نکته دیگه اینکه این 7 الی 8 سال برای تصاویر اچ دی با پیشرفت تکنولوژی دیره ما الان کلی کانال اچ دی داریم و نزدیک ده بیستاشون بازه
برای دیدن لیست کانالهای اچ دی به لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)