تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: راهنمايي در مورد خريد DVD رايتر با اپتيك قوي

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راهنمايي در مورد خريد DVD رايتر با اپتيك قوي

سلام دوستان . لطفا منو راهنمايي كنيد .
    من يه DVD رايتر HP داشتم كه بعد از يك سال كار و درست بعد از چند هفته از گذشتنگارانتيش ديگه هيچ دي وي دي رو نخوند و نه رايت كرد حدود 40 گرفته بودم سال 86-87

بعد از نفله شدن HP به تاكيد دوستان و فروشنده يه LITEON 20X IDE گرفتم . اينم حدود يك سال و اندي كار كرد كه الان چند روزه، بيشتر دي وي دي ها رو نميخونه . در صورتي كه هفته پيش همه رو بلااستثنا ميخوند . ولي الان هم رايت ميكنه و هم سي دي رو راحت ميخونه و اينكه بعضي دي وي دي ها رو مثل SONY رو ميخونه .نميدونم مشكلش چيه ؟

حالا ميخوام يه رايتر خوب بگيرم كه حداقل يه چند سالي كار كنه . نميدونم يه چيزي كه اپتيكش قوي باشه . خرج رو دستمون نذاره . شما چي پيشنهاد ميكنيد . آيا اكسترنالها اپتيكش قويتره ؟؟/
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اي بابا كسي پيدا نميشه جواب مارو بده .....

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من يه DVD رايتر HP داشتم كه بعد از يك سال كار و درست بعد از چند هفته از گذشتنگارانتيش ديگه هيچ دي وي دي رو نخوند و نه رايت كرد حدود 40 گرفته بودم سال 86-87

بعد از نفله شدن HP به تاكيد دوستان و فروشنده يه LITEON 20X IDE گرفتم . اينم حدود يك سال و اندي كار كرد كه الان چند روزه، بيشتر دي وي دي ها رو نميخونه . در صورتي كه هفته پيش همه رو بلااستثنا ميخوند . ولي الان هم رايت ميكنه و هم سي دي رو راحت ميخونه و اينكه بعضي دي وي دي ها رو مثل SONY رو ميخونه .نميدونم مشكلش چيه ؟

حالا ميخوام يه رايتر خوب بگيرم كه حداقل يه چند سالي كار كنه . نميدونم يه چيزي كه اپتيكش قوي باشه . خرج رو دستمون نذاره . شما چي پيشنهاد ميكنيد . آيا اكسترنالها اپتيكش قويتره ؟؟/
    ممنون
    عجیب به نظر میاد.مطمئنید که باهاشون درست رفتار کردین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

12

ممنون
    سلام دوست عزیز
    همونی دوستمون گفت باهاش درست رفتار نکردی چون من لایت اون دست دوم خریدم الان برام مثل ساعت کار میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ّبله كاملا درست رفتار كردم . البته يه چيزي كه فكر ميكنم شايد باعث اين كار شده باشه . استفاده از نرم افزارهايي كه سي دي خش دارو باز ميكنه و يا قادره اونارو رايت كنه . چند مدت پيش با لايتونه اين كارو كردم . با نرم افزار clone كه سي دي خش دارو رايت ميزنه يه دي وي دي رو رايت كردم . خشش ناجور بود كلي طول كشيد كه خوندش . با چند تا از اين جور نرمافزارها هم امتحان كردم . ممكنه سر اين قضيه بهش فشار اومده و اپتيكش خراب شده باشه ؟؟ نميدونم ....

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ّبله كاملا درست رفتار كردم . البته يه چيزي كه فكر ميكنم شايد باعث اين كار شده باشه . استفاده از نرم افزارهايي كه سي دي خش دارو باز ميكنه و يا قادره اونارو رايت كنه . چند مدت پيش با لايتونه اين كارو كردم . با نرم افزار clone كه سي دي خش دارو رايت ميزنه يه دي وي دي رو رايت كردم . خشش ناجور بود كلي طول كشيد كه خوندش . با چند تا از اين جور نرمافزارها هم امتحان كردم . ممكنه سر اين قضيه بهش فشار اومده و اپتيكش خراب شده باشه ؟؟ نميدونم ....
    زیاد در معرض گردو خاک و کثیفی نبوده؟ من خودم بیشتر از 2 ساله که یه Asus دارم...مثل ساعت کار میکنه.چه برسه به lite on

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اگر خواستی دی وی وی رایتر قوی بگیری پول بیشتر بزار و پلکستور و پایونر بخر حول و حوش 60 الی 70 تومان

8. این کاربر از mndbnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زیاد در معرض گردو خاک و کثیفی نبوده؟ من خودم بیشتر از 2 ساله که یه Asus دارم...مثل ساعت کار میکنه.چه برسه به lite on

نه والا من از چيزايي كه دارم خوب مراقبت ميكنم . اين اولين باره كه اين اتفاقات برام ميوفته . من الان يه سي دي رايتر پلكستور دارم كه حداقل مال 4 ساله پيشه . مثله ساعت داره كار ميكنه و هر سي دي رو بگي ميخونه ولي تو دي وي دي شانس نيووردم ....

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر خواستی دی وی وی رایتر قوی بگیری پول بیشتر بزار و پلکستور و پایونر بخر حول و حوش 60 الی 70 تومان

دوست عزيز من پايونير قيمت كردم 37 تومن البته نميدونم چه مدلي از دوستم كه مغازه داره . . اين قيمتي كه دادي اكسترناله يا اينترنال .
    اگه مدل خوبي ميشناسي بگو همونو بگيرم كه چندسالي كار كنه ... ممنونتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز قبلا یه مدل پایونر داشت مدل A11 که خیلی محشر بود ولی اگر خواستی پلکستور بگیری مدل 800 یا 820 بگیر که خیلی عالیه من خودم پلکستور دارم خیلی هم دی وی دی و سی دی رایت کردم تا حالا یکی هم نسوزنده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •