با سلام
دوستان راهی وجود داره که آدم بفهمه لپ تاپ تا حالا چند ساعت کار کرده ؟ یا مثلا نرم افزارهایی که روش نصبه از چه زمانی تا حالا نصب بوده؟ راستش می خوام بدونم لپ تاپی که خریدیم نو بوده یا نه ؟ چون یه مقدار شک دارم
پیاپیش ممنون از توجهتون
با سلام
دوستان راهی وجود داره که آدم بفهمه لپ تاپ تا حالا چند ساعت کار کرده ؟ یا مثلا نرم افزارهایی که روش نصبه از چه زمانی تا حالا نصب بوده؟ راستش می خوام بدونم لپ تاپی که خریدیم نو بوده یا نه ؟ چون یه مقدار شک دارم
پیاپیش ممنون از توجهتون
اينكه بخواهيد بفهميد لپ تاپ كه خريديد نو بوده از فروشنده ها كار سختي هست ،چون به بهترين حالت ممكن دوباره لپ تاپ رو پك ميكنن و خريدار معمولي متوجه نميشه
فكر ميكنيد مدلهاي استوك و ويتريني رو چيكار ميكنن ؟ همينطوري بسته بندي ميكنن و دوباره به يه بدبختي ميندازن
لپ تاپ كاركرده و لپ تاپي كه بيرون از كارتن و بسته بندي بوده معمولا بوي نو نميده ، وقتي لپ تاپ رو از كارتن در مياريد روي ال سي دي نبايد گرد و غبار و اثر انگشت و كثيفي باشه
معمولا سيم ها و لوازمش دست نخورده هستند
برچسب روي كارتن بايد باز نشده باشه
و خيلي چيزهاي ديگه ...
دوست عزیز من خودم یه مدت زیاد دنبال همین چیزا بودم اخرش به این نتیجه رسیدم که باید به فروشنده اطمینان کنی.
یعنی از کسی بگیری که بشه بهش اطمینان کرد.
ادم خوب هم پیدا میشه.![]()
اولین چیز معتبر بودن گارانتی هست که معمولا گارانتی با سابقه و اصلی کمتر دست به این کارها میزنند ...
ثانیا جعبه حتما باید هولگرام و لیبل شده باشد ...
از ظاهر نوت بوک هم که یه جورایی معلومه ...
بوی نو بودنش که تابلو.بعدش اگه از نمایندگی بسونی (بخری) خیالت راحته.
من یه توضیحی بدم همونطور که میدونین بعضی گارانتی ها os ندارن . و ناچاری خودت ویندوز بنصبی(نصب کنی)
ما از سازگار که خریدیم گفت اگه بعد نصب مشکلی داشت بیار عوض کنم واست(فامیل نبود)![]()
اولا لپ تاپ نو باید کارتنش پلمپ باشه
2- وقتی ویندوزو روشن می کنی ازت اطلاعات اولیه و کشور و اینا می خواد
3- روی فن لپتاپ هیچ گونه کثیفی و گرد و خاک نیست
4- هیچ گونه خش نداره
و چیزهایی که دوستان گفتن
از همگی دوستان ممنونم
ولی یه چیز دیگه هم هست ، من شنیدم ویندوز اورجینال لپ تاپهای dell ویندوز وستا هستش ممکنه که روی سری های جدید مثلاً dell 1520 سری n ویندوز 7 نصب باشه ؟
یه برچسب روی لپ تاپ که با ویندوز ارائه میشه وجود داره.با راست کلیک روی my computer و propertis مطابقت بدین.![]()
دل سري N اصلا ويندوز نداره ، اگه روش ويندوز نصب باشه خود فروشنده ها نصب كردند
یه سری نرم افزار هست مثل sis sandra که اطلاعات تمام قطعات و ویندوز و ... رو بهتون میده مثلا ویندوز کی نصب شده یا شماره سریال ویندوز (که باید با پشت لپ تاپ مطابقت داشته باشه) و اینکه تا جالا چند ساعت روشن بوده سیستم
بو نویی دستگاه هم مهمه لپ تا پ نو تا 2 3 روز بوی نویی میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)