سلام من ویندوز 7 را که نصب میکنم اولش سرعتش خیلی عالی ولی بعد یه مدتی که با آن کار می کنم سرعت کم میشه چرا؟
سلام من ویندوز 7 را که نصب میکنم اولش سرعتش خیلی عالی ولی بعد یه مدتی که با آن کار می کنم سرعت کم میشه چرا؟
به نظر مياد ويندوز 7 هنوز ايراداتي داره كه بايد مايكروسافت حلش كنه نمونش همين مشكل كند شدن و بوت شدن با تاخير .
ويندوز اكس پي و ويستا اين مشكل رو به اندازه 7 ندارن . مخصوصا Xp .
شاید یکمی مشکلاتش بیشتر باشه اما می ارزه
من که با سرعت 7 مشکلی ندارم و اصلا هم کند نمیشه... !
من هم مشکلی ندارم شاید سیستمت قدیمیه دوست عزیز
کامپوتر من رو م 2 گیگ و گرافیک 4800gs با حافظه 512 و cpu 3000 فلو کش هستش کی میگه سیستم من قدیمیه نه فکر نکم چون بعد از یک هفته از نصب سرعتش کم میشه
دوست عزیز شاید سیستم ویروسی باشه؟ آنتی ویروس کن دوباره ویندوز نصب کن (البته 1 آنتی ویروس قوی)
شما يكبار درايو ويندوز 7 رو Defrag كن مشكلت حل ميشه . مشكل من كه حل شد عين روز اول نصب در عرض 12 ثانيه ويندوز بوت ميشه .
من هم تا 2 ماه ویندوز 7 نسخه 22 اکتبر رو داشتم رو سیستم..با 4 گیگ رم .....سرعتش خیلی کند بود...
الان 2 گیگ رمم ورداشتم XP ریختم سرعتش با سرعت نور برابری میکنه
XP SP3 بریز آپدیتش کن ببن چی میشه
شاید از ویروس باشه چون درایوی را که میخوام ویندوز را نصب کنم وقتی فرمت میکنم 1mg از فضای اصلی را ندارم با نود 32 هروز آپدیت شده هم اسکنش میکنم هیچی پیدا نمی کنم شاید از این ویروسی که آنتی ویروس نمیشناسش و اگه هارد را فرمت هم بکنی از بین نمیره داره ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)