سلام
من بین این 3تا گیر کردم
میشه کمکم کنید؟
قیمت هم بدید اگر میشه چون ندارم قیمتاشونو
سلام
من بین این 3تا گیر کردم
میشه کمکم کنید؟
قیمت هم بدید اگر میشه چون ندارم قیمتاشونو
هر كدوم يه برتريايي دارن ولي در كل ان86 يكم بهتره
اس8300 برتريش تاچ بودن و فيلم برداري بهتره چيز خاص ديگه اي نداره
8510 نسبت به ان86 صداي اسپيكرش خيلي بلندتره
gps+ داره كه زمان وصل شدنو به زير 10 ثانيه كاهش ميده در حالي كه ان86 زير 1 دقيقه وصل نميشه
صفحه بزرگتري داره
موس نوري داره
تنظيمات دوربينش خيلي كاملتره
ان86 نسبت به 8510 فرستنده اف ام داره
صفحه با كيفيت تري داره
فيلم برداريش يكم بهتره
اول باید ببینی چه چیزی بیشتر بدردت میخوره از قابلیتها!
در کل اگر سیستم عامل برات خیلی مهم نیست s8300 نسبت به قیمت انتخاب عالی هست.
هم تاچ هست اونم از نوع خازنی(مثل آیفون)+کیفیت تصویر بالا و خوش رنگ(بدلیل OLED بودن)+و دوربین خوب با قابلیت های زیاد.
و cpu قوی 500که واسه یه گوشی بدون سیستم عامل به نظر خیلی عالی میاد و نشون دهنده اینه که سرعت بالایی خواهد داشت گوشی!
دوربین اون 2تا هم خوبه البته n86 یکم دوربینش از بقیه بدتره!و وزن گوشی هم خیلی زیاده و سنگینه!
i8510هم از بقیه کمی قدیمی تره و من بودم یه گوشی جدیدتر میگرفتم!
کلاً نکته مثبتشون به گوشی s8300 اول سیستم عامل هست و بعد استفاده راحت و کامل از gps.
که با اختلاف نزدیک 100تومنی نسبت به s8300 به نظر چیزه زیادی نیست!
سلام
اگه سیستم عامل میخوای ان86 و 8510 و اگر هم نمیخوای 8300
بین ان86 و 8510 آنچنان اختلافی نیست ولی من پیشنهادم به شما ان86 هست چون 8510 کمی قدیمیتره و گیر آوردنش اینروزا کمی سخت شده وممکنه با قیمت غیر واقعی بهت بفروشن.
در مورد دوربین هم زیاد تفاوتی ندارن و هرکدومشون تویه یک شرایط خاصی شاید کمی بهتر عمل کنن ولی در کل بخواین نتیجه گیری کنین فرقی ندارن زیاد.
من i8510 دارم . حرف نداره . فیلم برداری با کیفیت 120 فریم در ثانیه انجام میده . سیستم عاملش سیمبین 9.3 است .
تشخیص چهره در عکسبرداری داره . دوربین 8 مگا پیکسل داره . سه نوع gps داره . اینترنت بیسیم داره . و ...
Last edited by asus; 27-12-2009 at 11:21. دليل: اشتباخ تایپی
8300 که از این دو ضعیفتره ...
ان86 و 8510 شبیه هم هستند
ولی در کل ان86 بهتر خواهد بود
اولا 8510 کم یاب هست و تو بازار اکبندش بندرت پیدا میشه
از باطریش هم خیلیها گله دارند
همچنین لوازم جانبی این گوشی مثل شارژر و باطری و.. کمیاب هست
هر دو دوربینشون 8 هست
و هر دو خوب هستند
من که بشدت از دوربین ان86 راضی هستم
امروز نزدیک 45 دقیقه از مراسم عزاداری فیلمبرداری کردم و هنوز خط اول شارژش تموم نشده بود
در ضمن gps ان86 زیر 10 ثانیه وصل میشه
حتی داخل اتاق هم وصل شد که اولش من شوکه شدم
ان 86 بدنه خیلی خوب و با کیفیتی داره(مخصوصا سفید رنگش)
قسمت رویی گوشی از جنسی شبیه شیشه پوشانده شده و به نظر ضد خش میاد
جدیدتر هم هست
راستی در ورژن جدید ان86 (20.115) تشخیص چهره اضافه شده
که الان همه گوشیهای ان86 جدید این خاصیت را دارند
اگر سیستم عامل برات ملاک نیست ... 8300 از هر 2 تاشون بهتره ... بقیشو خودت میدونی ..
صفحه نمایش بهتر نسبت به 8510 , صفحه نمایش با کیفیت تر و بزرگتر نسبت به ان 86 ...البته با ان 86 از لحاظ کیفیت فرق زیادی نداره ولی مثلا تو یه سری نگها مثل سیاه بهتره و کنتراستش بالاتره ...
از لحاظ باتری هر 3 در یه اندازه ان ... البته اگر 8510 بدون اشکل باتری گیر بیاری از هر 2 بهتره
از لحاظ سرعت 8510 رو نمیدونم ولی 8300 از ان 86 سریعتره ...
از لحاظ اینترفیس هم 8300 بهتره و کاربردیتر و جذابتره ...
از لحاظ موسیقی تو هدفون 8300 از ان 86 بهتره ولی از 8510 نمیدونم ولی تو اسپیکر از جفتشون ضعیفتره که اول 8510 باشه بعد ان 86 و بعد 8300 .. البته منظور بلندی صداست ... که کیفیت هر 3 تا در حد قابل قبوله
از لحاظ پخش دایویکس و اینچنین فرمتهایی 8300 نسبت به ان 86 و 8510 سره ... راحتتر اجرا میکنه و اینکه بدون کانورتو و نرم افزار جانبی و غیره ...
از لحاظ دوربین = فیلمبرداری + عکسبرداری از هر 2 بهتره ولی عکسبرداری تفاوت زیادی بین این 3 تا نیست .. اما در کل به نظرم 8300 بهتره ...
از لحاظ کیفیت ساخت و زیبایی گوشی .. خوشدست بودن و وزن مناسب هم بهتره ...
و اینکه تاچ هستش و اون 2 تا نیستن ...
همه اینها گفته شد که بدونی 8300 تو این مسائل سره اما اگه شما به سیستم عامل احتیاج داشته باشید 8300 نمیتونه پاسخگوی خوبی باشه
ممنون...............راستی عکس خودته؟؟؟؟؟؟
سلام
ببین دوست عزیز شما باید همون اول برایه خودت مشخص بکنی تاچ می خوای یا نه و سیستم عامل می خوای یا نه؟
اما لازم میبینم چند مورد رو که خودم تست کردم رو بگم.
1:از لحاظ باتری ان86 از همشون بهتره و بین 8510 و 8300 دومی بهتره.
2:از لحاظ سرعت ان86 بهتره . شما تویه هر بررسی که برین همون اول کار تویه معایب از کند بودن اینترفیس 8300 گفته و لازم نیست که دیگه توضیح بدم.
3:از لحاظ موسیقی ان86 از نظر مدت پخش مویسقی از این دوتا خیلی بهتره و از نظر کیفیت و بلندی ان86 و 8510 مثل هم هستن و همچنین 8300 خوبه ولی کمی بیس و بلندی ان86 از 8300 بهتره.(اینارو که میگم تویه هدفون منظورم هست چون من خودم هدفون برام مهمه نه اسپیکر)
4:اما تویه اسپیکر ان86 و 8300 تغریبا برابرند میشه گفت 1 درجه 8300 بهتر اما ان86 صدایه استریو داره ولی 8510 همشون رو تویه بلندی و کیفیت میخوره.
5 : 8300 و 8510 divx پخش میکنن اما تویه چنتا فرمت صوتی و بعضی از mp4 ها کم میاره ولی 8510 و ان86 بخاطر سیستم عاملشون اینارو راحت پخش میکنن (البته اگه شما از سیستم عامل استفاده ای نمیکنید این چنت مورد زیاد مهم نباید باشه)
6:از لحاظ دوربین بحث تخصصی نکنیم بهترهولی میشه گفت در کل برابرند چون هرکدوم تویه موردی بهتر عمل میکنند.
7:از لحاظ کیفیت ساخت هر سه عالین ولی ان86 رو من تویه نوکیاها کلا برتر میدونم چون واقعا با کیفیت و جنس فوقلاده ای داره.
اسمتو هنوز یاد نگرفتم .. شرمندتم ..
1-تفاوت زیادی بینشون نیست ... 8300 با ان 86
2- من هم 8300 دارم هم ان 86 ... 8300 سرعتش بیشتره و زودتر هم عکسهارو باز میکنه هم به کلیک پاسخ سریعتری میده به طوریکه اصلا لود نمیکنه ولی ان 86 فکر میکنه مخصوصا در اجرای نرم افزار ها حتی جاوا باشه ..
3-نظرم کاملا بر عکس نظر شماست .. ان 86 صداش تو اسپیکر بلندتر از 8300 ولی تو کیفیت 8300 کمی بهتره تفاوت زیاد نیست ... در هند زفری هم برتری با 8300 هستش شک نکن .. چه از لحاظ بیس چه از لحاظ تفکیک صدا و افکت های خوبی که داره و اگه صدای 5.1 در موسیقی روشن باشه که معمولا رو موزیکهای خارجی با بیس جواب خوبی میده اصلا قابل قیاس نیست .. در حالت عادی هم کیفیتش بهتره به نظرم البته نه تنها نظر من بلکه نظر 2 نفر دیگه هم همین بود
4-تایید میشه فقط ان 86 صداش تو اسپیکر بیشتره البته نه زیاد
5-اتفاقا فرمت فیلمبرداری 8300 که mp4 باشه روی ان 86 جواب نمیده و فقط صدا رو میشنوی و صفحه سیاهه برای اجرا نیاز به کانورتور داری که بازم رضایت بخش پخش نمیکنه .. میتونی دانلود کنی فیلمشو ... کلا از لحاظ پخش فرمت و قدرت پخش ان 86 از 8300 ضعیفتره
ان 86 با اینکه سیستم عامل داره ولی text رو نمیخونه که 8300 چه فارسی چه انگلیسی میخونه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)