اینم چندتا شخصیت...اولی یه Dwarfe دومی شخصیت کارتونی سومی همونه ولی خو شحالش سومی یه فورد مستانگه شلبیه که تو v_ray با 10 دقیقه رندر شده..همشونو خودم ساختم
نخندین اگه مسخره هستنامن از همه بیشتر بابا بزرگم..dwarf ...رو دوستش دارم
![]()
اینم چندتا شخصیت...اولی یه Dwarfe دومی شخصیت کارتونی سومی همونه ولی خو شحالش سومی یه فورد مستانگه شلبیه که تو v_ray با 10 دقیقه رندر شده..همشونو خودم ساختم
نخندین اگه مسخره هستنامن از همه بیشتر بابا بزرگم..dwarf ...رو دوستش دارم
![]()
سلام
دوست عزیز به انجمن خوش آمدید
کارای زیبایی دارید
فقط لطفا به قوانین توجه کنید
برای هر کاره نظر خواهی شما باید عکس وایر فریم کار رو هم در پستتون قرار بدید
ممنونم![]()
سلام
پیره مرده خیلی باحاله
شبیه پیریه تو وارکرافت شده
ایول
ایول کارت عالیه
خیلی خوبه مدلات
بابابزرگت از همش بهتره![]()
سلام ...
می گم علی جون خوب واسه هر کدوم یه تاپیک می زدی اینجوری بهتر می شد ....
بابا هادی جون ...مدیر محترم انجمن .... درسته علی آقا تو p30 تازه وارده ولی دیگه دلیل نمی شه بهشون توهین کنی بگی وایر هم بذار .... یعنی چی .... اصلا این چه رسم مسخره ای هست اینجا رسم شده ؟
خیلی قشنگن دوست من.....تبریک بخاطر عظویتت.![]()
سلام ! آفرین دوست عزیز ، کارات قشنگن ، خوش اومدی ...
دوست من ، مگه هادی چی گفته که توهین شده باشه ؟ این یکی از قوانین انجمنه و همه باید رعایت کنن ، هر کسی هم که رعایت نکنه بهش تذکر داده میشه ...درسته علی آقا تو p30 تازه وارده ولی دیگه دلیل نمی شه بهشون توهین کنی بگی وایر هم بذار .... یعنی چی .... اصلا این چه رسم مسخره ای هست اینجا رسم شده ؟
حاج سروش .... منم نگفتم که هادی چیزی گفته .... ولی ببین کسایی که اینجا میان که تازه کار یا دزد نیستن که همه اش میگین وایر بذارین ....دوست من ، مگه هادی چی گفته که توهین شده باشه ؟
دوست عزیز خوده هادی جان بعد این همه سال که داره فعالیت میکنه برای تمام کارهاش وایر هم میزاره...
این ربطی به توهین نداره...(گذاشتن وایر قانونه و قانون باید رعایت بشه.)
-----------------------------
دوست عزیز کارهات خیلی قشنگ شده
مخصوصا کارکتر اول و ماشینت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)