تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: خرید سیستم با قیمت حدود 300 تا 350

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض خرید سیستم با قیمت حدود 300 تا 350

با سلام خدمت دوستان ...
    من می خوام یه کامپیوتر واسه خودم بخرم مانیتور رو دارم قدیمی که به راضی هستم می خوام به جز مانیتور باقی قطعات رو بخرم...
    بودجه موجودی من کم هست آیا میشه خرید کرد یا نه ؟!

در ضمن آیا میشه با بودجه 500,000 یه لپ تاپ به جای این کامپوتر خردید ؟ درست درمون و حساب شده ؟!
    لپ تاپ بایستی فقط و فقط DELL باشه
    اگه نه یه مشخصاتی بدین تا سیستم رو کاملش کنیم.
    واسه بازی اینا نمی خوام نه لپ تاپ رو نه کامپیوتر رو ! فوقش واسه 2 سال واسه بازی ها هم بکشه واسه من کافی هست ( منظورم ضعیف باشه به زور بکشه نیست ها ! ) ...
    این قطعات رو می خوام ...
    cpu حتما intel باشه ...
    motherboard
    vga
    ram
    hard
    dvdrw
    keyboard حتما سیاه باشه :ی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آخرش لپتاپ میخوای یا سیستم ؟
    مورد استفادت بازیه یا کارای دیگه ؟ برنامه نویسی محاسبه ؟ ادیت فیلم ؟ ویا .. چی کار میخوای بکنی ؟
    اگه لپتاپ بخوای باید بری بخش خودش
    مزیتهایی لپتاپ داره که سیستم نداره ( حمل و نقل آسون به درد کسانی که همیشه در حال رفت و آمد هستند میخوره )
    ولی معایبی هم داره ارتقا نمیتونی بدی و بدبختی داره ... لپ تاپ برای کسی به درد میخوره که داشته باشه خرجش کنه دوست من تاجره سالی یه دونه لپتاپ میگیره فقط هم باهاش کارای محاسباتی میکنه
    اگه برای بازی میخوای بهتره یه سیستم بگیری که بعدا هم بتونی ارتقا بدی با یه هزینه خیلی پایین فکر کن میتونی چندسال دیگه هم ازش کار بکشی مونیتورت هم عوض کن و یه ال سی دی بگیر که بهتر هم بتونی کار کنی
    چونقیمت ال سی دی هم افت پیدا کرده در ضمن برای سی پی یو های زیر دویست تومن اصلا به اینتل فکر نکن چون سی پی یو های AMD به مراتب بهتر از اون هستند شما میتونی یه چهار هسته ای AMD بگیری صد تومن که با اینتل همچین چیزی بهت نمیدن
    پس یه خورده تجدید نظر کن و بیا تا دوستان کمک کنند مورد استفاده ات رو هم حتما بگو و در ضمن آخرش میخوای با این سیستم گیم بزنی یا نه دوسال و بعد از دوسال یعنی چی ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا اصلا اینتل تو این محدوده پیشنهاد نمیکنم ! بازم تصمیم با شماست ! اگه خواستی بگو بنویسیم !

CPU : AMD ATHLON II X2 245 : 62.000
    MAIN : ASROCK M3A770DE : 80.000
    RAM : 2 * 1 GIG 1333 G-SKILL HK CL8 : 60.000
    VGA : ATI HD 4670 1GIG XFX DDR3 : 85.000
    POWER : GREEN 430A : 35.000
    HDD : 160 SAMSUNG F1 : 33.000
    DVRW : LITEON 24X : 28.000

ALL : 383.000

این سیستم دو سال دیگه برای بازی جواب نمیده البته ! پیشنهاد میکنم یه CPU قوی تر با یه مادربرد آنبرد 4200 برداری که همون آنبردش میتونی بازی ها رو با جزئیات پایین فعلا بازی کنی ! قدرت مناسبی داره ! در آِنده هم میتونی یه کارت بهش اضافه کنی !

CPU : AMD ATHLON X4 630 : 115.000
    MAIN : ASROCK M3A 785GMH : 85.000
    RAM : 2 GIG 1333 TEAM : 50.000
    POWER : GREEN 535A : 52.000
    HDD : MAXTOR DIAMONDMAX23 250 : 38.000
    DVRW : LITEON 24X : 28.000
    KEYBOARD هم به دلخواه تا 10.000 !

ALL : 368.000

دو گیگ رم و یه کارت هم در آِینده میتونی اضافه کنی !

Last edited by امير موسر; 26-12-2009 at 11:38.

4. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

EAH4550/DI/512MD3 72000
    67000 ram:CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
    hdd:samsongMODEL : HD502HI- 16mb buffer - 3.0GB/s 53000
    mb:ASUS - P5KPL-AM: 60000
    Intel Dual-Core E5300 - 2.6GHz - 45 nm:70000
    kb:A4TECH GK-520D 32000

354000

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

واسه بازی اینا که نمی خوام !
    ولی دیگه بازی pes 2012 رو ولی دیگه باز کنه همین ولی نه به زور !!! ( راحت باز کنه )
    در ضمن مارک هایی هم که میگین معروف باشن اینا مثل asus intel giga maxtor اینا دیگه ...
    بیشتر اینترنت گردی می کنم و بیشتر هم شروع خواهم کرد به استفاده از etabs , autocad ) مهندسی عمران دارم تموم می کنم خرداد ماه اگه خدا بخواد مهندس میشم ,
    و کلی محاسبات اینا خواهم کرد :ی ( آنالیز و طراحی ) ...
    لپ تاپ هم حذف شد فقط سیستم ...
    و یکی دیگه هم این که قیمت از 350 اینا بالا دیگه نره ! و کیبورد و ماوس اینا رو هم بگین
    thx alot

ولی AMD هم اگه خوب باشه چرا که نه به جای Intel اونو میخریم :ی ( خوبه یا نه ؟ )

بیشتر فیلم دانلود می کنم و نگاه می کنم مانیتور مسئله نیست اونو خودم یه کارش می کنم :ِ فعلا سیستم رو بچسبین :ی + انجام محاسبات ساختمانی اینا ( عمران می خونم )
    Last edited by arash66_2m; 26-12-2009 at 14:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب اگه توی اتوکد 3D هم کار میکنی باید سیستم AMd بگیری در کل سی پی یو زیر دویست تومن فقط AMd خوبه ضمن این که میتونی چهارهسته 630 رو با صدتومن خبری که عمرا توی انتل اینجوری پیدا کنی
    سیستمهای انیتل با این قیمت به درد اموزش ویندوز میخوره
    سیستم امیر چیز خوبیه در ضمن تا میتونی پول خرج سی پی یو بکن من اینوبعد از ده سال کار با سیستم میگم
    سی پی یو قوی باشه کار همه چی رو میکنه من رفتم یک گیگ رم بستم با سی پی یو سلرون آب از آب تکون نخورد البته پننتیوم 4 داشتم ولی الان که سی پی یو رو عوض کردم مثه قرقی گازشو میگیره !!!!!
    فقط به سی پی یو فکر کن در ضمن پولت هم کمه باید تا 500 بیاری که یه چیز مشتی بگیری در کل سیستم خوب 500 چوب برات هزینه میخوره
    مخصوصا تو که میخوای اتوکد هم کار کنی
    ورژنهای جدید اتود هم با چهارهسته ای ها کار میکنن و بر مبنای اونها نوشته میشن دیگه خود دانی

8. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

thx
    6 هسته ای نداریم ؟ در ضمن مادربرد هم مهم هست به نظرم فقط موندم giga یا asus ؟!
    در ضمن اینکه مارک هایی هم که میگین حتی برای DVDRW هم ! مارک های خوبی بگین ...
    در ضمن این سی پی یو هم که هی میگین ! در کل amd خوبه یا intel ? و اینکه بالای 200 اینا مگه intel , آ-ام-دی رو می زنه جلو ؟ یعنی مارک های خوب تری هم داره این ! + یه راهنمایی های جامع تر و بهتری هم بکنید ممنون میشم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز
    بالای دویست فقط اینتل زیر دویست هیچ چی به جز AMD
    من بعد از دوماه سرچ به این نتیجه رسیدم تاپیک منو بخون ( ماجرا خرید سیستم 300 تومنی )
    بودجه رو هم هرچقدر بیشتر کنی بیشتر آش میخوری
    ولی توی انتخاب سی پی یو شک نکن
    برایم ادربورد هم یه مادروبرد بگیر که DDR3 باشه و به روز باشه برای بعد هم کمکت کنه
    بعترین انتخاب عاقلانه و با توجه به سابقه به نظرم ایسوز هست گرچه اگه دوست داشته باشی گیگا هم بد نیست هرچند که به مزاق دوستان خوش نمیاد ولی ایسوز کارش بد نبوده انصافا
    در ضمن 6هسته ایهم هست باید پول بدی !!
    برای دی وی دی هم یه چیز یمعمولی 25 تومنی هم کارتو راه میندازه یه چیز خفن 70 تومنی رو هم کارتو راه میندازه
    نظر من چیه ؟ شما یه رابیتر 25 تومنی معمولی بگیر کارت راه بیفته و پول ساسی رو بده یه بلو ری بخر که قیمتش هم بالاست ولی پایینتر میاد وجاگزین دی وی دی میشه بزار بلو ری اومد اونو بگیری
    میدونی بلو ری چیه یا نه ؟ درضمن میگی مهندسی عمران و اینها میخونی دو روز که گذشت چهارتا پروژه گرفتی پولدار شدی پول ساسی بده یه لپتاپ شیک خوشگل هم بگیر الان فقط یه سیستم بگیر که بتونی هم ارتقاش بدی هم نقشه هات رو نگاه کنی و بعدا هم به مشکل نخوری ولی اگه بایستی بری سر پروژه ها به نظرم لپتاپ بهتره ولی اگه نه سیستم رو برای کار خونه میخوای و مشکلی برای رفتن به کارگاه نداری همون سیستم خوبه همینی که بچه ها گفتن عالیه و کارتو راه میندازه
    در مورد سی پی یو یه چیزی بگم که جالبه لدونی توی سی پی یوهای زیر دویست تومن همین AMD خوبه ولی اون هم هچقدر بیشتر پول بدی !!!
    من میگم پولتو بیشتر کن حیفه الان با این پول قطعات پایینی بخری البته باز هم میل خودته

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

یه سیستم خودم الان درست کردم نظرتون چیه ؟
    Intel Dual-Core E5300 - 2.6GHz - 45 nm----75000
    GIGABYTE - EP43T-UD3L---120000
    62000-----KINGSTON - 2GB - 1333
    ASUS - GeForce 9400GT - 1GB-----70000
    A4TECH OP-620 USB ( mouse ) ----6000
    Keybaord Power Media----10000
    Genius SP-S110-----9000 بلندگو

قیمت کل این میشه 352000 تومان !
    نظرتون چیه ؟

داره خودمونی میشه nima2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    فکر میکنم این مادر بورد ddr3 رو نتونه ساپورت کنه
    چون سوکت 775 فقط RAM DDR2 رو ساپورت میکنن

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •