در این پایین چیزایی که من برای خرید این خدمت vBulletin انتخاب کردم رو میگم :
در سایت vBulletin.com در صفحهی سفارش دادن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ستون دوم که مربوط میشه به خرید Forum (اونم نسخهی جدیدش همون 4) این قسمتها برای خرید فروم مشخص شده :
- Indefinite software license
- Free updates for this version
- Discounts for next version upgrades
- Free forum support
Bulk Pricing : که قیمت تعداد Licence ها رو نوشته (ولی من هنوز هم به توضیحات زیادی نیاز دارم)
برای پشتیبانی از طریق ایمیل که لیسانیسها رو شاید احتمالا از این طریق به ما بدن قیمتش 80$ هست ! با روشن شدن این تیک $80 به سبد خرید میره .
در قسمت Quantity تعداد فرومهای خودمون رو انتخاب میکنیم که به ازای هر یک فروم $ 195 به سبد خرید اضافه میشه که من 1 تاش رو انتخاب میکنم .
حالا کل قیمت خرید تا الان شده: Total: $275.00
سپس دکمهی Continue رو میزنم ، میرم مرحلهی بعدی :
این صفحه که گام دوم هست ، سه تا ستون برای انتخاب اختیارات اضافی داره :
ستون اول License Type که در قسمت : Coupon Code واقعا نمیدونم چی وارد کنم ! ؟البته این توضیح رو داده :
.Only one coupon per license purchase. Discount is reflected on the next page
در ستون OPTIONS دو تا اختیار برای مشتریاش قرار داده که قیمت هر اختیار جلوش نوشته شده :
Branding-free Option - $170.00
Professional Installation - $150.00
توضیحات اختیار اول اینه (فکر کنم مربوط به مارک هست) :
This allows you to remove all vBulletin/Jelsoft branding from this vBulletin Forum installation. This refers to the copyright information in the footer only. The logo may be changed without purchasing the Branding Free license
توضیحات اختیار دوم که نصب پروفشنال هست اینه :
.If you select this service, our server technicians will install vBulletin directly onto your server
Note: Each service ordered covers installation of one license on one server. Installation does not include
the installation of PHP or MySQL on your server. Please make sure the server meets the minimum requirements for vBulletin.Installation does not include upgrades from previous versions of vBulletin, importation of posts, user information, or styles from other forum software
Once the installation worksheet is filled out correctly, the installation is assigned to one of our Techs and is usually completed within 1-2 business days -not including weekends
هر دوتاشون رو هم انتخاب میکنم : کل هزینهی اینکار میشه : $320
سر جمع تمامی هزینهها میشه 320 + 275 =$ 595
آخر از همه توی صفحهی آخر این هزینهها دسته بندی میشه :
vBulletin 4.0 Forum
Base Price $195.00•
Professional Installation $150.00•
Branding Free Option $170.00•
فقط ، تنها مشکلم اون قسمت کد کوپن و مشخصات فروشنده هست که گام آخر باید وارد کنیم ، البته کشور ایران هم توی لیست کشورهاش هستش .
دوستان ، من این گام ها رو در این جا قرار دادم ، تا دوستانی که فروم زدهاند منو راهنمایی کنند .
بیشتر من از خود مدیریت سایت و دوستانی که در این راه اطلاعات دارن میخوام که اطلاعات رو به من بدن .
ممنون.