من امروز این گوشیو به قیمت 205 تومن خریدم
در موردش یه ذره توضیخ میدم
جنس بدنش خیلی خوبه چون جلوش و Dpad ش فلزیه
یه ذره سایزش بزرگه ولی وزنش نسبت به سایزش نسبتاً کمه
صفحه نمایشش خیلی با کیفیته ... هنوز تو نور آفتاب تستش نکردم
اسپیکر جدا نداره ... صداش زیاد نیست ولی کیفیت خیلی خوبی داره ... صدای زنگش یکم کمه
هدفونش تبدیل جک 3.5 میلیمتری داره ... صداش خوبه
موزیک پلیرشم خوبه و مثه اون سامسونگ قدیمیا نیست ... میشه مینیمایزشم کرد ... رادیوشم همینطور
دکمه دوربینش یک مرحله ایه ... وقتی فشارش بدین خودش فوکوس میکنه و عکس میگیره ... کیفیت عکساش راضی کنندس ولی یکم تو شب تاریکه
تنظیمات دوربینش چیز خاصی نداره
فیلم بردارش حداکثر 240x320 ه و vga نیست ... کیفیت فیلماشم بد نیست ولی بازم تو شب خیلی تاریکه
باتریش دقیقاً باتری 8510 ه ... فقط اون پیناش یه سمت دیگس
وقتی گرفتمش 3 تا خط از 5 تا داشت ... بعد از کلی ور رفتن با جاهای مختلفش و اینترنتو دانلود 2 تا برنامه شد 1 خط بعدش ریستش کردم شد 2 تا خط تا 1 ساعت بعدش که باهاش ور رفتم هنوز 2 تا خط داشت که زدمش به شارژ ... بعداً در مورد باتریش بیشتر توضیح میدم ... تا حالا که راضی کننده بوده
یه دکمه کنارش داره که میشه سیم کارت دیفالتو انتخاب کرد ینی سیم کارتی که به طور پیشفرض باهاش تماس گرفته میشه ... اگه بخاین سیم کارت دیفالتو عوض کنین گوشی ریست میشه
ولی برای اینکه با سیم کارت غیر پیشفرض تماس گرفت میشه اول شماره رو وارد کرد بعد اون دکمه کناریو بزنید سیم کارت تماس گیرنده عوض میشه بدون اینکه گوشی ریست بشه
ینی اینکه تقریباً هیچ نیازی به ریست شدن نیست
3 تا تم داره که هر کدوم نوع ساعتشون فرق میکنه
جاوا نصب نمیکنه ... البته شاید من بلد نیستم ... من فایل jar رو ریختم روش ولی نمیخوندش
بعد رفتم تو سایت getjar اپرا مینی و یه بازیو گرفتم که هر دو تاش به خوبی روش اجرا شدن
اینترنتشم هیچ مشکل خاصی نداشت و خیلی روون و راضی کننده بود
پروفایلهای مختلفم داره
دو تا چراغ بالاش داره ... که برای سیم کارتها هستن ... مثلاً وقتی دارین از gprs سیم کارت استفاده میکنین چراغ مربوط بهش چشمک میزنه
زنگ sms شم میشه از فایلهای شخصی انتخاب کرد
مموری دیفالت دوربین و بلوتوثم میشه رو مموری کارت گزاشت
تو برنامه های مختلف مثلاً اینترنتش یا نرم افزارای جاوا اگه دکمه قطع تماسو بزنید 2 تا گزینه میاد ... یکیش که exit هست که میبندتش و یکیش فک کنم این بود keep app open که برنامه رو مینیمایز میکنه
4 مگ بیشتر جای جاوا نداره
اگه سوالی بود در خدمتم