تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: لود نشدن TractorFans.com

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض لود نشدن TractorFans.com

سلام

این سایت یکی از سایت های مربوط به اخبار تیم پرطرفدر تراکتور هست ولی یکی دو روزه بدون هیچگونه اطلاع لود نمیشه
    و برای خیلی از طرفداران جای سوال شده؟
    که ایا مسئولین سایت این کار رو انجام دادن یا مسائل دیگه ای هست!

این هم سایت اصلی

tractorfans.com

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقای غفوری قائم مقام باشگاه طی نامه ای به مدیران سایت تراکتور فنس این سایت را به عنوان سایت رسمی هواداران اعلام کرد متن نامه به این شرح است
    مدیران محترم سایت هواداران تراکتور سازی
    سلام علیکم
    با توجه به نیاز مبرم باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور سازی تبریز به ارتباط گسترده تر با هواداران و نیز جلوگیری از مشکلات اطلاع رسانی و موارد حاشیه ای تیم و با عنایت به پیشینه و سوابق کاری آن سایت و با احترام به سایر سایتهای هواداری به این مجموعه اینترنتی به عنوان سایت رسمی هواداران تراکتور سازی انتخاب و به علاقمندان معرفی میگردد.
    امیدواریم با این اقدام تعامل بیشتری میان باشگاه محبوب تراکتور سازی و هوادارانش میسر گشته و شاهد حمایتهای بیشتر و موفقیتهای آتی در عرصه های ورزشی باشیم
    قائم مقام باشگاه تراکتور سازی
    علی غفوری

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

احتمالا دارن تغييراتي تو سايت ميدن برا همون سايت فعلا بسته شده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

احتمالا دارن تغييراتي تو سايت ميدن برا همون سايت فعلا بسته شده.
    شاید. حداقل مطلع کنن
    Last edited by B U L U T; 23-12-2009 at 23:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خدا را شکر
      در سایتی که فقط فحاشی میشه و به غیر از ترک همه باید فحش بشنونود باید چنین اتفاقی بیافتد . مدیران این سایت فکر میکنند کیند؟؟ و واسه همه شاخ شدند . تا زمانی که عده ای بی عقل در این سایت بحث های آذربایجان جنوبی، ترکیه و نمیدانم از این قبیل چرت و پرت را در این سایت بحث میکنند و سیاست را فوتبال قاطی میکنند هیچ وقت نمیتوان گفت که چنین سایتی ، سایت هوادارن یک تیم فوتبال است . 
      مدیری که چنین نظراتی را تائید و با سوئ استفاده از میزان بازدید کننده خود آن را در اختیار همه قرار میدهد ارزش هیچ چیزی را ندارد . عده ای فکر میکنند که ایران ،  اسپانیا است و آذربایجان ،کاتولونیا . واقعا متاسفم حیف این همه طرفدار که عده ای میخواهند از آنها سوئ استفاده کنند و هیچ وقت نظر عده ای کم ، شامل اکثریت نمیشود . 
    من خودم عضو این سایت بودم ولی خودم لغو عضویت کردم 
    Last edited by AAKOJ; 24-12-2009 at 11:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خدا را شکر
    در سایتی که فقط فحاشی میشه و به غیر از ترک همه باید فحش بشنونود باید چنین اتفاقی بیافتد . مدیران این سایت فکر میکنند کیند؟؟ و واسه همه شاخ شدند . تا زمانی که عده ای بی عقل در این سایت بحث های آذربایجان جنوبی، ترکیه و نمیدانم از این قبیل چرت و پرت را در این سایت بحث میکنند و سیاست را فوتبال قاطی میکنند هیچ وقت نمیتوان گفت که چنین سایتی ، سایت هوادارن یک تیم فوتبال است .
    مدیری که چنین نظراتی را تائید و با سوئ استفاده از میزان بازدید کننده خود آن را در اختیار همه قرار میدهد ارزش هیچ چیزی را ندارد . عده ای فکر میکنند که ایران ، اسپانیا است و آذربایجان ،کاتولونیا . واقعا متاسفم حیف این همه طرفدار که عده ای میخواهند از آنها سوئ استفاده کنند و هیچ وقت نظر عده ای کم ، شامل اکثریت نمیشود .
    ماشالا به اين احساسات بشر دوستانه و ناسيوناليستي!
    عزيزم شما احيانا به وبلاگ و سايت هوادارن مثلا شاهين بوشهر سر زدين؟!
    فحاشي در امثال اون وبلاگ ها به حدي بود كه ديگه كلا بلاگفا تعطيلش كرد ( محض اطلاع)

ضمنا من خودم به سايت هواداران تراكتور سر ميزنم . مديرش هميشه نظرات رو دنبال ميكنه و نظرات مغاير با قوانين رو حذف ميكنه.

خوبه والا! از اين پس ديگه هر كسي به زبان خودش بخواد نظر بنويسه بايد به خيلي از مارك ها محكوم بشه!!

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

خدا را شکر
      مدیری که چنین نظراتی را تائید و با سوئ استفاده از میزان بازدید کننده خود آن را در اختیار همه قرار میدهد ارزش هیچ چیزی را ندارد . عده ای فکر میکنند که ایران ،  اسپانیا است و آذربایجان ،کاتولونیا . واقعا متاسفم حیف این همه طرفدار که عده ای میخواهند از آنها سوئ استفاده کنند و هیچ وقت نظر عده ای کم ، شامل اکثریت نمیشود . 
    1.فحاشی که خداییش نمیشه ! اون قدر فیلترهاشون سختیگرانه است که نگو !
    2.مدیرانش رو قبول دارم خیلی پرتوقع اند و فکر می کنند کارشناس محض هستند !
    3.در ضمن بحث های ناسیونالیستی سایت هم توسط کاربران راه میفته و مدیران سایت هم باهاش مخالف اند !
    4.بحث سوء استفاده هم نیست ! زمانی که تراکتور تو لیگ یک دست و پا می زد این سایت از اون زمان ها طرفدار تراکتور بود و اخبارش رو منتشر می کرد ! نه فقط زمانی که به لیگ صعود کرد!
    5."هیچ وقت نظر عده ای کم ، شامل اکثریت نمیشود . "
    این اکثریت کجاست ؟ چرا 2 تا سایت بزرگ هواداری تراختور توسط همین اقلیت کنترل می شود و جالب تر آنکه کاربران این دو سایت هم همه از اقلیت هستند !
    نمی گم که اینا درست می گویند ها ، من خودم هم در خیل مواقع مخالفشون هستم ولی چه بخواهیم یا نخواهیم ، اکثریت همین هایی هستند که شما م یگویید اقلیت اند !

6.بازی تراکتور - پرسپولیس در آزادی !

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

جواب اگر منطقی باشد جواب هم دارد
    از شما خیلی ممنون
    اما
    1)فحش فقط ..... نیست که گاهی حرفایی در جهت تحقیر افراد به کار میرود که خیلی بدتر از فحش است . مثلا اگر در مورد یه تیمی غیر از تراختور یه نظری بدن همه میشند شیر و میگن "این ترک نیست !!!!" .این فقط یه نمونه است .
    2)مدیران این سایت مطمئن باشید که هیچ کدوم توانایی اداره سایت را ندارند ، چون هیچ کدوم حرفه ای نیستند که اگر به وضع سایت نگاه کنید کاملا مشخص می شود .
    3) اگر مدیران سایت مخالف بودند تبلیغات "گو.از تیوی" مثل ... تو سایت راه نمی نداختد و نظرات مخالف در این جهت را حذف نمی کردند .
    4)این سایت از خرداد و قبلش از اردیبهشت نهایتا اغاز شده و قبل از ان فقط وبلاگی بود و ابتدا هم سایت یکم مشکل داشت که بعدا به این شرکت سرو سامان دادند . بنابراین با افزایش بازدید کنندگان از سایت مدیران در جهت نظرات خود حرکت کردند و یکی از مشکلاتی که باعث شد کمالوند بعد از اون و حتی خود کاربران ناراحت شوند مطلبی با عنوان فکر کنم " آیا کمالوند واسیلی گوجا می شود " بود که نشان دهنده برنامه های پشت پرده ای بود که فقط مدیران از ان خبر داشتند .
    من در گفته قبلا نگفتم که اعضا این سایتها اقلیت هستند بلکه گفتم عده ای افراد در جهت بر هم زدن اوضاع هستند که اینهم به کام مدیران خوش است چون ظاهر که این طوری نشون میده .
    در ضمن من چندسوال دارم که خوشحال میشم در مورد اونا یکم فکر کنیم :
    چرا در سایت عده ای هستند که باید به سر اعضا پتک بزنن و بگویند فارسی صحبت کنید ؟؟؟؟
    چرا در سایت هواداران که همه کس و از همه نوع جنس در ان شرکت میکند عده ای در جهت تبلیغات خاصی کار میکنند ؟
    تیم فوتبال تراکتور سازی و هوادارانش چه ربطی به ایجاد تلویزیون آذری توسط BBC دارد که مدیران بر ان تاکید می کردند ؟
    چرا ترکیه و اذربایجان در این سایت که فقط یه سایت هواداری است باید برای خودشان جایی بالاتر از ایران داشته باشند ؟
    همه ما باید بدونیم که اول ایرانی هستیم بعد آذربایجانی همانطور که قبلش مسلمونیوم و بعد ایرانی
    اما در مورد بارسلون و تراختور
    هر تیمی و یا هر هواداری برای تیم خود الگویی دارد و خوشحال هستم که تیم شهرم تیم بارسلون را به عناون الگو انتخاب کرده است اما باید به واقعیات هم توجه کرد !
    با نوشتن یک پلاکارد آیا تیم ما می شود بارسلون و فراز می شود گواردیولا
    چرا از این الگو در جهت سیاسی استفاده می شود و کاتولونا را به عنوان آذربایجان خود میپنداریم؟ عده ای در خواب غفلتند
    چرا نمیگوییم که در بارسلون در هر شهر چندین مدرسه فوتبال وجود دارد که برای آینده بارسلون تلاش میکنن اما وقتی خبری از ایالت کاتولونیا به دست کسی میرسد با چنان شور و عشقی عده ای ازآن تعریف میکنند که نگو.... بابا بی خیال
    حرف زیاد ولی .....
    در ضمن این نوشته ها نظرات شخصی خودم است و قصد اهانت به کسی ندارم و فقط سخنم با عده ای است که در هر محیط پر جمعیتی و پرهواداری طبیعتا وجود دارد و این جز قانون طبیعت است که اقلیت را تشکیل میدهند .
    یاشاسین تراختور
    Last edited by AAKOJ; 24-12-2009 at 20:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط ميتونم بگم كه شما به سياسي شدن فوتبال خيلي علاقه دارين!

همچين با جديت مسائل هويتي و ملي و جهاني رو قروقاطي كردين و نوشتين كه انگار همين الانه كه نيروهاي متافيزيك ميخوان كلهم ايران رو قورت بدن!

به هر حال من خودم از فوتبال سياسي خوشم نمياد ( به شما هم توصيه دوستانه ميكنم كه معني عرفي فوتبال سياسي رو دنبالش بگردين) . به نظر من هر تيمي در ايران ( با توجه به وضعيت ايران) يه نماينده از شهر و منطقه خودشه كه فرهنگ و مليت اونجا رو درون خودش داره

والسلام

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فقط ميتونم بگم كه شما به سياسي شدن فوتبال خيلي علاقه دارين!

همچين با جديت مسائل هويتي و ملي و جهاني رو قروقاطي كردين و نوشتين كه انگار همين الانه كه نيروهاي متافيزيك ميخوان كلهم ايران رو قورت بدن!

به هر حال من خودم از فوتبال سياسي خوشم نمياد ( به شما هم توصيه دوستانه ميكنم كه معني عرفي فوتبال سياسي رو دنبالش بگردين) . به نظر من هر تيمي در ايران ( با توجه به وضعيت ايران) يه نماينده از شهر و منطقه خودشه كه فرهنگ و مليت اونجا رو درون خودش داره

والسلام
    من نه کاری به سیاسات دارم و نه به کارای دیگه
    محیط ، محیط عمومی است و نظر خودمو در مورد این سایت گفتم همین . در ضمن افتخار میکنیم که تیم شهرم آوازه کل ایرانه و چنین هوادارانی دارد
    به هر حال موفق باشین
    Last edited by AAKOJ; 24-12-2009 at 21:56.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •