بنظرت اصلان میتونیم با چشم فرق response 2m/s و 6m/s رو تشخیص بدیم؟
منظور من از Response Time بهتر اون عددی نبود که در مشخصات نوشته میشه بلکه Performance کلی Input Lag و Response Time بود ... شاید چشم ما فرق بین 2 میلی ثانیه و 6 میلی ثانیه رو تشخیص نده، ولی بدون شک چشم ما فرق بین 10 میلی ثانیه و 30 میلی ثانیه (مقدار واقعی زمان تاخیر مانیتورها ... - اعداد فقط مثال هستند) یا Input Lag حدود 30 تا 50 میلی ثانیه رو بخوبی تشخیص می ده...
این مانیتورهای apple کنتراست نسبتا کمی دارن؛اما تو داری میگی تصویرش خوبه!؟میشه یکم توضیح بدی!
.gif)
نسبت کنتراست اصولا ارتباطی به کیفیت تصویر نداره، اینجا درباره نسبت کنتراست (و بقیه مفاهیم) توضیح دادم، خوندنش خالی از لطف نیست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم توضیحاتی دادم که می تونه به شما کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم منظور شما از نسبت کنتراست کم چیه، ولی Static Contrast Ratio این مانیتورها دقیقا مثل همه مانیتورهای بازار است. Dynamic Contrast Ratio هم چون باعث پایین اومدن دقت تصاویر و ایجاد تصاویر غیر واقعی میشه معمولا در این مانیتورها ازش استفاده نمی کنند.
تازه راستشو بخوای من 1 مانیتور 19 اینچ دارم،میخواستم 1 مانیتور بگیرم که هم wide باشه،هم بزرگ!
من با PC هرکاری بگی میکنم!.....بازی،فیلم،اینترنت ،......و قاعدتا اینا هما نیاز به یه کیفیته خوب داره که وقتی مانیتورو میبینه حال کنه!وگرنه مگه آدم مربضه بره یه مانیتوره دیگه بخره؟؟
نظر دیگه ای داری؟؟
.gif)
شما دست روی مانیتورهایی گذاشتید که در رده محصولات حرفه ای هستند و مخصوص کار با تصاویر در جاهایی که لازمه دقیقا تفکیک رنگ ها بدون اشکال صورت بگیره، و اصلا برای استفاده شما ساخته نشدند. اون لینک هایی که دادم مطالعه کنید.
شما یک مانیتور 23/24 اینچ Wide معمول بازار رو تهیه کنید (یا حداقل همون ViewSonic 2365WP) بدون شک نیازتون برآورده خواهد شد. بهتره هزینه اضافی رو خرج بقیه قطعات سیستمتون کنید یا دو مانیتور 23/24 اینچ معمول تهیه کنید به جای یک مانیتور حرفه ای.
موفق باشید.