تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 61

نام تاپيک: مسئله این است>>>>"برند"

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13 مسئله این است>>>>"برند"

سلام، بچه ها چطوربن؟!
    خوب میدونم، زندگی سخته و ..... ولی بیخیال
    معلومه که خیلی فعالین!
    بگذریم. . . .
    آقا به نظرت بین این مدلایی که این زیره کدوم بهتره؟؟
    (خواهشا بدون تحقیق و دانسته های قبلی جواب ندهید،حتی شما دوست عزیز!
    تازه کجاشو دیدی!........اگر احیانا مانیتور بهتری سراغ دارید اسمشو بزارید!
    همکاری شما بی نسیب نخواهد ماند! )
    1.Dell Ultrasharp U2410

Dell ultrasharp 2408WFP.2

SamsunG syncMaster 245T.3

Apple.3

خوب نظرت چیه؟(کدومو بگیرم؟)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    دست روی مانیتورهای خوبی گذاشتید!
    من شخصا هر سه مدلی رو که اول نوشتید تست کامل کردم (همراه با چندین مانیتور دیگه در این رده از جمله محصولات Apple)

باید استفاده تون رو مشخص کنید، چون رفتار این مانیتورها کمی با هم تفاوت داره و هر کدوم نقاط ضعف و برتری خاصی دارند... (یکی تفکیک رنگ بهتری داره، یکی Response Time بهتر، ...)

در نهایت بودجه خودتون رو هم مشخص کنید، شاید محصولات بهتری در بودجه تون قرار بگیرن.

موفق باشید.

3. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من شخصا با 245t کار کردم .
    با این که پنل high-end ای داره ولی در کل تصویرشو نپسندیدم.

5. این کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام
    دست روی مانیتورهای خوبی گذاشتید!
    من شخصا هر سه مدلی رو که اول نوشتید تست کامل کردم (همراه با چندین مانیتور دیگه در این رده از جمله محصولات Apple)

باید استفاده تون رو مشخص کنید، چون رفتار این مانیتورها کمی با هم تفاوت داره و هر کدوم نقاط ضعف و برتری خاصی دارند... (یکی تفکیک رنگ بهتری داره، یکی Response Time بهتر، ...)

در نهایت بودجه خودتون رو هم مشخص کنید، شاید محصولات بهتری در بودجه تون قرار بگیرن.

موفق باشید.
    راستشو بخوای،یکی میخوام طرفای 500 تا 670 تومن!ولی اگر ارزششو داشته باشه بیشترم میدم!
    ولی یکی میخوام که کیفیتش بترکونه.....واقعی تر از زنده!
    حالا نظرت چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

راستشو بخوای،یکی میخوام طرفای 500 تا 670 تومن!ولی اگر ارزششو داشته باشه بیشترم میدم!
    ولی یکی میخوام که کیفیتش بترکونه.....واقعی تر از زنده!
    حالا نظرت چیه؟
    سلام

باز هم شما دقیقا کاربردتون رو نگفتید! (اگه صرفا چیزی می خواید که یک سر و گردن از مانیتورهای معمول بالاتر باشه، هر کدوم رو بگیرید به این خواسته تون می رسید!)

Dell 2408WFP محصول خیلی خوبیه و از نظر دقت رنگ ها در رده خیلی خوبی قرار می گیره (نه فوق العاده)، و تنها ایرادش مشکل هایی در Input Lag و Response Time هست که برای بازی خیلی مناسب نیست. اگه تصمیم به انتخاب این مدل گرفتید بهتره به Revision اش هم دقت کنید.

Dell U2410 نسبتا محصول جدیدتریه و از پنل بهتری هم استفاده می کنه (مثل HP LP2475w) و از هر نظر همه خوبی های 2408WFP رو داره به علاوه Input Lag و Response Time بهتر. من شخصا به شما این مدل (یا HP LP2475w یا PHILIPS 240PW9EB که همگی از پنل دقیقا یکسانی استفاده می کنند) رو انتخاب بهتر می دونم.

Samsung 245T هم محصول قدیمی ای هست و در حد محصولات بالا نیست.

محصولات Apple هم اکثرا از نظر دقت رنگ فوق العاده هستند (باز هم در مدل ها و سایزهای مختلف فرق می کنه) ولی از نظر Response Time اونچنان تعریفی نیستند.

پیشنهاد من اینه که اگه نیاز به دقت خیلی بالای رنگ ها ندارید و اگه دسترسی خوبی به انواع مدل های مانیتور دارید، سراغ مدل های ارزون تر برید (مثل ViewSonic VP2365WB یا Dell UltraSharp 2209WA) به هر حال واقعا اگه نیاز به دقت تفکیک رنگ و زاویه دید این مانیتورها نداشته باشید (اصولا گرافیست های حرفه ای از این مانیتورها استفاده می کنند) هزینه براشون واقعا اضافه است.

موفق باشید.

8. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

11

سلام

باز هم شما دقیقا کاربردتون رو نگفتید! (اگه صرفا چیزی می خواید که یک سر و گردن از مانیتورهای معمول بالاتر باشه، هر کدوم رو بگیرید به این خواسته تون می رسید!)

Dell 2408WFP محصول خیلی خوبیه و از نظر دقت رنگ ها در رده خیلی خوبی قرار می گیره (نه فوق العاده)، و تنها ایرادش مشکل هایی در Input Lag و Response Time هست که برای بازی خیلی مناسب نیست. اگه تصمیم به انتخاب این مدل گرفتید بهتره به Revision اش هم دقت کنید.

Dell U2410 نسبتا محصول جدیدتریه و از پنل بهتری هم استفاده می کنه (مثل HP LP2475w) و از هر نظر همه خوبی های 2408WFP رو داره به علاوه Input Lag و Response Time بهتر. من شخصا به شما این مدل (یا HP LP2475w یا PHILIPS 240PW9EB که همگی از پنل دقیقا یکسانی استفاده می کنند) رو انتخاب بهتر می دونم.

Samsung 245T هم محصول قدیمی ای هست و در حد محصولات بالا نیست.

محصولات Apple هم اکثرا از نظر دقت رنگ فوق العاده هستند (باز هم در مدل ها و سایزهای مختلف فرق می کنه) ولی از نظر Response Time اونچنان تعریفی نیستند.

پیشنهاد من اینه که اگه نیاز به دقت خیلی بالای رنگ ها ندارید و اگه دسترسی خوبی به انواع مدل های مانیتور دارید، سراغ مدل های ارزون تر برید (مثل ViewSonic VP2365WB) به هر حال واقعا اگه نیاز به دقت تفکیک رنگ و زاویه دید این مانیتورها نداشته باشید (اصولا گرافیست های حرفه ای از این مانیتورها استفاده می کنند) هزینه براشون واقعا اضافه است.

موفق باشید.
    بنظرت اصلان میتونیم با چشم فرق response 2m/s و 6m/s رو تشخیص بدیم؟

1سواله دیگه!

این مانیتورهای apple کنتراست نسبتا کمی دارن؛اما تو داری میگی تصویرش خوبه!؟میشه یکم توضیح بدی!

تازه راستشو بخوای من 1 مانیتور 19 اینچ دارم،میخواستم 1 مانیتور بگیرم که هم wide باشه،هم بزرگ!
    من با PC هرکاری بگی میکنم!.....بازی،فیلم،اینترنت ،......و قاعدتا اینا هما نیاز به یه کیفیته خوب داره که وقتی مانیتورو میبینه حال کنه!وگرنه مگه آدم مربضه بره یه مانیتوره دیگه بخره؟؟
    نظر دیگه ای داری؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بنظرت اصلان میتونیم با چشم فرق response 2m/s و 6m/s رو تشخیص بدیم؟

منظور من از Response Time بهتر اون عددی نبود که در مشخصات نوشته میشه بلکه Performance کلی Input Lag و Response Time بود ... شاید چشم ما فرق بین 2 میلی ثانیه و 6 میلی ثانیه رو تشخیص نده، ولی بدون شک چشم ما فرق بین 10 میلی ثانیه و 30 میلی ثانیه (مقدار واقعی زمان تاخیر مانیتورها ... - اعداد فقط مثال هستند) یا Input Lag حدود 30 تا 50 میلی ثانیه رو بخوبی تشخیص می ده...

این مانیتورهای apple کنتراست نسبتا کمی دارن؛اما تو داری میگی تصویرش خوبه!؟میشه یکم توضیح بدی!
    نسبت کنتراست اصولا ارتباطی به کیفیت تصویر نداره، اینجا درباره نسبت کنتراست (و بقیه مفاهیم) توضیح دادم، خوندنش خالی از لطف نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا هم توضیحاتی دادم که می تونه به شما کمک کنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم منظور شما از نسبت کنتراست کم چیه، ولی Static Contrast Ratio این مانیتورها دقیقا مثل همه مانیتورهای بازار است. Dynamic Contrast Ratio هم چون باعث پایین اومدن دقت تصاویر و ایجاد تصاویر غیر واقعی میشه معمولا در این مانیتورها ازش استفاده نمی کنند.

تازه راستشو بخوای من 1 مانیتور 19 اینچ دارم،میخواستم 1 مانیتور بگیرم که هم wide باشه،هم بزرگ!
    من با PC هرکاری بگی میکنم!.....بازی،فیلم،اینترنت ،......و قاعدتا اینا هما نیاز به یه کیفیته خوب داره که وقتی مانیتورو میبینه حال کنه!وگرنه مگه آدم مربضه بره یه مانیتوره دیگه بخره؟؟
    نظر دیگه ای داری؟؟
    شما دست روی مانیتورهایی گذاشتید که در رده محصولات حرفه ای هستند و مخصوص کار با تصاویر در جاهایی که لازمه دقیقا تفکیک رنگ ها بدون اشکال صورت بگیره، و اصلا برای استفاده شما ساخته نشدند. اون لینک هایی که دادم مطالعه کنید.

شما یک مانیتور 23/24 اینچ Wide معمول بازار رو تهیه کنید (یا حداقل همون ViewSonic 2365WP) بدون شک نیازتون برآورده خواهد شد. بهتره هزینه اضافی رو خرج بقیه قطعات سیستمتون کنید یا دو مانیتور 23/24 اینچ معمول تهیه کنید به جای یک مانیتور حرفه ای.

موفق باشید.

11. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

11

منظور من از Response Time بهتر اون عددی نبود که در مشخصات نوشته میشه بلکه Performance کلی Input Lag و Response Time بود ... شاید چشم ما فرق بین 2 میلی ثانیه و 6 میلی ثانیه رو تشخیص نده، ولی بدون شک چشم ما فرق بین 10 میلی ثانیه و 30 میلی ثانیه (مقدار واقعی زمان تاخیر مانیتورها ... - اعداد فقط مثال هستند) یا Input Lag حدود 30 تا 50 میلی ثانیه رو بخوبی تشخیص می ده...

نسبت کنتراست اصولا ارتباطی به کیفیت تصویر نداره، اینجا درباره نسبت کنتراست (و بقیه مفاهیم) توضیح دادم، خوندنش خالی از لطف نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا هم توضیحاتی دادم که می تونه به شما کمک کنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما دست روی مانیتورهایی گذاشتید که در رده محصولات حرفه ای هستند و مخصوص کار با تصاویر در جاهایی که لازمه دقیقا تفکیک رنگ ها بدون اشکال صورت بگیره، و اصلا برای استفاده شما ساخته نشدند. اون لینک هایی که دادم مطالعه کنید.

شما یک مانیتور 23/24 اینچ Wide معمول بازار رو تهیه کنید (یا حداقل همون ViewSonic 2365WP) بدون شک نیازتون برآورده خواهد شد. بهتره هزینه اضافی رو خرج بقیه قطعات سیستمتون کنید یا دو مانیتور 23/24 اینچ معمول تهیه کنید به جای یک مانیتور حرفه ای.

موفق باشید.

نمیفهمم....منظورت چیه که به کارم نمیخوره؟

یعنی بدرد نمیخورن؟(چرا نخورن؟!)

بلاخره که کیفیتش بلاتره !!!! بهتم که گفتم قیمتش مهم نیست!

2.حالا در کل Dell بهتره یا Apple ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نمیفهمم....منظورت چیه که به کارم نمیخوره؟
    توضیح دادم براتون دوست عزیز، این مانیتورها برای استفاده های تخصصی هستند نه برای گشتن توی اینترنت و بازی کردن ... اتفاقا برای بازی کردن گزینه های حتی مناسبی هم به حساب نمیان.

استفاده های روزمره من و شما و 99.9% کاربرها نیازی به یک پنل با LUT 10-bit نداره، روشنایی 400CD/m2 هم اصلا مورد نیاز ما نیست (چه بسا باعث خسته شدن چشم هم بشه) و همینطور بقیه قابلیت های این مانیتور ها که باعث بالا رفتن قیمتشون شده. اصولا گرون ترین محصول، مناسب ترین محصول برای خرید نیست حتی اگه پولش مهم نباشه!

یعنی بدرد نمیخورن؟(چرا نخورن؟!)
    مشخصه که بدرد می خورن (اگه بدرد نمی خوردن که اصلا ساخته نمی شدن!) ولی استفاده های خاصی دارند که توضیح دادم.

بلاخره که کیفیتش بلاتره !!!! بهتم که گفتم قیمتش مهم نیست!
    بستگی داره کیفیت رو چطور تعریف کنید...

اصولا این مانیتور برای افرادی که کار حرفه ای با تصاویر و ویدیو ها دارند (مثلا در هالیوود!) بسیار مناسب هستند، چون اونجا که کار حرفه ایه بیت بیت اطلاعات و رنگ ها حکم حیاتی داره ... و تفاوت این مانیتورها با مانیتورهای معمولی هم اونجا مشخص میشه نه با گشتن توی اینترنت ..

به هر حال انتخاب شماست، و من فقط قصد راهنمایی و کمک به شما برای داشتن خرید بهتر که بیشترین ارزش رو نسبت به هزینه ای که می کنید داشته باشه. در نهایت شما هستید که محصول رو انتخاب می کنید و براش هزینه می کنید.

2.حالا در کل Dell بهتره یا Apple ؟

در کل هیچ برندی بهتر از برند دیگه نیست. همیشه دو محصول خاص با هم مقایسه میشن... البته دامنه محصولات Apple محدودتر هست نسبت به بقیه برندها. برای استفاده فعلی شما اصلا محصولات Apple مناسب نیستند و Dell U2410 مناسب تره (چون Overall Performance بهتری در زمینه های عمومی تر داره ...) و محصولات Apple تخصصی تر و برای کاربردهای خاصی هستند.

14. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

در کل هیچ برندی بهتر از برند دیگه نیست. همیشه دو محصول خاص با هم مقایسه میشن... البته دامنه محصولات Apple محدودتر هست نسبت به بقیه برندها. برای استفاده فعلی شما اصلا محصولات Apple مناسب نیستند و Dell U2410 مناسب تره (چون Overall Performance بهتری در زمینه های عمومی تر داره ...) و محصولات Apple تخصصی تر و برای کاربردهای خاصی هستند.
    ممنون!با این حرفایی که زدی .....Dell برام بهتر از Apple!

راستی فرق مانیتورهایی که Full HD هستند با بقیه چیه؟

آیا کیفیت مانیتورهای LED بیشتر از Lcd آن؟

تا حالا یه مانیتوره Dell از نزدیک ندیدم!تو که دیدی به نظرت چطورن؟!

نظرت در مورد مانیتورهای NEC مثلا مدلهای "EA241WM" و" 2490WUXi2" چیه؟(انگار بدشون نیست!!!)

نظرت در مورد مانیتورهای لمسی چیه؟

بین این 3تا کدومشون آخر بهتره؟

1.Dell Ultrasharp U2410

Dell ultrasharp 2408WFP.2

Dell S2409W.3 (نظرت در مورد این چیه؟)(تازه Full Hd هم هست!)

(راستی این Dell مانیتوراش نسبت به سامسونگ چطورن؟(کلی!))

ببخشیداااا.....سوالا زیاد شدن
    Last edited by mehrdad_joon; 24-12-2009 at 16:03.

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •