آیا امکان پرينت Sms ها توسط مخابرات وجود داره. در صورتیکه دادگاه حکم بده که اینکار انجام بشه
اصلا می خوام بدونم اینها جایی ذخیره میشه
خیییییلی برام مهمه
آیا امکان پرينت Sms ها توسط مخابرات وجود داره. در صورتیکه دادگاه حکم بده که اینکار انجام بشه
اصلا می خوام بدونم اینها جایی ذخیره میشه
خیییییلی برام مهمه
شدن که هر چیزی امکان پذیره اما ببین دوست عزیز شرکت مخابرات کاری میکنه که به سودش باشه . این رو در نظر بگیر که فقط شما یکنفر نیستی که از خدمات sms استفاده میکنی و این رو در نظر بگیر که این کار علاوه بر هرینه نیروی انسانی که برای شرکت مخابرات داره کلی هم هزینه کاغذ برای پرینت باید بده ... در صورتی شرکت این کارو میکنه که بطور مثال بخوان یک نفر رو کنترل کنن نه چندین میلیون نفر رو ... خیالت راحت باشه
بله هم مکالمات شما ذخیره میشه و هم Sms ها !
در مورد اینکه چه کسانی دسترسی دارن دیگه خودت بهتر می دونی ...
خوب پس با این فرمایشات همینطوری همه را ذخیره نمی کنن
اگه بخوان یه نفر رو کنترل کنن فقط از اون را شروع می کنن ذخیره کنن
درسته؟
ممنون
تا اونجايي كه من اطلاع دارم البته از منبع موثق همه تماسها ذخيره نميشن فقط در صورت نياز به كنترل اين كار انجام ميشه چون اصلا امكان سخت افزاريش موجود نيست ولي در مورد اس ام اسها بايد بگم كه قابل دسترسي هستن و ذخيره ميشن .
![]()
کاملا درسته و همانطور که گفتم زمانی این کارو میکنن که کسی رو بخوان کنترل کنن ...
نه عزیز من کاملا مطمئنم که تمام مکالمات و Sms ها بدون اینکه درخواستی برای کنترل شده باشه ذخیره میشن. و هر وقت که لازم شد استفاده می کنند...(این موضوع رو وزیر مربوطه به طور غیر مستقیم تایید کرده)نوشته شده توسط entezar
یعنی الان سابقه همه شماره ها موجود است!
منطقی خودتون فکر کنید همچین چیزی امکان داره که مکالمات و sms های همه مشترکین ذخیره بشه ؟!
من فقط در مورد آمريكا مطمئنمه عزیز من کاملا مطمئنم که تمام مکالمات و Sms ها بدون اینکه درخواستی برای کنترل شده باشه ذخیره میشن. و هر وقت که لازم شد استفاده می کنند...(این موضوع رو وزیر مربوطه به طور غیر مستقیم تایید کرده)
یعنی الان سابقه همه شماره ها موجود است!
مكالمات نه !!منطقی خودتون فکر کنید همچین چیزی امکان داره که مکالمات و sms های همه مشترکین ذخیره بشه ؟!
ولي sms منطقيه و خيلي ذخيره و پردازشش راحته
اينجا يه سوال پيش مياد شما از چي نگرانيد؟
اگر براي جوك بر عليه ... هست كه شايد در سال چند صد هزار از اين چيزها ارسال ميشه
ولي اگر اقدام بر ضد امنيت ملي و از اينجور چيزها باشه خوب هيچ تضميني نميشه داد كه چي ميشه (بين شوخي و جدي تفاوت زياده!!!)
فکر نکنم واسه مخابرات میسر باشه آخه اونا که نمیتونن به متن اس ام اس دسترسی داشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)