تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با مموری 8 گیگ در N78

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

14 مشکل با مموری 8 گیگ در N78

سلام دوستان عزیز
    راستش دوستم یه مموری 8 گیگ برا N78 خریده و هنگام نصب بعضی از نرم افزارهای جاوا روی حافظه کارت با پیغام زیر مواجه میشه:
    Disk error - can not write the disk ...
    البته با نصب برنامه ها بر روی حافظه گوشی با این پیغام مواجه نمیشه!
    بعضی از برنامه های سیمبیان هم به درستی نصب نمیشن... و با خطای File corrupted مواجه میشه!
    اولش فکر کردم اشکال ممکنه از کارت حافظه باشه که چون گارانتی داشت عوضش کردم ولی همچنان با کارت جدید هم مشکل داره... نمیدونم اشکال از کارته یا از گوشی چونکه به گفته نوکیا n78 تا 8 گیگو به راحتی ساپورت میکنه
    حالا به نظر شوما مشکل از کجاست گوشی یا مموری البت خودم حدس میزنم از مموری باشه؟؟؟؟!!!
    راستی این مشکل هم داشت بعضی وقتها ویبره گوشی کار نمیکنه که با ریستارت کردن گوشی این مشکل حل میشه!! (البته چند روز پیش گوشی از فاصله 1 متری روی زمین افتاد!!)
    Last edited by mkIANI_en; 23-12-2009 at 09:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راستش دوستم یه مموری 8 گیگ برا N78 خریده و هنگام نصب بعضی از نرم افزارهای جاوا روی حافظه کارت با پیغام زیر مواجه میشه:
    Disk error - can not write the disk ...
    البته با نصب برنامه ها بر روی حافظه گوشی با این پیغام مواجه نمیشه!
    بعضی از برنامه های سیمبیان هم به درستی نصب نمیشن... و با خطای File corrupted مواجه میشه!
    اولش فکر کردم اشکال ممکنه از کارت حافظه باشه که چون گارانتی داشت عوضش کردم ولی همچنان با کارت جدید هم مشکل داره... نمیدونم اشکال از کارته یا از گوشی چونکه به گفته نوکیا n78 تا 8 گیگو به راحتی ساپورت میکنه
    حالا به نظر شوما مشکل از کجاست گوشی یا مموری البت خودم حدس میزنم از مموری باشه؟؟؟؟!!!
    راستی این مشکل هم داشت بعضی وقتها ویبره گوشی کار نمیکنه که با ریستارت کردن گوشی این مشکل حل میشه!! (البته چند روز پیش گوشی از فاصله 1 متری روی زمین افتاد!!)

راستش نمي دونم دقيق مشكل شما چيه اما ميدونم كه منم با رم 4 گيگ كلي مشكل دارم در حالي كه با رم 2 گيگ فابريكش اين مشكلات نبود.احتمال ميدم 4 گيگ براش سنگينه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    احتمال ميدم 4 گيگ براش سنگينه.
    آخه تو خود سایت نوکیا زده تا 8 گیگ

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

دوستان عزیز مشکلم را در کلوپ n78 مطرح کردم لطفا اینجا جواب ندین میدیران هم اگه صلاح میدونن این تاپیک رو ببندند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •