سلام دوستان
خواستم اگر میشه یکم در مورد این لامپ های زنون توضیح بدین و مدلهاش هم با قیمت بگین..
اگر راهنمایی برای خرید یا نصب اون هم مد نظرتون هست دریغ نکنید.
-----
اگر بخوایم روی چراغ های مه شکن سمند از این نوع لامپ ها نصب کنیم چی میشه کرد.؟
سلام دوستان
خواستم اگر میشه یکم در مورد این لامپ های زنون توضیح بدین و مدلهاش هم با قیمت بگین..
اگر راهنمایی برای خرید یا نصب اون هم مد نظرتون هست دریغ نکنید.
-----
اگر بخوایم روی چراغ های مه شکن سمند از این نوع لامپ ها نصب کنیم چی میشه کرد.؟
سلام امین عزیز
اگه میخوای زنون بندازی پیشنهاد من یا زیمنس نسل 2 هست و یا HID GOLD که حدود 160 تومن قیمت دارن
که شمال ترانس و لامپ و سیم کشی و ... میشه
نصبش هم که باید بدی برات انجام بدن
روی چراغ مه شکن هم با توجه به نوع لامپی که میخوره میتونی براش از لامپ های زنون استفاده کنی فکر میکنم برای کاسه چراغ ها H3 هست و برای مه شکن ها H1 (اگه اشتباه نکنم)
![]()
160 تومن خیلی زیاد نیست..!!! لامپ خودش 5 تومنه..!!!سلام امین عزیز
اگه میخوای زنون بندازی پیشنهاد من یا زیمنس نسل 2 هست و یا HID GOLD که حدود 160 تومن قیمت دارن
که شمال ترانس و لامپ و سیم کشی و ... میشه
نصبش هم که باید بدی برات انجام بدن
روی چراغ مه شکن هم با توجه به نوع لامپی که میخوره میتونی براش از لامپ های زنون استفاده کنی فکر میکنم برای کاسه چراغ ها H3 هست و برای مه شکن ها H1 (اگه اشتباه نکنم)
![]()
دوست عزیز این که امیر معرفی کرد نسل 2 و از مارکای معروفه شما میتونی از این چینیها با 60 تومن بگیری ولی اینا چند تا خوبی داره 1 خوب اول از همه گارانتی داره 2 نصل 2 هست که تو تصادف و این چیزا خطر ساز نیست و...
لامپ زنون هم فقط اون خود لامپ نیست که شما میگی 5 تومن چند تا چیز دیگه هم داره
البته با حدودد 100 120 مارکای نسبتا خوب میتونی بخری![]()
آها راستی نصب کردی منو هم خبر کن و لطفا چند تا عکس هم بگیر
فکر کنم
شما 2 یا 3 دست زنون نیاز دارید1 مه شکن 2 نور پایین 3 نور بالا
نور بالا و پایین سمند از هم جداست نمیشه از اون دو کنتاک ها استفاده کرد البته فکر کنم
![]()
من فکر کردم با 40 - 50 تومن میشه درستش کرد... 100 تومن به بالا خیلی ستمهدوست عزیز این که امیر معرفی کرد نسل 2 و از مارکای معروفه شما میتونی از این چینیها با 60 تومن بگیری ولی اینا چند تا خوبی داره 1 خوب اول از همه گارانتی داره 2 نصل 2 هست که تو تصادف و این چیزا خطر ساز نیست و...
لامپ زنون هم فقط اون خود لامپ نیست که شما میگی 5 تومن چند تا چیز دیگه هم داره
البته با حدودد 100 120 مارکای نسبتا خوب میتونی بخری![]()
آها راستی نصب کردی منو هم خبر کن و لطفا چند تا عکس هم بگیر
فکر کنم
شما 2 یا 3 دست زنون نیاز دارید1 مه شکن 2 نور پایین 3 نور بالا
نور بالا و پایین سمند از هم جداست نمیشه از اون دو کنتاک ها استفاده کرد البته فکر کنم
![]()
ما چیزی شبه زنون نداریم که نورش خیلی از این معمولی ها زیاد تر باشه؟
برای مه شکن osram nightbreaker خوبه فکر کنم جفتی 7 8 تومانه.
اگر زیبایی میخوای از این طرح زنون ها ریخته ابی صورتی سفید و ... نورش ولی کمه و برای سیست برقی ماشین فکر نکنم مناسب باشه ...
اگر نور میخوای از همین osram ها بگیر میتونی بری نمایندگی اسرام ببینی سفید چه نوعی داره ..ولی به نظر من همین nightbreaker خوبه ..
من خودم یک جفت از این سفید یخی ها دارم میخوام همین osram بزارم و اونارو در بیارم
این سفید یخی هارو جفتی 10 خریدم ولی نورش کمه! (فقط زیبایی داره)
نور میخوام..! زیبایی سرم و بخوره.اگر زیبایی میخوای از این طرح زنون ها ریخته ابی صورتی سفید و ... نورش ولی کمه و برای سیست برقی ماشین فکر نکنم مناسب باشه ...
اگر نور میخوای از همین osram ها بگیر میتونی بری نمایندگی اسرام ببینی سفید چه نوعی داره ..ولی به نظر من همین nightbreaker خوبه ..
من خودم یک جفت از این سفید یخی ها دارم میخوام همین osram بزارم و اونارو در بیارم
این سفید یخی هارو جفتی 10 خریدم ولی نورش کمه! (فقط زیبایی داره)
یک سمندی دیشب دیدم خیلی نورش زیاد بود زنون نبود ولی نورش زیاد و سفید بود.
فکر میکنم جفتی 27 - 8 تومن باشه
اگه زنون نبوده حتما همین اسرام نایت بریکر بودهنور میخوام..! زیبایی سرم و بخوره.
یک سمندی دیشب دیدم خیلی نورش زیاد بود زنون نبود ولی نورش زیاد و سفید بود.
حالا از کجا مطمئنی زنون نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)