تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: باز نکردن بی دلیل سایتها

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 باز نکردن بی دلیل سایتها

یه چند روزی هست از خونه که وارد اینترنت میشم خیلی از سایتها رو نمی تونم باز کنم در حالی که همون سایت رو از محل کارم بدون مشکل می تونم ببینم ، سایتها هم فیلترشده نیست، سایتهایی نظیر میزبانی هاست، سایت دانشگاه و همینطور کلیه سایتهای بلاگفا و .....
    با فایر فاکس و اپرا هم امتحان کردم مشکل رفع نشد
    فایروال و کلاً انتی ویروسم رو غیرفعال کردم و باز هم مشکل رفع نشد
    به نظر شما امکان داره مشکل از سرویس دهنده ای دی اس ال باشه؟
    برای رفعش باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه mj360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

احتمالا مشکلتون باید از isp باشه.حالا یا مشکل به سرویس شخص شما برمی گرده یا اینکه مشکل کلی isp هستش.اولش زنگ بزنید به پشتیبانی فنی isp و اونا یه سری راهنمایی بهتون میدن و اگر اثر نکرد احتمال داره واستون سرویستون رو reset کنن.من خودم 2 هفته قبل همین مشکل شما رو داشتم که واسم reset کردن و درست شد.
    البته نمیدونم شاید هم مربوط به مودم و تنظیمات اون باشه.که اجالتا بوسیله ی کلاینت خود مودم هم یه ریست بزنین بد نیست.
    یه چیزو هم بگم.اوضاع اینترنت کشور از وخیم هم وخیم تره.انتظار هر چیزی رو ازش داشته باشین.(مثلا الآن مشکل خود من اینه که نمیتونم هیچ استریمی انجام بدم)

3. این کاربر از mj360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

cnn

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز DNS بهش بده ردیف میشه

5. 2 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid1493's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    زیر پتو!

پيش فرض

عصرایران - مدير يكي از شركت‌هاي اينترنتي با تاييد وجود اين اختلال و اظهار بي‌اطلاعي از علت دقيق آن، و با اشاره به مشكلاتي كه اين اختلال بدنبال خواهد داشت، شكايت‌هاي فراوان رسيده از كاربران اينترنتي در باره منشا بروز چنين مشكلي را مورد تاكيد قرار داد.

به گزارش عصرایران به نقل از اینتا ، به تازگي كاربران اينترنت در كشور در دسترسي به فايل‌هاي فلش در سايت‌ها دچار مشكل شده‌اند.
    در اثر اين اختلال، امكان مشاهده فايل‌هاي فلش براي كاربران بتدريج حذف مي‌گردد، و به جاي اين فايل‌ها، جاي خالي آنها در صفحات سايت‌ها ديده مي‌شود.

هنوز اطلاع دقيقي از منشا و علت اين اختلال منتشر نشده است اما برخي صاحبنظران منبع اين مشكل فني را مخابرات مي‌دانند كه چنين محدوديتي را براي فراهم كنندگان اينترنت كشور ايجاد نموده است.
    گفته مي‌شود اين اختلال از روز سه‌شنبه اول دي ماه جاري پديد آمده است.
    فايل‌هاي فلش، نوعي فايل‌هاي گرافيكي متحرك هستند كه عموما براي تبليغات به كار رفته و بسته به نوع خود، حاوي پيام‌هاي تبليغاتي تجاري، فرهنگي، مذهبي و... مي‌باشند.

امروزه استفاده از اين فايل‌ها در سايت‌هاي اينترنتي به امري متداول و اجتناب‌ناپذير بدل شده، كه عدم دسترسي و مشاهده اين نوع فايل‌ها، كاركرد صحيح سايت‌ها را مختل مي‌نمايد.
    همچنين برخي سايت‌ها نيز تماما بر مبناي فلش طراحي شده‌اند كه وجود اين اختلال، به طور كلي اين سايت‌ها را غيرقابل دسترس خواهد نمود.
    Last edited by omid1493; 24-12-2009 at 22:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

عصرایران - مدير يكي از شركت‌هاي اينترنتي با تاييد وجود اين اختلال و اظهار بي‌اطلاعي از علت دقيق آن، و با اشاره به مشكلاتي كه اين اختلال بدنبال خواهد داشت، شكايت‌هاي فراوان رسيده از كاربران اينترنتي در باره منشا بروز چنين مشكلي را مورد تاكيد قرار داد.

به گزارش عصرایران به نقل از اینتا ، به تازگي كاربران اينترنت در كشور در دسترسي به فايل‌هاي فلش در سايت‌ها دچار مشكل شده‌اند.
    در اثر اين اختلال، امكان مشاهده فايل‌هاي فلش براي كاربران بتدريج حذف مي‌گردد، و به جاي اين فايل‌ها، جاي خالي آنها در صفحات سايت‌ها ديده مي‌شود.

هنوز اطلاع دقيقي از منشا و علت اين اختلال منتشر نشده است اما برخي صاحبنظران منبع اين مشكل فني را مخابرات مي‌دانند كه چنين محدوديتي را براي فراهم كنندگان اينترنت كشور ايجاد نموده است.
    گفته مي‌شود اين اختلال از روز سه‌شنبه اول دي ماه جاري پديد آمده است.
    فايل‌هاي فلش، نوعي فايل‌هاي گرافيكي متحرك هستند كه عموما براي تبليغات به كار رفته و بسته به نوع خود، حاوي پيام‌هاي تبليغاتي تجاري، فرهنگي، مذهبي و... مي‌باشند.

امروزه استفاده از اين فايل‌ها در سايت‌هاي اينترنتي به امري متداول و اجتناب‌ناپذير بدل شده، كه عدم دسترسي و مشاهده اين نوع فايل‌ها، كاركرد صحيح سايت‌ها را مختل مي‌نمايد.
    همچنين برخي سايت‌ها نيز تماما بر مبناي فلش طراحي شده‌اند كه وجود اين اختلال، به طور كلي اين سايت‌ها را غيرقابل دسترس خواهد نمود.
    فلش که توی وب دیگه مُرد

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

احتمالا از قیلتر شکن استفاده کردید و تنظیمات ------ شما به هم خورده. چک کنید با یه لپ تاپ چیزی دیگه میتونید وصل شید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا این مشکل رو من 6 ماهه دارم پیگیری میکنم. یه لیست از این سایتهایی که شما میگی دارم. باز نمیشن. فیلتر هم نیستن . مشکل احتمالا مربوط به سیستم شبکه ملی هستش.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تاپیک سال 2009 رو اوردین بالا .....
    تاپیک بسته شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •