پس از آنکه لیورپول در دیدار ابتدایی هفته هجدهم با نتیحه 0-2 مغلوب پورتسموث شد، اکنون نوبت به منچستر یونایتد رسیده که تن به شکستی عجیب دهد.
سایت گل- هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر را می بایست هفته عجایب دانست. اولین دیدار این هفته با شکست لیورپول همراه بود. پس از آن نوبت به منچستر یونایتد رسید که در دیدار مقابل فولام، تن به شکست دهد.
شاگردان سر الکس فرگوسن در دیدار امشب خود مقابل فولام با نتیجه 0-3 مغلوب تیم میزبان شدند. گلهای این دیدار در دقایق22 (مورفی)، 46 (سامورا) و 75 ( داف ) به ثمر رسید. بدین ترتیب منچستر یونایتد با از دست دادن سه امتیاز این دیدار و با 37 امتیاز، همچنان در رده دوم باقی ماند و این در حالی بود که در صورتی که به پیروزی می رسید، می توانست برای چند ساعتی صدرنشینی در رقابتهای این فصل را تجربه کند.
در دیگر دیدارهای امشب که از سری رقابتهای هفته هجدهم لیگ برتر برگزار شد، نتایج زیر به دست آمد.
پورتسموث 2- لیورپول 0
گلها: بلهاج (33) و پیکیونه (82)
استون ویلا 1- استوک سیتی 0
گل : کرو (61)
بلکبرن0- تاتنهام 2
گلها: پیتر کراوچ (45 و 83)
فولام 3- منچستر یونایتد 0
گلها: مورفی (22)، سامورا (46) و داف (75)
منچسترسیتی 4- ساندرلند 3
گلها: روکه سانتا کروس (4 و 69)، کارلوس تبس (12، پنالتی)، بلامی (35) برای منچستر سیتی و منساه (16)، هندرسون(24) و جونز (62) برای ساندرلند
آرسنال 3 - هال سیتی 0
گلها: دنیلسون(40) ادواردو (59) دیابی (80)