با سلام خدمت شما دوستان گلم.امیدوارم حالتون خوب باشه.
من مشخصات سیستمم اینه.
P5Q Delux MB
E5200 CPU
2GB Ram
535 Green Power
گرافیک فعلی 9500GT DDR3 512
بعد از اینکه مونیتورمو عوض کردم و یه 22 اینچ گرفتم دیدم گرافیکم حال نمیده و تصمیم به خرید گرافیک جدید گرفتم که 100درصد HDMI داشته باشه.چون مونیتوره داره.
با احتساب اینکه گرافیک فعلیمو 50 تومان بخرن.200 تومان هم میتونم بزارم روش.
مادربردمم که کراس فایر هستش.پس ATI بخرم بهتره؟(فکر 3تا اسلاتشم بکنین)
اگه قبلا" یه ATI انداخته بودم الان نیاز نبود بفروشمش.یه ATI بهتر بهش اضافه میکردم.
در ضمن سی پی یوم کم نیست؟من چون دیدم زیاد پردازش ندارم اینو گرفتم.اما ماربردمو واسه بعدها خوب انتخاب کردم.
خواهشن بهترینو پیشنهاد بدین که حداکثر و عالیترین پرفورمنس و نسبت به قیمتش داشته باشه.
یه سوالم که داشتم اینه که مهندسین اینجا (بجنورد) میگن GPU یا کلاک اسپید مهمترین مشخصه ی یک گرافیک هستش.حالا میخوام بدونم که کلا" فرق گرافیک ها با هم دیگه در چیاست که مهمه؟مثلا" 4670 با 4850 چقدر با هم فرق دارن و فرقاشون چین؟مثلا" میگن به عدد سوم نگاه کنی.اصلا" طبق چه معیاری عدد میزارن؟همچنین در مورد جی فورسها.
خواهشا" اساس کارت گرافیک و یه توضیح اجمالی بدین تا بفهمم.
نظرتونم بگین و خواهشا" بگین اگه جیفورس به چه دلیل و اگه ای تی آی به چه دلیل.
برندشم با توجه به قیمت بهترینو بگین.
اسوز از همه بهتره.میدونم

تو سایت ها میبینم که بحث های زیادی رو سری 5000 ای تی آی هستش.5770 چطوره؟
درضمن 200 تومن هم میخوام واسه پردازشگر بزارم کنار.نظرتون چیه که مثلا" یه سی پی یو 5200 خودمو بفروشمو 100 توما" دیگه بزارم روشو یه 7500 یا 8200 بگیرمو 100 تومان دیگه رو بزارم رو گرافیکو یه 5850 بگیرم؟؟؟؟آخه شنیدم تو رزولیشن بالا 1080 در 1920 دیگه 90درصد پردازش رو گرافیک انجام میده.
منم که بیشتر پردازشم بازیه.
درضمن کارت های سری 5700 با 5800 کراس میشن؟
اینم بگم که نمیخوام تا 3 سال دیگه دست بزنم به سیستماااااااااا.میخوام تا 3 سال دیگه همه کار انجام بده.
منتظر نظرات پر محتوای شما هستم.