می خواستم نظر دوستان را کلا در مورد تلویزون فلیپس و در صورت امکان در مورد این مدل بدونم .
آیا فیلیپس در ایران توسط شرکت خاصی وارد می شه ؟ و آیا می توان این مدل را تهیه کرد.
( از کجا میتونم تهیه کنم .لطفا اگه قیمتش را هم اگه می دونید بگید )
با تشکر
می خواستم نظر دوستان را کلا در مورد تلویزون فلیپس و در صورت امکان در مورد این مدل بدونم .
آیا فیلیپس در ایران توسط شرکت خاصی وارد می شه ؟ و آیا می توان این مدل را تهیه کرد.
( از کجا میتونم تهیه کنم .لطفا اگه قیمتش را هم اگه می دونید بگید )
با تشکر
این تلویزیون به عنوان بهترین تلوزیون غیرLED در سال 2009 انتخاب شده که تقریبا میشه گفت هیچ ایرادی نداره و توی مطلبی که من میخوندم اون رو باSony W550 وLED Samsung 7020 و LED LG sl90 مقایسه کرده بود و Philips رو برتردونسته بود این تلویزیون رو من تو ایران ندیدم چون ما از دنیا خیلی عقبیم و جدید ترین LED TV ما LG sl90 و Samsung 7000 هستند و توی LCD هم سری 7و8 سامسونگ نیومده خیلی هم عجیب نیست که وارد ایران نشده باشه چون کالاهای خوب تو ایران جایی ندارند ولی یکی دو تا فروشگاه توی جمهوری تلویزیون های Philips رو داشتند میتونی بهشون سر بزنی ولی اگه چیزی فهمیدی به من هم بگو تا بریم با هم بخریم
![]()
Last edited by greenmidi; 19-12-2009 at 19:03.
فيليپس تلويزيون بسيار خوبيه اما توي ايران هيچ خدمات پس از فروشي نداره، فكر مي كنم شركت شكوفا كيش نماينده اين شركت توي ايران باشه!
در ساخت این تلویزیون از قاب 4 لایه استفاده شده که 5 ورودی HDMI ورودی های کامپوزیت و کامپوننت S-Video,PC و USB دارد یک پورت Ethernet برای استفاده بجای یک مرورگر و یک سیستم جالب که پشت تلویزیون نور همرنگ با تصویر و پخش میکنه داره(البته روی دیوار)
این تلوزیون بهترین تلویزین غیر ال ای دی انتخاب شده واگه تو ایران پیدا کردید خبر بدید با هم بریم بخریم برای کسب اطلاعات بیشتر بهconsumer.philips.com مراجعه کنید
Last edited by greenmidi; 19-12-2009 at 19:25.
دلیلش این هست که فیلیپس مثل خیلی از برندهای مطرح دیگه زیاد روی منطقه خاورمیانه و آفریقا فعالیت نمیکنه و معمولا محصولاتش با فاصله زمانی زیاد و به تعداد کم وارد این مناطق میشه.
تلویزیون ال سی دی 47PFL9703 فیلیپس
تلویزیون ال سی دی 42PFL9703 فیلیپس
با گارانتي پارس الرمس قيمتها 4 و3 تومن
http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=8285
قابل خريد در تمام فروشگاهاي نمايندگي پارس الرمس
داراي تيونر ديجيتال mpeg4
استاندارد اروپايي(صدا وسيما ايران)
--- COFDM 2K/8K
PDFكامل مشخصات تلويزيون فيليپس 42PFL9703داراي تيونر ديجيتال موجود در فروشگاهاي پارس الرمس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehran_4x; 19-12-2009 at 21:49.
واي چه خوشگلهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)