تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: آخرين انتخاب ! يه کمک ميکني ؟

داره خودمونی میشه Chatrbaaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض آخرين انتخاب ! يه کمک ميکني ؟

سلام دوستان. آقا من ميخوام ديگه لپ تاپ بخرم واقعا.. الانه که بعضي از دوستان فحش ميدن که بابا چند ماهه ميگي.. اما ايندفعه واقعا جديه. تو انتخاب نهاييم موندم. Vaio cw 14 fx و cw 1 mfx و fw 550 fh و dell 1555 و hp 1390 . ميدونم که اولي يه 200 تومني ارزونتره. اما ميترسم کشش کارم رو نده. يه دانشجوي برنامه نويسي که علاقه زيادي هم به گرافيک و بازي و فيلم و اينترنت داره. کيفيت تصوير براش مهمه چون crt يه کم چشماشو ضعيف کرده. سگ جوني هم مهمه چون اکثرا بايد روشن باشه. و از همه مهمتر زيبايي. فکر کنم 14fx از همشون خوشکلتره. اگه ميدونين که جواب نيازهام تا چند سال ديگه رو ميده تا الکي خرج بقيشون نکنم. آخه کاملا مهمون جيب خودمم و ندارم هر سال عوض کنم. بالا غيرتن کمک کنين که شنبه روز خريده. اگه پيشنهاد ديگه اي هم باشه ممنون ميشم. منتظر کمک دوستان ميمونم. راستي فقط 1555 گارانتي سازگار هست و بقيه گارانتي خودشون. اينجور که ميگفت بهتر از گارانتي تهرانه چون در اون صورت بايد بفرستم تهران. چيزاي مصرفي مثل باطري و درايو هم گارانتي نميکنن. البته ميدونم که چرت گفته اما کاچي به از هيچي! سوني غير رهجو تو شيراز با گارانتي درست و درمون نيست. پيشاپيش مچکرم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

و قول هم ميدم تا خريدم يه رويو بزارم تا کمکي بشه واسه بقيه

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

من 1555 دارم و روزی 15-16 ساعت باهاش کار میکنم و بازی هم می کنم. به همه هم پیشنهادش می کنم. فقط بالاترین CPU ممکن رو بگیرین.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

جون داداش کدومش خوشکلتره؟ اصلا خر شدم ميخوام بالاي زيبايي پول بدم

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من 1555 دارم و روزی 15-16 ساعت باهاش کار میکنم و بازی هم می کنم. به همه هم پیشنهادش می کنم. فقط بالاترین CPU ممکن رو بگیرین.
    اي قربون جيگسا - من عاشق کاراکتر جيگساوم- داداش فاکتور زيبايي خيلي برام مهمه. 1555 خوشکله؟

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

آره. خیلی توپه.
    من که عاشقشم.
    هر کدوم از دوستامم که دیدنش خفن عاشقش شدن.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آره. خیلی توپه.
    من که عاشقشم.
    هر کدوم از دوستامم که دیدنش خفن عاشقش شدن.
    مرسي دوست عزيز. نظرت رو ثبت ميکنم و منتظر نظر بقيه دوستان هم ميمونم. بازم ممنون

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام...
    به نظر من اول اولویت ها را به ترتیب برا خودت مشخص کن (مثلا : اول وزن - دوم گرافیک و ...)
    منم خودم میخوام studio 1555 بگیرم چون قدرت CPU و کش برام خیلی مهمه ...(باتری 9 سلولی)
    راستی سطح گیمینگ خودت را هم در نظر بگیر (اگه بازی های روز را میخوای حتما سونی یا اچ پی بگیر)
    نظر من همون 1555 هست...

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا منم مي خوام 1555 بگيرم
    يک سوالي داشتم درباره ال اي ديش
    رزوليشن display چنده؟ تو ديجي کالا گفته 1080 × 1920 full HD
    واقعا FullHD هست؟
    قيمتش با گارانتي هاي مختلف از جمله سازگار چنده؟
    ارزونترين قيمتش رو هم بگيد
    ممنون

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان. آقا من ميخوام ديگه لپ تاپ بخرم واقعا.. الانه که بعضي از دوستان فحش ميدن که بابا چند ماهه ميگي.. اما ايندفعه واقعا جديه. تو انتخاب نهاييم موندم. Vaio cw 14 fx و cw 1 mfx و fw 550 fh و dell 1555 و hp 1390 . ميدونم که اولي يه 200 تومني ارزونتره. اما ميترسم کشش کارم رو نده. يه دانشجوي برنامه نويسي که علاقه زيادي هم به گرافيک و بازي و فيلم و اينترنت داره. کيفيت تصوير براش مهمه چون crt يه کم چشماشو ضعيف کرده. سگ جوني هم مهمه چون اکثرا بايد روشن باشه. و از همه مهمتر زيبايي. فکر کنم 14fx از همشون خوشکلتره. اگه ميدونين که جواب نيازهام تا چند سال ديگه رو ميده تا الکي خرج بقيشون نکنم. آخه کاملا مهمون جيب خودمم و ندارم هر سال عوض کنم. بالا غيرتن کمک کنين که شنبه روز خريده. اگه پيشنهاد ديگه اي هم باشه ممنون ميشم. منتظر کمک دوستان ميمونم. راستي فقط 1555 گارانتي سازگار هست و بقيه گارانتي خودشون. اينجور که ميگفت بهتر از گارانتي تهرانه چون در اون صورت بايد بفرستم تهران. چيزاي مصرفي مثل باطري و درايو هم گارانتي نميکنن. البته ميدونم که چرت گفته اما کاچي به از هيچي! سوني غير رهجو تو شيراز با گارانتي درست و درمون نيست. پيشاپيش مچکرم.

خوب انشالا که دیگه این شنبه حتما خریداری کنی.
    در مورد گارانتی محصولات باید بگم که شرکت سازگار لپتاپ های دل رو گارانتی نمیکنه.
    دل رو با گارانتی زیگورات یا سرزمین ، دلیران و ... بگیر.
    اگر بیشتر به بازی ها علاقه داری بدون که کارت گرافیک حرف اول و آخر رو در اجرای بازی ها میزنه.
    اون چیزی که بیشتر از CPU مهم سرعت و قدرت در اجرای نرم افزار هاست که cpu p8700 3mb مطمئن باش تمامی نیاز ها تو بر طرف میکنه.
    اگر بخواهیم از مدل هایی که گفتی انتخاب کنیم من بهت مدل های 1390 , fw550 رو پیشنهاد میکنم.
    با توجه به نیاز هات یک مدل دیگر هم به انتخاب هات اضافه میکنم.:

Aspire 5739G
    T9600 2.8 6MB 1066
    4GB
    500GB
    Geforce GT240M GDDR3
    15.6 LED
    BR-Rom
    Linux
    2.7
    China
    Sazgar
    HDMI
    1.399T

11. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •