من مي خوام پرايد بگيرم ولي تو اينكه صبا يا 132 بگيريم موندم...
يكي ميگه صبا خوبه يكي ميگه 132 خوبه لطفا راهنمايي كنيد ...
بعد در مورد رنگشونم راهنمايي كنيد...
ممنون...!![]()
من مي خوام پرايد بگيرم ولي تو اينكه صبا يا 132 بگيريم موندم...
يكي ميگه صبا خوبه يكي ميگه 132 خوبه لطفا راهنمايي كنيد ...
بعد در مورد رنگشونم راهنمايي كنيد...
ممنون...!![]()
سلام
2 تاشون یکی هستن، بستگی به سلیقه داره، ولی خوب چون 132 جدیدتره و تو چشم هم هست 132 بگیر سفید یه زره هم از بیرون برسی به ماشین قشنگ میشه.
صبا که دیگه خیلی خزه.
من یه 141 دارم. تقریبا 2 ساله. خیلی ازش راضم. به عنوان گزینه ی سوم مد نظر داشته باشش.
به نظر من همون صبا رو بگير !!! قيافش سادست ولي از 132 خيلي بهتره !!!
132 كلا يه يادگاري از سايپا بود .
در ضمن موقع فروش بازار صبا خيلي بهتره !!!
به هر حال من صبا رو پيشنهاد ميدم !!!
رنگش رو هم به نظر من سفيد يا نقره اي !!!
راستي 141 هم ماشين بدي نيست !!!
شما از چه لحاظ میگید صبا بهتره...!
راهنمایی کنید ممنون میشم...
اين 132 چند تا مزيت نسبت به صبا داره يكي ريموت كنترله، همرنگ بودن بدنه و سپر ها ، نور آبي پنل و فكر كنم پخش سي دي . منم موقع خريد ماشين دودل بودم مثل شما اما ديدم بازار معمولي بهتره يعني ك زماني خواستم بفروشم مشتري دست به نقدش بيشتره، و اينكه ديده بودم 132 گوشه اي از سپرش بگيره به جايي يا سنگي چيزي در بره بخوره به قسمتهاي رنگ شده سپر رنگش مي پره و خيلي تو چشم مياد واسه همين رفتم همون معمولي گرفتم البته ABS دار كه ازش راضيم انشاا.. خدا هم ازش راضي باشه!![]()
سگ زرد برادر شغاله!!
جفتشون از افتخارات صنایع خودروسازی ایرانن!!
به نظر من همین صبا هنوزم که هنوزه با این قیافه قدیمی ارجحیت داره به 132! ضمن اینکه الان هم روش هیدرولیک نصب میشه و هم ABS!!
در مورد بقیه امکانات 132 هم که دوستمون گفت!:
ریموت رو که فکر نکنم کسی پراید بخره ولی روش دزدگیر نبنده! ضمن اینکه الان صبا هم با ایموبیلایزر داره فروش میره!ريموت كنترله، همرنگ بودن بدنه و سپر ها ، نور آبي پنل و فكر كنم پخش سي دي
همرنگ بودن سپرها هم که نمیتونه قیافه 132 رو بهتر کنه! میبینیم استقبال از پراید معمولی خیلی بیشتر از 132 با سپر همرنگه!
نور آبی پنل رو هم کار یه کیلومتر سازه! هر رنگی دوست داشته باشی برات میزاره!
پخش CD هم که دیگه بهتره از کیفیتش چیزی نگیم!
------------
در کل انتخاب با خودته! اما پیشنهاد من همون صبا هستش! ضمن اینکه دوستمون 141 رو هم پیشنهاد کردن که گزینه خوبی به نظر میرسه!
دوست من اون خرج هايي روي 132 انجام دادن باور كن با هزينه كمتر هم ميشه انجام ضمن اينكه طراحي 132 واقعا همونطور كه گفتم يه يادگاري از سايپا بود .شما از چه لحاظ میگید صبا بهتره...!
راهنمایی کنید ممنون میشم...
قيافه صبا خيلي بهتره !!!
موقع فروشش مشكل نداري !!
به نظر من :
1 - صبا
2 - 141
3 - 132
بله من هم با دوستان موافقم
1-صبا
2-141
3-132
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)