سلام
من میخوام فلش 16gb از برند پتریوت بگریم یک مدل هست که بیشتر اونو تعریف میکنندxporter XT boost است ولی هیکل بزرگی داره فلشی که میخوام کوچک باید باشه مدل دوم Xporter mini چطور است ؟؟ چه قدر فرق دارند؟؟ این بهتر نیست نسبت به اولی؟؟
سلام
من میخوام فلش 16gb از برند پتریوت بگریم یک مدل هست که بیشتر اونو تعریف میکنندxporter XT boost است ولی هیکل بزرگی داره فلشی که میخوام کوچک باید باشه مدل دوم Xporter mini چطور است ؟؟ چه قدر فرق دارند؟؟ این بهتر نیست نسبت به اولی؟؟
ای بابا
هیچ کس نبود؟
دوست عزیز من خودم همون مدل 16GB اولی که شما گفتیم Xprter XT رو دارم....
از هر نظر که بگی راضیم، سرعتشم که غوغا میکنه!!! یعنی هرجا که مبرم و اطلاعات میزنم و سرعتشو میبینن همه دست به دهن میمونن!!!
درسته که یکم درشته ولی هم ضد ضربه و هم ضد آبه!
در مورد Miniهای PATRIOT هم چندان اطلاعاتی ندارم! ولی به من بود بازم میرفتم از همین XTها میگرفتم.
این پاترویت عالیه من هم 8گیگ گش رو دارم !
سرعت خیلی بالایی داره ....
ضد ضربه ! ضد آب ( امتحانشم پس داده به مدت 2 ساعت توی لباس شویی بودش !)
در کل فلش خوبیه زیاد به اندازش توجه نکن ! همینو بگیر
![]()
تایید میشه. خیلی فلش خوبیه
منم 8gb تشو دارم خيلي راضيم البته قيمت 8gb با گارانتي فرايند 23000 تومان هستش
منم امروز گرفتم
ببینم ترنسفر ریتتون چقدره؟؟؟؟
من الان یه کلیپ 350 مگی رو از هارد ریختم روش 35 ثانیه زد تو XP sp3
خوبه؟؟؟؟
ویرایش:الان رفتم تو سایت پاتریوت دیدم ترنسفر ریت رو زده 30 مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by amir_dre; 28-12-2009 at 23:37.
شك نكن xporter XT boost رو بگير
خيلي عاليه.
دوستان شما از كجا خريديد؟؟؟؟
8گيگش چنده؟
سلام
من هم همین امروز از پاساژ ایران (تهران بالاتر از چهار راه ولی عصر <می دونم بلدید همین جوری گفتم>) یه دونه خریدم 23 تومن واقعا از سرعتش راضیم قبلش ترنسند داشتم چنگی به دل نمی زد . تو این رنج قیمت بهترین منتها ظاهرش یه کم بده ولی گول ظاهرشو نخورید راستی من دو سه سالی رم پانریوت دارم واقعا ازش رازیم
سرعتشو خودم آزمایش کردم: 10 مگ نوشتن , 27-30 مگ خوندن تازه مثل بعضی از فلشا دو ساعت طول نمیده تا سرعتش بره بالا و از همون اول با حد اکثر سرعت کار می کنه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)