تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: كمك فوري مشكل با هارد دارم

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض كمك فوري مشكل با هارد دارم

سلام من داشتم با پارتیشن مجیک 1 داریو تازه میساختم وسط کار برق رفت بعد که روشن کردم مجبور شدم داریو c رو فرمت کنم تا بتونم ویندوز رو دوباره نصب کنم چون مشکل پیدا کرده بود من برای ساخت این داریو جدید از همه داریوها فضا گرفتم بعد که ویندوز نصب شد 1 مشکل دارم اولا 1 گیگ از داریو c رفته وصل شده به داریو e بعد اطلاعت که تو e دارم مشکل پیدا کرده بیشتر فایل ها دچار مشکل شده که هیچ کدوم باز نمیشن و اسماشون عجیب قریب شده مثل این اسم که مینویسم «hµ†cîçt.إi╛ همه این طوری شده وبعضی شون حجم تخیلی داره یا 0 شده یا مثلا شده 20گیگ در حای که داریو من 14 گیگ هست
    الان چی کار کنم با برنامه GetDataBack for FAT که ریکاوری هست تست کردم 1 سرس شون رو نشون مده ولی 1 سرسشم خراب فایلها چی کار کنم به غیر از برنامه های ریکاوری کار دیگه مشه کرد تا اطلاعاتم درست شه
    فقط هم 1 درایو مشکل داره در ضمن تو وینوز اون 1 گیگ رو جزو داریو e نشون نمیده ولی تو پارتیشن مجیک 1 گیگ رفته جزو داریو c اینو چی کار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    درمورد فونت نام فايل ها امكان دارد كه نام فايل در ويندوز قبلي شما فارسي بوده و يا بايك نرم افزار فارسي ساز كار ميكرده اييد كه ميتوانيد آن نرم افزار فارسي ساز را نصب كنيد تا نام فايل ها درست نمايش داده شود و در غير اين صورت آن فايل را تغيير نام دهي اگر نشد در صورتيكه ويندوز ديگري در سيستم نصب داري وارد آن ويندوز ديگر شوي و نام فايل ها را تصحيح كني اگه يكي از اين سه روش كارساز نبود بايد با سي دي بوت مثل پارسا 99 كامپيوتر را بوت كرده و با اف ديسك آنرا دوباره پارتيشن بندي كني
    با خود نرم افزار پارتيشن مجيك 8 هم ميتواني كارهاي بسيار زيادي با هارد انجام دهي حجم پارتيشني را كم يا زياد كني يا ادغام كني يا فرمت كني ولي مواظب باش تازماني كه پارتيشن مجيك درحال كاركردن ميباشد حتي دست به موس يا صفحه كليد نزني و صبر كني تا ويندوز خودش بالا بيايد

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اولا مرسی
    بعد بهتر بود بهتر بود با دقت مطلب رو میخوندی چون مشکل من با فوت نبوده بلکه مشکل خاموش و روشن شدن کامپیوتر در هنگام
    کار کردن پارتيشن مجيك بوده که این مشکلات رو بوجود اورد و فایلهای من رو صدمه زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •