لطفا کمکم کنید بازار کار مهندسی صنایع بیشتره یا مهندسی it ؟ کدوم رشته برم؟ فقط بازار کارش برام مهمه.
لطفا کمکم کنید بازار کار مهندسی صنایع بیشتره یا مهندسی it ؟ کدوم رشته برم؟ فقط بازار کارش برام مهمه.
جفتشون بازار كار خوبي دارن ...اگر نرم افزار هاي مربوط به رشته را بلد باشيد و پشتكار داشته باشيد (البته گزينه پارتي بنده در نظر نگرفتم وگرنه همه رشته ها بازار كارش در اين مورد خوبه)
اين بگم اگه خيلي اصرار ميكنيد كه يكي رو حتما بگم من خودم چون صنايع ميخونم ميگم صنايع بهتره
در ضمن به نوع كاري كه علاقه داريد هم ربط داره ؟ پروژه اي دويت داري؟پشت ميز نشيني ؟گرايشت به كاراي فني بيشتره يا مديريت ؟ و غيره
حالا که اینطوریه ، چون منم IT میخونم ، میگم IT بهتره !
در کل چون ایران کم کم میخواد الکترونیکی بشه ! و تجارت الکترونیک راه میافته و گسترش مخابرات و ارتباطات و اینترنت و ... 100% بازار کار خوبی خواهد داشت و اکثر سازمانها به متخصص هائی تو این زمینه ها و سایر ضمینه های مرتب نیاز خواهند داشت ...
عجب سوال سختی من خودم دارم صنایع می خونه ولی بازار کار هر دو خوبه.
توهرکدوم که پارتی داری بازار کارش بهتره... ولی در کل صنایع فعلا بازار کارش بهتره ولی تا چند سال آینده(که احتمالا شما لیسانس یا فوقتو گرفتی) اگه اتفاق عجیبی تو ایران نیفته IT از صنایع میزنه جلو
هر رشته ای میخوای باش، کارت رو خوب بلد باش و بهش علاقه داشته باشی خوبه !
یعنی اگر شما الان بری صنایع بازارش خوب باشه و بعد از ده سال بازارش بخوابه میخوای چیکار کنی ؟! حالا هم که علاقه نداری بهش چطور دلت میره اون کار رو انجام بدی ؟!
جامعه به همه نیاز داره !
كاملا با اين حرف موافقم تو اگر كارت بلد باشي و بهش علاقه داشته باشي حالا هر رشته اي هم بري بازم كار خوب گيرت مياد
البته باز ميگم پارتي و پارتي بازي تو ايران فراموش نكن![]()
شرکتا و موسسات دولتی تعداد بیشتری مهندسی صنایع رو استخدام میکنن!
اقا من دارم صنايع ميخونم... بهت توصيه ميكنم اصلا سراغ اين رشته نياي!!!
چهار سال ميخوني آخرش هم نميفهمي اين رشته چي هست اصلا!!
واقعا چيز چرتيه!
اگر به نظر شما چرته میشه بگید چرا انتخاب کردید ؟!اقا من دارم صنايع ميخونم... بهت توصيه ميكنم اصلا سراغ اين رشته نياي!!!
چهار سال ميخوني آخرش هم نميفهمي اين رشته چي هست اصلا!!
واقعا چيز چرتيه!
نکنه شنیدید که در امد خوبی داره و ... !
با این ملاک ها به هیچ جایی نمیشه رسید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)