من یه مانیتور full hd می خوام واسه بازی
سیستمم:
cpu:intel e7500
graphic:ati 5850
ram:4gig (800
بودجه ام 220 تومنه
ولی اگه ارزش داشته باشه تا 250 هم می تونم.
فقطم بازی مهمه برام.
من یه مانیتور full hd می خوام واسه بازی
سیستمم:
cpu:intel e7500
graphic:ati 5850
ram:4gig (800
بودجه ام 220 تومنه
ولی اگه ارزش داشته باشه تا 250 هم می تونم.
فقطم بازی مهمه برام.
پیشنهاد من مانیتور سامسونگ 23700 هست که برای گیم فوق العاده است ولی متاسفانه قیمتش حدود 270 الی 275 هست . با بودجه شما پیشنهاد دوم من 23500 سامسونگه که اینم فوق العاده ست . اگه می تونی 20 تومن بیشتر هزینه کن و همون 23700 رو بخر!
3 تا انتخاب داری با این بودجه:
lg2261vp=222000
samsung23500=247000
samsung 22700=250000
اگه واسه بازی میخوای 2261 رو بگیر چون HDMI داره من امتحان کردم با DVI خیلی فرق داره واقعا کیفیتش خیلی بهتر میشه.
میشه بگی به چه علتی وجود hdmi باعث کیفیت بهتر میشه؟!کیفیت چی بهتر میشه!؟کابل hdmi و dvi برای انتقال تصویر کاملا یکسان عمل می کنن و تفاوت کیفیتی برای اتصال به پی سی ندارن!!اگه بخواد از وسایل دیگه استفاده کنه مثلا کنسول ها بله اونجا hdmi بیشتر توصیه میشه و البته dvi توانایی انتقال صدا رو نداره...اگه واسه بازی میخوای 2261 رو بگیر چون HDMI داره من امتحان کردم با DVI خیلی فرق داره واقعا کیفیتش خیلی بهتر میشه.
با بودجه شما یه 22500 یا 22700 مناسبه.خیلی لازم نیست پول زیاد خرج کنی
به هيچ عنوان اينطور كه دوستمون ميگن نيست لطفا اينقدر ملت رو گيج نكنين.من تويه تاپيك ديگم اينو گفتم hd4770 با dvi و hdmi هيچ تفاوتي ندارن تازه به نظرم dvi كمي بهترهالبته من الان پورت hdmi اونو فقط واسه xbox 360 گذاشتم و كيفيت خوبي واسه اون داره اما هيچي pc نميشه
.
اینم از اون حرفا بود که وقتی ادم میشنوه دو تاشاخ درمیاره!!!!!!!!!!!
در یکی از بحث های همین فروم یادمه به این نتیجه رسیدیم که dvi از hdmi برای pc بهتره.
چون کابل hdmi کیفیت full hd رو به صورت کامل نشون میده
کسی هست که امتحان کرده باشه؟؟؟؟
شاید رو صفحه مشخص نباشه ولی تو بازی کاملا مشخصه.
خیر اصلا چنین چیزی نیست...چون کابل hdmi کیفیت full hd رو به صورت کامل نشون میده
کسی هست که امتحان کرده باشه؟؟؟؟
شاید رو صفحه مشخص نباشه ولی تو بازی کاملا مشخصه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)