با عرض سلام من یک ورک استیشن برای فعالیت در ضمینه انیمیشن در اسفند ماه سال گذشته به مبلغ 4.500.000 تومان با مشخصات زیر خریداری کردم و در حال حاضر قصده فروش اون رو دارم اما برای این کار به مشکل بر خوردم لطفا منرا راهنمایی کنید
Mainboard......................................... .................................................. ..............Super Micro X7DWA-N
Process................Intel Xeon X5450 ( 3.0 GHZ , 12 MB Cache , Quad Core , 1333 MHZ , 120 W
Memory............................................ ...............................Crucial DDR2 8 GB 800 MHZ FBD ( 4*2 GB
Chaisis & Power............................................. .................................Super Micro CSE-743TQ , 865 W
Graphics Card.............................................. .....XFX , Nvidia , GTX 285 , Pci Express 2.0 ,1 GDDR 3
Storage........................................... .................................................. ................................Sata 2 500 GB
Odd .................................................. .................................................. ......................DVDRW + FDD 1.44