تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: Workstation 4500$

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    So Far

پيش فرض Workstation 4500$

با عرض سلام من یک ورک استیشن برای فعالیت در ضمینه انیمیشن در اسفند ماه سال گذشته به مبلغ 4.500.000 تومان با مشخصات زیر خریداری کردم و در حال حاضر قصده فروش اون رو دارم اما برای این کار به مشکل بر خوردم لطفا منرا راهنمایی کنید

Mainboard......................................... .................................................. ..............Super Micro X7DWA-N
    Process................Intel Xeon X5450 ( 3.0 GHZ , 12 MB Cache , Quad Core , 1333 MHZ , 120 W
    Memory............................................ ...............................Crucial DDR2 8 GB 800 MHZ FBD ( 4*2 GB
    Chaisis & Power............................................. .................................Super Micro CSE-743TQ , 865 W
    Graphics Card.............................................. .....XFX , Nvidia , GTX 285 , Pci Express 2.0 ,1 GDDR 3
    Storage........................................... .................................................. ................................Sata 2 500 GB
    Odd .................................................. .................................................. ......................DVDRW + FDD 1.44

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما باید قطعات را جدا و مجزا بفروشی چون این تنها راه هست و کسی این سیستم را از شما نمی خره

بهتر هست سی پی یو را به مراکزی که در امر راه اندازی سرور فعالیت دارن بفروشید شاید حدود 600تا700 بخرن

مادربرد را هم به همین صورت

رم را برای فروشش مشکلی ندارین و روی هوا بصورت دست دوم از شما می خرن شاید حدود 150-180 بتونید بفروشید

پاور را خیلی مشتری نداره

کارت گرافیک را هم بصورت دست دوم شاید حدود 200 از شما بردارن

هارد را هم اگه مشکلی نداشته باشه 20-30 از شما می خرن

DVD و فلاپی هم که ارزش فروش نداره

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با عرض سلام من یک ورک استیشن برای فعالیت در ضمینه انیمیشن در اسفند ماه سال گذشته به مبلغ 4.500.000 تومان با مشخصات زیر خریداری کردم و در حال حاضر قصده فروش اون رو دارم اما برای این کار به مشکل بر خوردم لطفا منرا راهنمایی کنید

Mainboard......................................... .................................................. ..............Super Micro X7DWA-N
    Process................Intel Xeon X5450 ( 3.0 GHZ , 12 MB Cache , Quad Core , 1333 MHZ , 120 W
    Memory............................................ ...............................Crucial DDR2 8 GB 800 MHZ FBD ( 4*2 GB
    Chaisis & Power............................................. .................................Super Micro CSE-743TQ , 865 W
    Graphics Card.............................................. .....XFX , Nvidia , GTX 285 , Pci Express 2.0 ,1 GDDR 3
    Storage........................................... .................................................. ................................Sata 2 500 GB
    Odd .................................................. .................................................. ......................DVDRW + FDD 1.44
    در سال گذشته قیمت هر کدوم از پردازنده‌ها بالغ بر یک میلیون و سیصد هزار تومان بود و در حال حاضر قیمت به 660 هزار تومان کاهش پیدا کرده

طبیعیه که با اومدن و همه گیر شدن پردازنده‌های i7 که توانی برابر یا بیش از این پردازنده رو دارند شما در فروش این سیستم با مشکل مواجه بشین

شما این سیستم رو در سال گذشته تقریبا به قیمت برداشتید ، فروشنده و خودتون رو نباید بابت قیمت ملامت کنید ولی در حال حاضر با نزدیک نیمی از وجه پرداختی در سال گذشته میتونید این سیستم یا حتی بهتر رو تهیه کنید

اگر میتونید برنامه‌هاتون رو به صورتی تنظیم کنید که این سیستم رو بفروش نرسونید چون سیستم بسیار خوبیه

ولی اگر ناچار به این کار هستید قیمت مد نظرتون رو بفرمائید تا ببینیم چه کاری میشه انجام داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    So Far

پيش فرض

در ابتدا از شما سپاسگزارم
    واقعیت امر این است چون در صدد خروج از کشور هستم بیشتر به فروش سیستم فکر میکنم تا قیمتش
    از شما هم بسیار ممنون میشم اگه به من راهمایی بیشتری بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در ابتدا از شما سپاسگزارم
    واقعیت امر این است چون در صدد خروج از کشور هستم بیشتر به فروش سیستم فکر میکنم تا قیمتش
    از شما هم بسیار ممنون میشم اگه به من راهمایی بیشتری بدین
    امیدوارم هر جا که هستید موفق باشید

دوستانی دارم که تو کار تدوین هستند میتونم سیستم شما رو بهشون پیشنهاد بدم ( چون بنظر سیستم خوب و ارزشمندیه )

یک قیمت بهم اعلام کنید تا ببینم چه کمکی از دستم بر میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    So Far

پيش فرض

با عرض سلام مجدد
    با اجازه این سیستم رو به مبلغ 1,620,000 تومان به یک شرکت فعال در ضمینه ورک استیشن و سرور فروختم
    البته به شرط تحویل جعبه های کیس , مین برد و کارت گرافیک اون هم با تمامی متعلقات که من خوش بختانه جعبه هارو داشتم و تحویل دادم
    البته یکی از سی پی یو ها و هارد دیسک سیستم رو هم از روی اون برداشتم
    یعنی این قیمت بدون احتساب این دو قعه است
    اگر ممکنه نظرتون رو در مورد قیمت فروش اعلام کنید
    ممنون

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به قیمت خوبی از شما خریده

هم برای شما خوب بوده و هم برای خریدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •