تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: تمام اطلاعات رجیستری کجا ذخیره میشه

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض تمام اطلاعات رجیستری کجا ذخیره میشه

آیا تمام اطلاعات رجیستری داخل یه فایل txt یا هر پسوندی که قابل دستکاری باشه ، میره یا نه . این سوال رو واسه چی پرسیدم .. خوب الان میگم : من چند وقت پیش یه تغییری داخل رجیستری انجام دادم که بعد از یه رستارت ویندوز بالا نیومد ، حالا کاری نداریم که چی بود و چی شد !! ، هر چی با ویندوز bootable (Hiren's.BootCD.9.9)داخل داریو ویندوزم می شدم تا تغییری که داخل رجیستری دادم رو دوباره درست کنم ویندوز bootable ، رجیستری خودش رو می آورد و حالم رو می گرفت . حالا من دنبال یه فایلی هستم که تمام اطلاعات رجیستری رو بشه با این ویندوز bootable دستکاری کنم یا اگر نباشه یه نرم افزار که بتونه قبل از بالا اومدن ویندوز (یعنی داخل بوت)رجیستری رو دستکاری کنه به من معرفی کنید . (ولی من مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم ) اینو بگم که نرم افزار های بوت داخل همین سی دی هم که درباره رجیستری بودند، نتونستند به من کمک کنند .
    لطفا منو راهنمایی کنید .

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

شما در run بنویسید regedit تمام ریجستری اونجا هست/

ولی من نمیدونم شما کجا رفتی؟!!!

شما خوب بوده سیستم را reapir میکردین.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزيز من ميگم قبل از ورود به سيستم عامل !!!!!؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

آیا تمام اطلاعات رجیستری داخل یه فایل txt یا هر پسوندی که قابل دستکاری باشه ، میره یا نه . این سوال رو واسه چی پرسیدم .. خوب الان میگم : من چند وقت پیش یه تغییری داخل رجیستری انجام دادم که بعد از یه رستارت ویندوز بالا نیومد ، حالا کاری نداریم که چی بود و چی شد !! ، هر چی با ویندوز bootable (Hiren's.BootCD.9.9)داخل داریو ویندوزم می شدم تا تغییری که داخل رجیستری دادم رو دوباره درست کنم ویندوز bootable ، رجیستری خودش رو می آورد و حالم رو می گرفت . حالا من دنبال یه فایلی هستم که تمام اطلاعات رجیستری رو بشه با این ویندوز bootable دستکاری کنم یا اگر نباشه یه نرم افزار که بتونه قبل از بالا اومدن ویندوز (یعنی داخل بوت)رجیستری رو دستکاری کنه به من معرفی کنید . (ولی من مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم ) اینو بگم که نرم افزار های بوت داخل همین سی دی هم که درباره رجیستری بودند، نتونستند به من کمک کنند .
    لطفا منو راهنمایی کنید .
    سلام دوست عزیز شما می تونستی کاری که دوست خوبمون انجام دادن , انجام بدی مشکلت حل میشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما می تونستی کاری که دوست خوبمون انجام دادن , انجام بدی مشکلت حل میشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببين دوست عزيز من ميگم قبل از ورود به سيستم عامل . اين کاري که اين دوست عزيزمون اشاره کردن داخل سيستم عامل بايد انجام بشه .
    اگر منظورتون سيستم عامل ويندوز bootable هست ، که گفتم رجيستري سيستمي خودشو مياره حتي وقتي فايل regedit.exe داخل پوشه سيستم عامل اصلي رو اجرا مي کنم .
    حتي من بصورت command prompt هم نمي خوام وارد سيستم بشم!!!!!!!
    بابا يعني يکي نيست اين کار رو انجام داده باشه ؟؟؟؟!!!!!
    Last edited by Perpetual; 18-12-2009 at 06:42.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

دوست عزیز شما خوب نخوندی.
    اصلا وارد سیستم عامل نمیشی با این کار .فرض بر اینه که اصلا امکان ورود به ویندوز نیست.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطفا منو راهنمایی کنید .
    رجیستری ویندوز از دو قسمت تنظیمات سیستم و یوزر تشکیل شده و در ویندوز های قبلی در یک فایل ذخیره می شدند و برای سرعت بیشتر فراخوانی حالت دیتابیس داشت . در ویندوزهای ان.تی4 و بعد البته در مورد ویستا و 7 یادم نیست ! در چندین فایل جداگانه که بیشترشون در آدرس "System32\Config" هستند ذخیره می شند . و مثل یک متن ساده نیستند که بتونید براحتی ویرایششون کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز شما خوب نخوندی.
    اصلا وارد سیستم عامل نمیشی با این کار .فرض بر اینه که اصلا امکان ورود به ویندوز نیست.
    چطور ميشه يه کم بيشتر توضيح بديد

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما در این روش با استفاده از سی دی بوت ویندوز و قسمت RECOVERY CONSOLE اون , میتونین اطلاعات رجیستری یه نقطه (POINT) مناسب رو که قبلا توسط خودتون یا سیستم ایجاد شده رو اعمال کنین و باعث بشین که ویدوز بالا بیاد.و بقیه کارها....
    متن رو به دقت بخونین احتمالا مشکل حل بشه...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مي دونيد چيه اين ويندوز بوت اين سي دي فقط رجيستري خودشو مياره که هر تغييري بدم بعد از يه رستارت دوباره خودش مي شه و اصلا ربطي با رجيستري ويندوز اصلي نداره .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •