سلام...دوستان من وقتی connectرو کلیک میکنم تو کانکشنم که برم اینترنت pcخاموش میشه مشکل چیههههه؟!!!!
سلام...دوستان من وقتی connectرو کلیک میکنم تو کانکشنم که برم اینترنت pcخاموش میشه مشکل چیههههه؟!!!!
سیستم شما از دیال آپ استفاده میکنه یا از ای دی اس ال ؟... از بدنه ی کیس اتصال به زمین داده اید؟
دیال اپ هست...نه ...مگه ربطی داره؟؟؟
مشکل در تنظیمات مودمه؟؟؟یا احتمال ویروس هست؟؟
بعضی پاور ها نیاز به اتصال به زمین دارند و احتمالا زمانی که میخواد مودم فعال بشه نویز هایی که از پاور منتشر میشه در مودم تخلیه میشه...البته این فقط یک فرضیه هست...شاید سیستم شما ویروسی شده باشد؟...من پیشنهاد میکنم یک فازمتر برداشته و زمانی که کامپیوتر روشن هست همانطور که انگشت خود را به ته فازمتر چسبانده اید به بدنه ی کیس بزنید و ببینید چراغش روشن میشه یا نه...اگر روشن شد معلومه نویز الکتریکی در کیس شما جریان داره و باید اتصال به زمین بدهید...اگر اتصال به زمین دادید و باز هم مشکل برطرف نشد یکبار مودم رو از جایش خارج کرده و دوباره سر جایش قرار بدید و از محکم شدنش اطمینان حاصل کنید...
اگر باز هم مشکل برطرف نشد احتمالا ویروسی در کار هست یا قسمتی از ویندوز آسیب دیده
آقا خیلی خیلی ممنون بابت توضیحاتت اما آخه کار میکرد...ممکنه این نویز هایی که گفتی یهو ایجاد بشه؟؟؟از اون خایی که با همین پاور و مودم قبلا راحت آن میشدم پس میشه احتمال داد که ویروسی شدم؟؟؟
بله...با این توضیحی که دادید احتمالش زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)